Przetargi.pl
Opracowanie merytoryczne treści innowacyjnych usług w ramach projektu Klaster Innowacji w Agrobiznesie

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP ogłasza przetarg

  • Adres: 02-787 Warszawa, ul. Nowoursynowska 166
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 5931390 , fax. 022 5931391
  • Data zamieszczenia: 2014-04-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP
    ul. Nowoursynowska 166 166
    02-787 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 5931390, fax. 022 5931391
    REGON: 00000178450000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Opracowanie merytoryczne treści innowacyjnych usług w ramach projektu Klaster Innowacji w Agrobiznesie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i opracowanie w języku polskim multimedialnych materiałów dydaktycznych w postaci kursów e-learning, w pełni zgodnych i wyczerpujących tematykę podaną w dalszej części SIWZ. Przez kurs e-learning rozumie się kompleksowy i spójny materiał o treści edukacyjnej wykorzystujący media elektroniczne i udostępniony przez sieć Internet. Przedmiot zamówienia został podzielony na 5 zakresów tematycznych, w ramach, których zostaną zrealizowane następujące opracowania 1. Opracowanie merytoryczne Działu -Szkolenia z zakresu zarządzania jakością. Dział ten powinien zawierać 10 kursów: 1.1. Podstawowe pojęcia związane z zarządzaniem jakością 1.2. Jakość i Zarządzanie w praktyce, techniki jakości 1.3. Audyt w praktyce, audytor - jego rola i odpowiedzialność 1.4. Najważniejsze standardy jakości 1.5. Standardy jakości dla produkcji pierwotnej 1.6. Standardy jakości w przemyśle spożywczym 1.7. Standardy jakości dla chemii i kosmetyków 1.8. Standardy jakości w logistyce i imporcie 1.9. Standardy jakości dla opakowań 1.10. Food defence i zarządzanie kryzysowe 2. Opracowanie merytoryczne Działu -Szkolenia z zakresu logistyki łańcuchów dostaw. Dział ten powinien zawierać 5 kursów: 2.1. Zarządzanie infrastrukturą i energią 2.2. Zarządzanie zapasami 2.3. Zarządzanie magazynem 2.4. Zarządzanie łańcuchem dostaw 2.5. Centra logistyczne 3. Opracowanie merytoryczne Działu -Sprzedaż i zarządzanie. Dział ten powinien zawierać 5 kursów: 3.1. Zarządzanie transportem i obsługa logistyczna 3.2. FMCG 3.3. Sprzedaż 3.4. HR - szkolenia menadżerskie 3.5. Zarządzanie 4. Opracowanie merytoryczne Działu Szkolenia z zakresu rynków rolno-żywnościowych i paszowych. Dział ten powinien zawierać 5 kursów: 4.1. Ocena ryzyka na rynku surowców rolnych 4.2. Specyfika rynku pasz 4.3. Problemy prognozowania w agrobiznesie 4.4. Integracja na rynku rolno-żywnościowym 4.5. Transmisja cen na rynkach rolno-żywnościowych 5. Opracowanie merytoryczne Działu -Szkolenia z zakresu prawa żywnościowego i gospodarki odpadami opakowaniowymi. Dział ten powinien zawierać 4 kursy: 5.1. Prawo żywnościowe 5.2. Obowiązki przedsiębiorców w zakresie gospodarowania opakowaniami i odpadami opakowaniowymi 5.3. Dodatki do żywności i suplementy diety 5.4. Obowiązki producenta żywności w zakresie znakowania produktu 5.5. Traceability produktów żywnościowych Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w Załączniku nr 6 do SIWZ. Przedmiot zamówienia finansowany z projektu: Klaster Innowacji w Agrobiznesie Numer umowy: RPMA.01.06.00-14-002 10 Regionalny Program Operacyjny Województwa Mazowieckiego 2007-2013 Działanie 1.6 85% kwoty płatne ze środków EFRR 511-95-08110003 15% kwoty płatne ze środków własnych beneficjenta 512-95-08110003
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 804000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 90 dni

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://szp.sggw.pl/show.php?id=2902
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach