Przetargi.pl
Obsługa cateringowa podczas wydarzenia kulturalnego organizowanego przez Narodowe Forum Muzyki im. Witolda Lutosławskiego we Wrocławiu w dniu 07.10.2023 r.

Narodowe Forum Muzyki im. Witolda Lutosławskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 50-071 Wrocław, pl. Wolności 1
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-09-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Narodowe Forum Muzyki im. Witolda Lutosławskiego
    pl. Wolności 1
    50-071 Wrocław, woj. dolnośląskie
    REGON: 8971798677
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.nfm.wroclaw.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Obsługa cateringowa podczas wydarzenia kulturalnego organizowanego przez Narodowe Forum Muzyki im. Witolda Lutosławskiego we Wrocławiu w dniu 07.10.2023 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest Obsługa cateringowa podczas wydarzenia kulturalnego organizowanego przez Narodowe Forum Muzyki im. Witolda Lutosławskiego we Wrocławiu w dniu 07.10.2023 Usługa cateringowa obejmuje: kompleksową usługę przygotowania, dostarczenia, podawania posiłków oraz napojów oraz usługi porządkowe po zakończeniu serwowania posiłków (usunięcie i utylizacja odpadów, sprzątanie miejsca po wydarzeniu).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W zakresie zdolności technicznej lub zawodowej:a) w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wykonał (lub wykonuje) co najmniej trzy zamówienia odpowiadające przedmiotowi zamówienia polegające na usłudze cateringowej dla co najmniej 300 osób każda, przy czym wartość zamówienia nie może być niższa niż 50 000,00 zł brutto każda.b) Wykaże, że posiada min. 1 kuchnię (zakład przygotowujący posiłki) znajdującą się w promieniu do 30 km od siedziby Zamawiającego.c) Wykaże, że posiada co najmniej 1 specjalistyczny środek transportu dopuszczony do transportu artykułów żywnościowych na podstawie decyzji właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej, zgodnie z art. 61, art. 62 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia, (t.j. Dz.U. 2023 poz. 1448)d) Wykaże, że posiada aktualny certyfikat potwierdzający wdrożony i udokumentowany system HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points – Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli), którego obowiązek stosowania reguluje ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 roku o Bezpieczeństwie Żywności i Żywienia (t.j. Dz. U. z 2017 r. poz. 149 z późn. zm), przywołująca i opierająca się na przepisach Rozporządzenia (WE) nr 178/2002 Parlamentu Europejskiego oraz Rozporządzenia (WE) 852/2004 Parlamentu Europejskiego.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-09-21

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach