Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji w Końskich sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 26-200 Końskie, Modliszewice, ul. Piotrkowska 2E
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. 0-41 372 34 96 , fax. 0-41 372 28 18
- Data zamieszczenia: 2010-01-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji w Końskich sp. z o.o.
Modliszewice, ul. Piotrkowska 2E 2E
26-200 Końskie, woj. świętokrzyskie
tel. 0-41 372 34 96, fax. 0-41 372 28 18
REGON: 26020773900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zwik-konskie.com
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Spółka z o.o.
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Organizacja bankietu okolicznościowego związanego z uroczystym podpisaniem umowy o dofinansowanie projektu pn. Uporządkowanie gospodarki wodno - ściekowej na terenie miasta i gminy Końskie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest organizacja bankietu zasiadanego wraz z obsługą kelnerską w dniu 23.02.2010r. dla planowanej liczby gości od 130-160 (konkretna ilość gości podana będzie na 7 dni przed przyjęciem). Szczegółowe wymagania 1. Położenie lokalu: a. odległość od miejsca podpisania umowy (UMiG Końskie ul. Partyzantów 1 ) - do 15 km b. teren ogrodzony, zamknięty, monitorowany (monitoring zewnętrzny) c. co najmniej 40 miejsc parkingowych d. parking bezpłatny 2. Standard lokalu: a. pomieszczenia restauracyjne o powierzchni min. 350m2 , na jednym poziomie bezpośrednio skomunikowane, b. pomieszczenia klimatyzowane, c. monitoring wewnętrzny, d. barek kawowy e. co najmniej 2 toalety damskie i 2 męskie f. szatnia z obsługą 3. Organizacja bankietu zasiadanego wraz z obsługą kelnerską. a. co najmniej 8 osób obsługi kelnerskiej, b. transport: co najmniej 2 autokary - wyjazd z Końskich - Urząd Miasta i Gminy w Końskich zapewniający jednorazowy przewóz dla 100 osób na miejsce bankietu oraz po zakończeniu przewóz gości pod urząd Miasta i gminy w Końskich, ul. Partyzantów 1 c. menu: przystawka, bulion, danie mięsne z polędwicy wieprzowej - porcja mięsa min. 100g/osobę, deser, napoje zimne, zimna płyta składająca się z mięs pieczonych w ilości 100g/osobę, sałatki po 100g/osobę - 2 rodzaje, marynaty warzywne( ogórek konserwowy, pieczarki, papryka - w ilości 50g/osobę), pieczywo białe i ciemne - 50g/osobę. Menu i organizacja sali przedstawione będzie Zamawiającemu do akceptacji przed podpisaniem umowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 799540006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane.
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące: a) posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności , jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania b) posiadania wiedzy i doświadczenia c) dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia d) sytuacji ekonomicznej i finansowej. Ocena spełniania wymaganych warunków dokonywana będzie według kryteriów spełnia/ nie spełnia na podstawie niżej wymienionych oświadczeń i dokumentów:
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. W celu wykazania spełniania przez wykonawcę warunków o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych zamawiający żąda następujących dokumentów: a) Oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, b) Wykaz wykonanych usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, polegających na zorganizowaniu co najmniej 8 bankietów na co najmniej 120 osób jeden, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz dokumenty potwierdzające, że usługi zostały wykonane należycie. c) Wykaz osób, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, odpowiedzialnych za świadczenie usług (w tym co najmniej 8 osób obsługi kelnerskiej) wraz z informacjami na temat ich kwalifikacji zawodowych, doświadczenia i wykształcenia niezbędnych dla wykonania zamówienia, a także zakresu wykonywanych czynności oraz informacja o podstawie do dysponowania tymi osobami . 2. W celu wykazania braku podstaw do wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia wykonawcy w okolicznościach o których mowa w art. 24 ust. 1 zamawiający żąda następujących dokumentów: a) Oświadczenia o braku podstaw do wykluczenia, b) Aktualnego odpisu z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy - prawo zamówień publicznych, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenia w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, (w przypadku wspólnego ubiegania się o udzielenie niniejszego zamówienia przez dwóch lub więcej Wykonawców w ofercie muszą być złożone przedmiotowe dokumenty dla każdego z nich),
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zwik-konskie.com
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną