Mazowiecki Urząd Wojewódzki ogłasza przetarg
- Adres: 00-950 Warszawa, Pl. Bankowy 3/5
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 6956015 , fax. 022 6956019
- Data zamieszczenia: 2013-09-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Mazowiecki Urząd Wojewódzki
Pl. Bankowy 3/5 3/5
00-950 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 6956015, fax. 022 6956019
REGON: 01327262000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mazowieckie.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Obsługa hotelarsko - gastronomiczna szkolenia kadry kierowniczej Mazowieckiego Urzędu Wojewódzkiego w Warszawie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie kompleksowej obsługi hotelarsko - gastronomicznej: w hotelu (posiadającym zaplecze odnowy biologicznej) o standardzie minimum trzygwiazdkowej kategorii, w rozumieniu przepisów rozporządzenia Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których są świadczone usługi hotelarskie (tekst jednolity Dz. U. z 2006 r. Nr 22, poz. 169 z późn. zm.), lub ośrodku/obiekcie (posiadającym zaplecze odnowy biologicznej), odpowiadającym standardowi trzygwiazdkowej kategorii - w zakresie zapewnienia noclegów, wyżywienia, sprawnego sprzętu rekreacyjno-sportowego i udostępnienia sal konferencyjnych z niezbędnym sprzętem na potrzeby przeprowadzenia szkolenia dla kadry kierowniczej Mazowieckiego Urzędu Wojewódzkiego w Warszawie oraz transportu dla uczestników szkolenia. Łączna liczba uczestników szkolenia będzie wynosiła maksymalnie 70 osób - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 552700003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 3 dni
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium w przedmiotowym postępowaniu.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Standard usług hotelarskich i lokalizacji
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mazowieckie.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Organizacja XIV Konferencji Naukowo-Technicznej Techniki Komputerowe w Inżynierii
Dodano: 2016-02-26 - Kompleksowa obsługa hotelarsko-gastronomiczna szkolenia dla pracowników Mazowieckiego Urzędu Wojewódzkiego w Warszawie oraz podmiotów z nim współpracujących
Dodano: 2015-08-28 - Kompleksowa obsługa hotelarsko-gastronomiczno-konferencyjna szkoleń
Dodano: 2015-07-17 - Kompleksowa obsługa hotelarsko-gastronomiczno- konferencyjna szkoleń
Dodano: 2015-05-27 - ZABEZPIECZENIE LOGISTYCZNE XII Międzynarodowego Sympozjum IPMiT nt. DOSKONALENIE KONSTRUKCJI ORAZ METOD EKSPLOATACJI POJAZDÓW MECHANICZNYCH, POJAZDY 2015
Dodano: 2015-05-14 - usługi hotelowe, gastronomiczne i konferencyjne dla uczestników szkoleń
Dodano: 2015-02-24 - Dostawa żywności do Przedszkola nr 34
Dodano: 2014-11-12 - Zakwaterowanie z wyżywieniem grupy studentów Politechniki Warszawskiej w dniach 12-14 grudnia 2014 w ramach szkolenia wyjazdowego Wydziałowych Rad Studentów. Nr postępowania: ZP/U/KK/50/14
Dodano: 2014-10-15 - świadczenie usługi w zakresie zakwaterowania i wyżywienia funkcjonariuszy Policji
Dodano: 2014-10-13 - Świadczenie usługi restauracyjnej oraz wynajem sali obrad na potrzeby konferencji: Modern Marketing and Logistics - globalne wyzwania.
Dodano: 2014-09-03