Zakład Poprawczy ogłasza przetarg
- Adres: 61-372 Poznań, ul. Wagrowska 9
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 061 8773719 w. 205 , fax. 061 8773767
- Data zamieszczenia: 2010-04-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Poprawczy
ul. Wagrowska 9 9
61-372 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. 061 8773719 w. 205, fax. 061 8773767
REGON: 00032419700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.poznan.zp.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Ogłoszenie o przetargu nieograniczonym o wartości poniżej 125 tys Euro na dostawę artykułów spożywczych z podziałem na dwa zadania. Zadanie nr I - dostawa pieczywa. Zadanie nr II - dostawa mięsa, wędlin i drobiu. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego o wartości nie przekraczającej równowartości w złotych 125 tys. Euro jest dostawa do siedziby zamawiającego Zakład Poprawczy w Poznaniu ul. Wagrowska 9, 61-372 Poznań artykułów spożywczych z podziałem na dwa zadania. Zadanie nr 1 Dostawa Pieczywa, Zadanie nr 2 Dostawa mięsa, wędlin i drobiu. Dostarczane wyroby i produkty muszą spełniać wymagania określone w stosownych normach. Zadanie nr I Dostawa Pieczywa 1. Bułka pszenna zwykła CPV -15811400-0 50 kg 2. Bułka mleczna CPV -15811400-0 50 kg 3. Rogal maślany CPV -15811200-8 80 kg 4. Bułka tarta CPV -15800000-6 120 kg 5. Bułka graham CPV -15811400-0 200 kg 6. Chleb mieszany krojony foliowany CPV -15811100-7 12 000 kg Zadanie nr II Dostawa mięsa, wędlin i drobiu. 1. Karkówka wieprzowa b/k świeża kl. I CPV - 15113000-3 400 kg 2. Schab wieprzowy b/k świeży kl. I CPV - 15113000-3 200 kg 3. Żeberka wieprzowe świeże CPV - 15113000-3 300 kg 4. Szynka wieprzowa b/k świeża kl. I CPV - 15113000-3 80 kg 5. Mięso wieprzowe drobne świeże kl. II CPV - 15113000-3 1500 kg 6. Golonka ekstra peklowana w siatce CVP - 15113000-3 30 kg 7. Słonina świeża bez skóry mielona CPV - 15113000-3 500 kg 8. Parówki cienkie w osłonce naturalnej CPV - 15131130-5 300 kg 9. Kiełbasa śląska CPV - 15131130-5 30 kg 10. Kiełbasa biała parzona CPV - 15131130-5 25 kg 11. Parówka gruba ( flak naturalny) CPV - 15131130-5 150 kg 12. Kiełbasa zwyczajna CPV - 15131130-5 600 kg 13. Kiełbasa żywiecka CPV - 15131130-5 200 kg 14. Kiełbasa szynkowa CPV - 15131130-5 80 kg 15. Kabanosy CPV - 15131130-5 5 kg 16. Szynka gotowana CPV - 15131410-2 120 kg 17. Szynka wieprzowa mielona blok CPV - 15131130-5 250 kg 18. Szynka konserwowa CPV - 15131130-5 150 kg 19. Boczek wędzony CPV - 15131220-3 50 kg 20. Pieczeń rzymska CPV - 15131130-5 200 kg 21. Szynka w galarecie z warzywami CPV - 15131130-5 50 kg 22. Wątrobianka CPV - 15131310-1 200 kg 23. Baleron CPV - 15131130-5 100 kg 24. Kaszanka z kasy gryczanej CPV - 15131134-3 200 kg 25. Mortadela z warzywami CPV - 15131130-5 150 kg 26. Szynka drobiowa CPV - 15131135-0 250 kg 27. Mozaika drobiowa CPV - 15131135-0 80 kg 28. Polędwica sopocka CPV - 15131130-5 50 kg 29. Szynka wędzona surowa CPV - 15131210-0 50 kg 30. Szynka z koperkiem CPV - 15131135-0 120 kg 31. Indyk faszerowany CPV - 15131135-0 120 kg 32. Wędzony filet z indyka CPV - 15131135-0 80 kg 33. Salceson biały CPV - 15131130-5 30 kg 34. Metka cebulowa CPV - 15131130-5 80 kg 35. Łopatka konserwowa blok CPV - 15131130-5 100 kg 36. Szynka chlebowa CPV - 15131410-2 120 kg 37. Rolada boczkowa CPV - 15131130-5 120 kg 38. Salami wieprzowe CPV - 15131230-6 60 kg 39. Pasztet z drobiu firmowy 115-135g CPV - 15131310-1 243 kg 40. Pasztet pieczony CPV - 15131310-1 80 kg 41. Filet z piersi kurczaka świeży CPV - 15112130-6 250 kg 42. Filet z piersi indyka b/k świeży CPV - 15112120-3 50 kg 43. Wątroba z kurczaka świeża CPV - 15112300-9 200 kg 44. Kurczak cały świeży CPV - 15112130-6 1500 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.poznan.zp.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Granowie
Dodano: 2016-07-27 - Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych CKU w Przygodzicach
Dodano: 2016-07-22 - Roczna, sukcesywna dostawa produktów spożywczych do Szpitala Miejskiego im. Franciszka Raszei w Poznaniu
Dodano: 2016-06-21 - Przedmiotem zamówienia jest: roczna, sukcesywna dostawa produktów spożywczych do Szpitala Miejskiego im. Franciszka Raszei w Poznaniu
Dodano: 2016-04-29 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby kuchni Domu Pomocy Społecznej w Mościszkach
Dodano: 2016-04-11 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby kuchni Domu Pomocy Społecznej w Mościszkach.
Dodano: 2016-02-15 - Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Chojnie
Dodano: 2016-02-09 - Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów spożywczych dla Bursy Szkolnej im. Stefana Rowińskiego w Ostrowie Wielkopolskim ( liczba zadań - 10 pakietów ).
Dodano: 2016-01-26 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do Ośrodków Szkolenia i Wychowania w Próchnowie i w Szamocinie w 2016 roku
Dodano: 2016-01-14 - Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2016-01-04