Zespół Parków Krajobrazowych Województwa Śląskiego w Katowicach z/s w Będzinie ogłasza przetarg
- Adres: 42-500 Będzin, ul. Krasickiego 25
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 0-32 2674482, 3574902 , fax. 0-32 2670422
- Data zamieszczenia: 2014-05-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Parków Krajobrazowych Województwa Śląskiego w Katowicach z/s w Będzinie
ul. Krasickiego 25 25
42-500 Będzin, woj. śląskie
tel. 0-32 2674482, 3574902, fax. 0-32 2670422
REGON: 27671198000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zpk.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: wojewódzka samorządowa jednostka organizacyjna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Organizacja cateringu w ramach spotkań z lokalną społecznością na potrzeby Projektu nr LIFE11 NAT/PL/432 pod nazwą Ochrona cennych przyrodniczo siedlisk nieleśnych charakterystycznych dla obszaru Parku Krajobrazowego Orlich Gniazd - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest Organizacja cateringu w ramach spotkań z lokalną społecznością na potrzeby Projektu nr LIFE11 NAT/PL/432 pod nazwą Ochrona cennych przyrodniczo siedlisk nieleśnych charakterystycznych dla obszaru Parku Krajobrazowego Orlich Gniazd. W ramach zamówienia Wykonawca będzie zobowiązany do zapewnienia poczęstunku. Poczęstunek obejmować będzie co najmniej:Ciepłe napoje: 1 kawa oraz 1 herbata (mleko, cukier, cytryna)/osobę; Zimne napoje: 0,5 litra wody mineralnej gazowanej lub niegazowanej oraz 0,2 litra soku/osobę; Ciasto: po 2 kawałki/osobę (2 rodzaje ciasta do wyboru, kawałek ciasta nie mniejszy niż 6 x 4 cm); Ciastka, wafelki 10 dkg / osobę; Owoce: mandarynki, banany, winogrona, kiwi (1 patera na 10 osób). W ramach zamówienia Wykonawca będzie zobowiązany do: a. przygotowania, dowozu i podawania posiłków w dni wskazane przez Zamawiającego do miejsca i sali, w której będzie odbywało się spotkanie;b. przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym, świadczenia usług cateringowych na zastawie szklanej, ceramicznej lub porcelanowej z użyciem sztućców nie jednorazowych, serwetek papierowych i obrusów materiałowych;c.zapewnienia obsługi kelnerskiej w trakcie spotkania; d. dostarczania posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej 60 minut przed rozpoczęciem spotkania; e. zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 60 minut po zakończeniu spotkania, po otrzymaniu stosownej informacji od Zamawiającego. Catering na potrzeby współpracy z podmiotami oraz integracja lokalnej społeczności Terminy dostawy: rok 2014 Miejsce dostawy: Wyżyna Krakowsko-Częstochowska - woj. śląskie (Gm. Olsztyn, Niegowa, Żarki, Kroczyce, Włodowice, Zawiercie, Ogrodzieniec, Łazy, Pilica, Wolbrom). Ilość spotkań: 11-12 Wielkość zamówienia (szacunkowa ilość osób): 330 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http//zpkws.bedzin.sisco.info/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) na potrzeby Urzędu Marszałkowskiego Województwa Śląskiego w czasie spotkań/konferencji organizowanych w miejscu wskazanym przez Zamawiającego
Dodano: 2016-07-27 - Świadczenie usługi żywieniowej w zakresie całodziennego wyżywienia uczniów Niepublicznego Liceum Ogólnokształcącego Szkoły Mistrzostwa Sportowego Polskiego Związku Hokeja na Lodzie
Dodano: 2016-07-26 - Realizacja posiłków dla podopiecznych MOPR w Zabrzu w lokalach gastronomicznych na terenie miasta Zabrze - Centrum
Dodano: 2016-06-16 - Realizacja posiłków dla podopiecznych MOPR w Zabrzu w lokalach gastronomicznych na terenie miasta Zabrze
Dodano: 2016-05-30 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych), obejmujących przygotowanie, dostarczenie oraz podanie posiłków podczas szkoleń, spotkań, konferencji na potrzeby Instytucji Pośredniczącej dla Regionalnych Inwestycji Terytorialnych Subregionu Południowego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020.
Dodano: 2016-04-15 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) w 2016 roku.
Dodano: 2016-04-15 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) na potrzeby Biura ds. Planowania Przestrzennego
Dodano: 2016-04-14 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) na potrzeby Wydziału Komunikacji Społecznej w 2016 roku
Dodano: 2016-03-11 - Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) w rozbiciu na zakresy
Dodano: 2016-02-19 - Świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) dla Wydziału Rozwoju Regionalnego, Wydziału Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz Wydziału Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2016-02-18