Przetargi.pl
okresowe dostawy nabiału

Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego NIWA ogłasza przetarg

  • Adres: 78-100 Kołobrzeg, ul. C. K. Norwida 3
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 094 3552010 , fax. 094 3552011
  • Data zamieszczenia: 2013-07-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego NIWA
    ul. C. K. Norwida 3 3
    78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie
    tel. 094 3552010, fax. 094 3552011
    REGON: 33039239000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.niwa.info.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    okresowe dostawy nabiału
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są okresowe dostawy nabiału w okresie od 01.10.2013 r. do dnia 30.09.2014 r. 2. Szczegółowy asortyment zamawianych produktów w okresie trwania umowy: LP. NAZWA TOWARU JM ILOŚĆ 1 Jogurt naturalny mały na bazie tradycyjnej receptury, w których zachodzi naturalny proces fermentacji, bez użycia środków konserwujących. Produkty zawierają żywe kultury bakterii. Smak naturalny, orzeźwiający. Jogurty naturalne bez cukru. Sztuka o wadze od 110 g do 150 g szt. 3300 2 Jogurt owocowy mały o gęstej konsystencji z widocznymi cząstkami owoców, o bardzo wyrazistym smaku owoców. Różnorodność smaków: truskawkowe, owoce leśne, malinowy, jabłkowy, brzoskwiniowy, owoce mieszane itp. Sztuka o wadze od 110 g do 150 g szt. 12000 3 Mleko skondensowane słodzone w puszkach o zawartości od 415g szt. 20 4 Mleko 2 % w kartonikach 1 l pasteryzowane, homogenizowane, zawartość tłuszczu 2 %, UHT szt. 11000 5 Deser wielosmakowy sztuka o wadze od 125 g do 150 g szt. 300 6 Deser wielosmakowy z dodatkiem owoców sztuka o wadze od 125 g do 150 g szt. 300 7 Mleko skondensowane niesłodzone w puszkach o zawartości od 415g szt. 80 8 Masa krówkowo-kakaowa puszka o zawartości 533g szt. 20 9 Ser topiony o wadze 100g kg 10 10 Ser feta w kostkach o wadze od 250g do 300g szt. 70 11 Ser mozzarella w kulkach sztuka o wadze od 125 g do 150 g szt. 600 12 Ser pleśniowy rokpol w kg kg 10 13 Serek twarogowy granulowany ze śmietanką - wiejski rodzinny lub produkt równoważny w opakowaniach od 100g do 150 g szt. 200 14 Serek twarogowy typu Toska- smakowe - opakowania 3 kg szt. 2000 15 Serek twarogowy typu Toska- natura - opakowania 3 kg szt. 380 16 Ser typu brie o gęstej kremowej konsystencji, ser z porostem białej pleśni. W krążkach lub trójkątach o wadze ok. 200g szt. 150 17 Ser typu camembert o gęstej kremowej konsystencji, ser z porostem białej pleśni. W krążkach lub trójkątach o wadze ok. 200g szt. 150 18 Ser fromage - kostki od 80 do 100 g szt. 2300 19 Serek almette lub produkt równoważny, puszysty serek twarogowy, spulchniany, terminowany. Do wyboru szeroka gama smaków waga od 150 g do 200g szt. 50 20 Serek typu Twój Smak puszysty serek twarogowy, spulchniany Do wyboru szeroka gama smaków waga od 150 g do 200g szt. 20 21 Ser żółty marmurkowy - blok o wadze około 3 kg kg 250 22 Ser żółty gouda - konsystencja elastyczna, w blokach o wadze ok. 3 kg zawartość tłuszczu nie mniej niż 20% kg 1700 23 Ser żółty morski - konsystencja elastyczna, w blokach o wadze ok. 3 kg zawartość tłuszczu nie mniej niż 20% kg 2200 24 Ser żółty edamski - konsystencja elastyczna, w blokach o wadze ok. 3 kg zawartość tłuszczu nie mniej niż 20% kg 1500 25 Ser żółty królewski - konsystencja elastyczna, w blokach o wadze ok. 3 kg zawartość tłuszczu nie mniej niż 20% kg 600 26 Ser żółty salami - konsystencja elastyczna, w blokach o wadze ok. 3 kg zawartość tłuszczu nie mniej niż 20% kg 600 27 Ser żółty salami z przyprawami - konsystencja elastyczna, w blokach o wadze ok. 3 kg zawartość tłuszczu nie mniej niż 20% kg 150 28 Ser twardy żółty wędzony zamojski w blokach około 3 kg kg 100 29 Ser twardy żółty wędzony rolada ustrzycka w batonach o wadze od 1- 2 kg kg 100 30 Ser topiony pałka w batonach o wadze od 1kg do 2kg ( smak naturalny) kg 150 31 Ser topiony pałka w batonach o wadze od 1kg do 2kg ( smak szynka, zioła) kg 150 32 Śmietana 36 % - kremowa zawartość tłuszczy 36% UHT w opakowaniach 0,5 l l 700 33 Śmietana 18% - w opakowaniach od 0,4 l do 0,5 l l 300 34 Śmietanka do kawy 10% tłuszczu, UHT, 10g szt. 1000 35 Twaróg półtłusty w kostkach o wadze od 250 do 350 g kg 700 36 Twaróg półtłusty w wiaderkach 10kg kg 100 37 Twaróg wędzony w kostkach o wadze od 250 do 350 g kg 5 38 Margaryna Kasia kostka 250 g lub produkt równoważny kg 500 39 Margaryna do smarowania pieczywa RAMA lub produkt równoważny - opakowanie 500g szt. 3100 40 Masło zawartość tłuszczu min 82 % w kostkach od 200 do 250 g kg 3500 41 Maślanka owocowa opakowanie 1 l szt. 4700 42 Maślanka naturalna opakowanie 1 l szt. 2900 43 Rama kombi lub produkt równoważny w opakowaniach ok. 3-4 l z rozpylaczem szt. 10 44 Śmietana bita spray 250g szt. 50 45 Śmietana bita spray - smakowa 250 g szt. 20 3. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych. 4. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych. 5. Nazwy i kody Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15500000-3. 6. Dodatkowe informacje: 1) Artykuły nabiałowe muszą zawierać czytelne etykiety z opisem produktu, temperaturą przechowywania oraz numerem partii. 2) Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż dwa tygodnie od dnia dostawy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.niwa.info.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach