Przetargi.pl
Ogłoszenie o przetargu nieograniczonym dotyczącego dostaw mięsa i wędlin 1/ż/2014

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 75-950 Koszalin, ul. Strefowa 17
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 094 3475200 , fax. 094 3410042
  • Data zamieszczenia: 2014-06-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Strefowa 17 17
    75-950 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 094 3475200, fax. 094 3410042
    REGON: 00126674000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny w Koszalinie

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Ogłoszenie o przetargu nieograniczonym dotyczącego dostaw mięsa i wędlin 1/ż/2014
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i wyrobów mięsnych, które wg Wspólnego Słownika Zamówień należą do grupy15100000-9 oraz 15400000-2. Artykuły spożywcze objęte tym postępowaniem muszą spełniać wymagania norm PN lub europejskich norm zharmonizowanych. Wędliny oraz mięso winny mieć termin przydatności nie krótszy niż pięć dni (przechowywane w warunkach chłodniczych), a wyroby podrobowe winny mieć termin przydatności nie krótszy niż 48h licząc od dnia zrealizowania dostawy. Wszystkie artykuły mają mieć barwę swoistą dla danego wyrobu, osłonki nie mogą odchodzić od farszu, niedopuszczalna jest barwa szarozielona oraz zawilgocenie osłonki. Część I Lp. Nazwa artykułu Ilość szacunkowa w kg Kod CPV 1 Blok drobiowy 1200 15131120-2 2 Blok szwajcarski 1200 15131120-2 3 Blok z indyka 1200 15131134-3 4 Boczek mielony 950 15131120-2 5 Kaszanka 800 15131120-2 6 Kiełbasa biała 1200 15131120-2 7 Kiełbasa studencka 1100 15131120-2 8 Kiełbasa mortadela 1100 15131120-2 9 Kiełbasa jarmarczna 1000 15131120-2 10 Kiełbasa kanapkowa 850 15131120-2 11 Kiełbasa krakowska parzona 100 15131120-2 12 Kiełbasa ogniskowa 1100 15131120-2 13 Kiełbasa parówkowa drobiowa 1100 15131120-2 14 Kiełbasa pasztetowa 900 15131120-2 15 Kiełbasa popularna 1200 15131120-2 16 Kiełbasa popularna drobiowa 100 15131120-2 17 Kiełbasa szynkowa drobiowa 150 15131120-2 18 Kiełbasa szynkowa wieprzowa 150 15131120-2 19 Kiełbasa śląska 100 15131120-2 20 Kiełbasa śniadaniowa 1000 15131120-2 21 Kiełbasa zwyczajna drobiowa 1100 15131120-2 22 Metka 900 15131120-2 23 Pasztet pieczony 800 15131600-1 24 Pieczeń delikatesowa 1100 15131120-2 25 Podgardle wędzone 600 15131120-2 26 Polędwica z indyka 100 15131120-2 27 Salceson czarny 1000 15131120-2 28 Salceson włoski 1000 15131120-2 29 Serdelki drobiowe 1200 15131120-2 30 Szynka gotowana 100 15131120-2 31 Szynka tyrolska 150 15131120-2 32 Szynka mozaika 100 15131120-2   Część II Lp. Nazwa artykułu Ilość szacunkowa w kg Kod CPV 1 Mięso gulaszowe wieprzowe 7500 15100000-9 2 Smalec wieprzowy 950 15412100-0 3 Wątroba wieprzowa 1000 15114000-0   Cześć III Lp. Nazwa artykułu Ilość szacunkowa w kg Kod CPV 1 Żołądki drobiowe 1200 15114000-0 2 Mięso gulaszowe drobiowe 3000 15100000-9 3 Pierś z kurczaka 300 15100000-9 4 Udo z indyka bez skóry i kości 300 15100000-9 5 Serca drobiowe 1200 15114000-0
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach