Przetargi.pl
Ogłoszenie o przetargu nieograniczonym o wartości poniżej 125 tys Euro na dostawę artykułów spożywczych z podziałem na dwa zadania. Zadanie nr I - dostawa pieczywa. Zadanie nr II - dostawa mięsa, wędlin i drobiu.

Zakład Poprawczy ogłasza przetarg

  • Adres: 61-372 Poznań, ul. Wagrowska 9
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 061 8773719 w. 205 , fax. 061 8773767
  • Data zamieszczenia: 2010-04-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Poprawczy
    ul. Wagrowska 9 9
    61-372 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 061 8773719 w. 205, fax. 061 8773767
    REGON: 00032419700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.poznan.zp.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Ogłoszenie o przetargu nieograniczonym o wartości poniżej 125 tys Euro na dostawę artykułów spożywczych z podziałem na dwa zadania. Zadanie nr I - dostawa pieczywa. Zadanie nr II - dostawa mięsa, wędlin i drobiu.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego o wartości nie przekraczającej równowartości w złotych 125 tys. Euro jest dostawa do siedziby zamawiającego Zakład Poprawczy w Poznaniu ul. Wagrowska 9, 61-372 Poznań artykułów spożywczych z podziałem na dwa zadania. Zadanie nr 1 Dostawa Pieczywa, Zadanie nr 2 Dostawa mięsa, wędlin i drobiu. Dostarczane wyroby i produkty muszą spełniać wymagania określone w stosownych normach. Zadanie nr I Dostawa Pieczywa 1. Bułka pszenna zwykła CPV -15811400-0 50 kg 2. Bułka mleczna CPV -15811400-0 50 kg 3. Rogal maślany CPV -15811200-8 80 kg 4. Bułka tarta CPV -15800000-6 120 kg 5. Bułka graham CPV -15811400-0 200 kg 6. Chleb mieszany krojony foliowany CPV -15811100-7 12 000 kg Zadanie nr II Dostawa mięsa, wędlin i drobiu. 1. Karkówka wieprzowa b/k świeża kl. I CPV - 15113000-3 400 kg 2. Schab wieprzowy b/k świeży kl. I CPV - 15113000-3 200 kg 3. Żeberka wieprzowe świeże CPV - 15113000-3 300 kg 4. Szynka wieprzowa b/k świeża kl. I CPV - 15113000-3 80 kg 5. Mięso wieprzowe drobne świeże kl. II CPV - 15113000-3 1500 kg 6. Golonka ekstra peklowana w siatce CVP - 15113000-3 30 kg 7. Słonina świeża bez skóry mielona CPV - 15113000-3 500 kg 8. Parówki cienkie w osłonce naturalnej CPV - 15131130-5 300 kg 9. Kiełbasa śląska CPV - 15131130-5 30 kg 10. Kiełbasa biała parzona CPV - 15131130-5 25 kg 11. Parówka gruba ( flak naturalny) CPV - 15131130-5 150 kg 12. Kiełbasa zwyczajna CPV - 15131130-5 600 kg 13. Kiełbasa żywiecka CPV - 15131130-5 200 kg 14. Kiełbasa szynkowa CPV - 15131130-5 80 kg 15. Kabanosy CPV - 15131130-5 5 kg 16. Szynka gotowana CPV - 15131410-2 120 kg 17. Szynka wieprzowa mielona blok CPV - 15131130-5 250 kg 18. Szynka konserwowa CPV - 15131130-5 150 kg 19. Boczek wędzony CPV - 15131220-3 50 kg 20. Pieczeń rzymska CPV - 15131130-5 200 kg 21. Szynka w galarecie z warzywami CPV - 15131130-5 50 kg 22. Wątrobianka CPV - 15131310-1 200 kg 23. Baleron CPV - 15131130-5 100 kg 24. Kaszanka z kasy gryczanej CPV - 15131134-3 200 kg 25. Mortadela z warzywami CPV - 15131130-5 150 kg 26. Szynka drobiowa CPV - 15131135-0 250 kg 27. Mozaika drobiowa CPV - 15131135-0 80 kg 28. Polędwica sopocka CPV - 15131130-5 50 kg 29. Szynka wędzona surowa CPV - 15131210-0 50 kg 30. Szynka z koperkiem CPV - 15131135-0 120 kg 31. Indyk faszerowany CPV - 15131135-0 120 kg 32. Wędzony filet z indyka CPV - 15131135-0 80 kg 33. Salceson biały CPV - 15131130-5 30 kg 34. Metka cebulowa CPV - 15131130-5 80 kg 35. Łopatka konserwowa blok CPV - 15131130-5 100 kg 36. Szynka chlebowa CPV - 15131410-2 120 kg 37. Rolada boczkowa CPV - 15131130-5 120 kg 38. Salami wieprzowe CPV - 15131230-6 60 kg 39. Pasztet z drobiu firmowy 115-135g CPV - 15131310-1 243 kg 40. Pasztet pieczony CPV - 15131310-1 80 kg 41. Filet z piersi kurczaka świeży CPV - 15112130-6 250 kg 42. Filet z piersi indyka b/k świeży CPV - 15112120-3 50 kg 43. Wątroba z kurczaka świeża CPV - 15112300-9 200 kg 44. Kurczak cały świeży CPV - 15112130-6 1500 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.poznan.zp.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach