Przetargi.pl
Ogłoszenie o przetargu nieograniczonym na dostawę żywności - 2012 na rzecz Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego z siedzibą w Herbach ul. Lubliniecka 10/12 o wartości nie przekraczającej kwoty 60 000 euro

Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy ogłasza przetarg

  • Adres: 42-284 Herby, ul. Lubliniecka 10/12
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-34 3574014 w. 12 , fax. 0-34 3574014
  • Data zamieszczenia: 2012-09-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy
    ul. Lubliniecka 10/12 10/12
    42-284 Herby, woj. śląskie
    tel. 0-34 3574014 w. 12, fax. 0-34 3574014
    REGON: 00020212300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.herby.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Ogłoszenie o przetargu nieograniczonym na dostawę żywności - 2012 na rzecz Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego z siedzibą w Herbach ul. Lubliniecka 10/12 o wartości nie przekraczającej kwoty 60 000 euro
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ZAKRES 1 - PIECZYWO Lp. Nazwa towaru Ilość w szt. 1 Chleb krojony 0,9 1 540 2 Bułki 0,09 2 500 3 Bułki słodkie 0,08 300 4 Bułka wrocławska 0,3 10 ZAKRES 2 - JAJKA Lp. Nazwa towaru Ilość w szt. 1 Jajka L 900 ZAKRES 3 - NABIAŁ Lp. Nazwa towaru Ilość w kg 1 Ser żółty typu Gouda lub równoważny 18 2 Śmietana 18% kubek 30 l 3 Serek topiony 100g 6 4 Margaryna roślinna 500g 28 5 Margaryna mleczna 250g 18 6 Mleko 1L 3,2% karton 30 l 7 Twaróg półtłusty 1kg 16 ZAKRES 4 - OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE Lp. Nazwa towaru Ilość w kg 1 Pieczarki 18 2 Kapusta kiszona 150 3 Kapusta czerwona 90 4 Kapusta biała 210 5 Kapusta pekińska 10 6 Marchew 115 7 Pietruszka 7 8 Seler 5 9 Pomidory 15 10 Ogórki kiszone 12 11 Cebula 92 12 Buraki 62 13 Ziemniaki 2 000 14 Jabłka 100 15 Mandarynki 20 16 Banany 19 17 Cytryny 5 ZAKRES 5 - OWOCE I WARZYWA MROŻONE Lp. Nazwa towaru Ilość w kg 1 Mieszanka kompot 3,5 2 Fasola szparagowa 10,5 3 Zupa kalafiorowa 5,5 4 Zupa jarzynowa 5,5 ZAKRES 6 - MIĘSO I WĘDLINY Lp. Nazwa towaru Ilość w kg 1 Mięso - karczek 38 2 Mięso - łopatka 125 3 Mięso - schab 75 4 Mięso - szynkówka 100 5 Mięso - żeberka 12,5 6 Mięso woł. z kością /antrykot/ 10 7 Kiełbasa śląska 30 8 Kiełbasa zwyczajna 25 9 Szynka wieprzowa got. 4 10 Boczek wędzony 20 11 Słonina 40 12 Kiełbasa mielonka 7,5 13 Kiełbasa szynkowa 10 14 Wątroba wp. 7,5 15 Kiełbasa parówkowa 7,5 16 Kiełbasa kminkowa 1,5 17 Smalec 5 18 Kaszanka 7,5 19 Kiełbasa baleronowa 2,5 20 Pieczeń śląska 4 21 Baleron 1,5 22 Salceson ozorkowy wp. 4 23 Polędwica sopocka 1,5 ZAKRES 7 - DRÓB Lp. Nazwa towaru Ilość w kg 1 Udka z kurczaka 130 2 Filet z kurczaka 60 3 Porcje rosołowe 110 ZAKRES 8 - RYBY Lp. Nazwa towaru Ilość w kg 1 Filet rybny mrożony glazura max 5% 52 2 Matijasy solone 12 ZAKRES 9 - ARTYKUŁY SPOŻYWCZE POZOSTAŁE Lp. Nazwa towaru Ilość 1. Cukier 75 kg 2. Mąka pszenna 65 kg 3. Mąka ziemniaczana 20 kg 4. Groch łuskany 4 kg 5. Ogórki konserwowe Opako. 0.9l 40 szt 6. Sól 38 kg 7. Kasza jęczmienna 20 kg 8. Ryż 30 kg 9. Koncentrat pomidorowy 20 l 10. Sok - syrop Opakow. 6,5l 162,5 l 11. Musztarda stołowa 900g 6 szt 12. Majonez typu Winiary 400g lub równoważny 25 szt 13. Żurek śląski butelka 0,5l 12,5 l 14. Maggi 12 l 15. Olej 50 l 16. Makaron świderki 400g 50 szt 17. Makaron nitki 250g 70 szt 18. Dżem truskawkowy 250 g 62 szt 19. Majeranek 1 kg 20. Pasztet typu herbowski 480g lub równoważny 50 szt 21. Herbata ekspresowa /torebki/ 900 szt 22. Fasola Jaś 16 kg 23. Pieprz prawdziwy 1 kg 24. Przyprawa typu Kucharek lub równoważna 21 kg 25. Zupa pieczarkowa 4,5 kg 26. Galaretki owocowe 3,75 kg 27. Przecier ogórkowy 290g 28 szt 28. Ketczap 0,5L łagodny 9 l 29. Groszek konserwowy 400g 7 kg 30. Szczaw konserwowy 260g 20szt 31. Ocet 1L 7,5 l 32. Czosnek granulowany 0,5 kg 33. Kukurydza konserwowa 400 g 6 kg 34. Susz kopru 0,15 kg 35. Przyprawa do mięsa mielonego 0,2 kg 36. Przyprawa do ryb 0,2 kg 37. Kisiel 60g 2,25 kg 38. Papryka sypka słodka 15g 5 szt 39. Liść laurowy 6g 15 szt 40. Papryka konserwowa 1L 8 l 41. Pieprz ziołowy 0,3 kg 42. Susz pietruszki 15g 15 szt 43. Proszek do pieczenia 30g 5 szt 44. Barszcz biały 1,5 kg 45. Budyń 60g 0,9 kg 46. Fix do spaghetti 0,94 kg 47. Przyprawa do mięsa wieprzowego 0,75 kg 48. Zioła prowansalskie 0,05 kg 49. Rodzynki sułtańskie opakowanie od 100 - 500g 1 kg 50. Wiórki kokosowe 1 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.herby.edu.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach