Przetargi.pl
okresowe dostawy drobiu, wędlin drobiarskich, podrobów, wyrobów garmażeryjnych drobiowych

Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego NIWA ogłasza przetarg

  • Adres: 78-100 Kołobrzeg, ul. C. K. Norwida 3
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 094 3552010 , fax. 094 3552011
  • Data zamieszczenia: 2013-07-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego NIWA
    ul. C. K. Norwida 3 3
    78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie
    tel. 094 3552010, fax. 094 3552011
    REGON: 33039239000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.niwa.info.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    okresowe dostawy drobiu, wędlin drobiarskich, podrobów, wyrobów garmażeryjnych drobiowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są okresowe dostawy drobiu, wędlin drobiarskich, podrobów, wyrobów garmażeryjnych drobiowych w podziale na 2 zadania: 1) Zadanie nr 1 - okresowe dostawy drobiu, 2) zadanie 2- okresowe dostawy wędlin drobiarskich, podrobów, wyrobów garmażeryjnych drobiowych w okresie 23.09.2013 r. - 22.09.2014 r. Zadanie 1 LP. NAZWA TOWARU ILOŚĆ JM 1 Filet z indyka 100 kg 2 Pierś z kurczaka świeża 1000 kg 3 Pierś z kaczki 50 kg 4 Porcje rosołowe mrożone 2800 kg 5 Indyk cały 100 kg 6 Uda z kurczaka 500 kg 7 Kurczak wędzony- ćwiartka 20 kg 8 Ćwiartka z kurczaka świeża 4500 kg 9 Skrzydełka z kurczaka świeże 300 kg 10 Serca z indyka świeże 650 kg 11 Wątróbka drobiowa świeża 1500 kg 12 Żołądki drobiowe świeże indycze 250 kg 13 Mięso gulaszowe z indyka klasa I 500 kg 14 Mięso mielone z kurcząt 1200 kg 15 Golonka z indyka świeża 100 kg Zadanie 2 LP. NAZWA TOWARU ILOŚĆ JM 1 Baton polędwica drobiowa- wyrób wyprodukowany z grubo rozdrobnionych mięśni piersiowych drobiu w kształcie bloku, peklowany, parzony. Na przekroju widoczne duże kawałki mięsa, połączone masą wiążącą. Plasterki o grubości 2 mm nie powinny się rozpadać. 600 kg 2 Indyk wędzony - filet z piersi indyczych-peklowany wędzony 1000 kg 3 Kabanosy drobiowe - kiełbasa średnio rozdrobniona, podsuszana wyprodukowana z mięsa drobiowego, nadziewana w jelita baranie o średnicy 2 do 2,2 odkręcana w odcinkach prostych od 28 do 30 cm. Kiełbasa wędzona zimnym dymem i podsuszana. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. 60 kg 4 Kiełbasa szynkowa z indyka - nie wędzona w kształcie bloku, peklowana, parzona. 350 kg 5 Kiełbasa drobiowa biała - waga sztuki ok. 120 - 130g średnio rozdrobniona, wyprodukowana z mięsa drobiowego nie peklowanego, nadziewana w jelita wieprzowe naturalne o średnicy 2,8 do 3 cm . kiełbasa parzona. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw 50 kg 6 Mortadela drobiowa - wyrób drobiowy o delikatnej strukturze. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. 200 kg 7 Parówki berlinki- parówki cienkie drobiowe o delikatnej strukturze i niskiej zawartości tłuszczu. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. 100 kg 8 Pasztet drobiowy 150 kg 9 Pieczeń ala kaczka -wyrób garmażeryjny wyprodukowany z mięsa drobiowego, tłuszczu wieprzowego Wyrób pieczony. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw 200 kg 10 Polędwica drobiowa - baton wyprodukowany z grubo rozdrobnionych mięśni piersiowych drobiu w kształcie batonu, peklowany, podwędzany, parzony. Wyrób w osłonce sztucznej. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw 230 kg 11 Salceson drobiowy - ala ozorkowy wyprodukowany z mięsa drobiowego, z dodatkiem żelatyny wieprzowej nadziewany w osłonki sztuczne średnica od 10 do 13 cm. Plaster grubości 3 mm nie powinien się rozpadać, niedopuszczalne skupiska nie wymieszanych składników. Na przekroju widoczne składniki. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw. 400 kg 12 Szynka drobiowa mozaikowa- w bloku produkt drobiowy nie wędzony - wyrób z grubo rozdrobnionych mięśni piersiowych drobiu w kształcie bloku, peklowany, parzony. Średnica od 9 do 10 cm Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw 150 kg 13 Szynka z indyka - baton wyprodukowany z grubo rozdrobnionych mięśni piersiowych indyczych w kształcie batonu, peklowany, podwędzany, parzony. Wyrób w osłonce sztucznej, na przekroju widoczne duże kawałki mięsa. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw 250 kg 14 Szynka z piersi kurcząt - wyrób z grubo rozdrobnionych mięśni piersiowych drobiu w kształcie bloku, peklowany, parzony. Charakterystyczny dla asortymentu, wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw 450 kg Dodatkowe informacje: 1) Opakowania produktów drobiarskich mają zawierać czytelne etykiety oraz czytelną datę ważności. 2) Do każdej dostawy dołączony dokument HDI. 3) Realizacja zamówienia codziennie na podstawie zamówienia wyprzedzającego je o 24h, a w sytuacjach wyjątkowych nawet tego samego dnia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: zamawiający nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.niwa.info.pl/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach