Przetargi.pl
Organizacja i przeprowadzenie warsztatów, kursów i szkoleń dla uczestników projektu Wyższa poprzeczka w kształceniu lepszy start w przyszłość w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Nr umowy UDA-POKL.09.02.00-26-008/13-00

Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego ogłasza przetarg

  • Adres: 25-355 Kielce, ul. Zagórska 14
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel. 041 3447769 , fax. 041 3682456
  • Data zamieszczenia: 2014-01-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego
    ul. Zagórska 14 14
    25-355 Kielce, woj. świętokrzyskie
    tel. 041 3447769, fax. 041 3682456
    REGON: 29266473600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsps.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: szkoła publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Organizacja i przeprowadzenie warsztatów, kursów i szkoleń dla uczestników projektu Wyższa poprzeczka w kształceniu lepszy start w przyszłość w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Nr umowy UDA-POKL.09.02.00-26-008/13-00
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    3.1. Przedmiotem prowadzonego postępowania jest udzielenie zamówienia publicznego na przeprowadzenie nw. warsztatów, kursów i szkoleń: Zadanie Nr 1 Warsztaty maturalne z języka angielskiego dla 60 osób -1 grupa x 15 osób x 30 h; Zadanie Nr 2 Warsztaty maturalne z matematyki dla 60 osób-1 grupa x 15 osób x 30 h; Zadanie Nr 3 Kurs nowoczesna g@stronomia dla 36 osób -1 grupa x 12 osób x 30 h; Zadanie Nr 4 Warsztaty przygotowujące do zewnętrznego egzaminu zawodowego dla 150 osób -1 grupa x 15 osób x 20 h; Zadanie Nr 5 Kurs barman Io dla 120 osób -1 grupa x 15 osób x 30 h; Zadanie Nr 6 Szkolenie barista z elementami late art. dla 60 osób - grupa x 10 osób x 20 h; Zadanie Nr 7 Szkolenie carving dla 60 osób -1 grupa x 10 osób x 10 h; Zadanie Nr 8 Szkolenie kuchnia orientalna dla 20 osób -1 grupa x 10 osób x 20 h; Zadanie Nr 9 Szkolenie kuchnia fusion dla 20 osób -1 grupa x 10 osób x 20 h; Zadanie Nr 10 Szkolenie kuchnia staropolska dla 20 osób - grupa x 10 osób x 20 h; Zadanie Nr 11 Szkolenie desery talerzowe dla 20 osób- 1 grupa x 10 osób x 20 h; Zadanie Nr 12 Szkolenie nowe trendy w sporządzaniu i podawaniu potraw dla 20 osób -1 grupa x 10 osób x 20 h; Zadanie Nr 13 Konsultacje z doradcą zawodowym dla 19 osób-1konsultacja x 3 h; Zadanie Nr 14 Staże w zakładzie gastronomicznym dla 44 osób w wymiarze 150 h x 1 osoba; Zadanie Nr 15 Kurs na prawo jazdy kat. B dla 60 osób-1 grupa x 30 osób x 60h.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 805300008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 18 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: doświadczenie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsps.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach