Przetargi.pl
Nr. PN/ZP/2/ 2010.Sukcesywna dostawa do stołowki szkolnej artykułów żywnościowych określanych we Wspólnym Słowniku Zamówień /CPV/ 15000000-8 .

Zespół Szkół Nr 3 im. Lotników Polskich ogłasza przetarg

  • Adres: 64-920 Piła, ul. Żeromskiego 41
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 067 2132140 , fax. 067 2132143
  • Data zamieszczenia: 2010-11-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Nr 3 im. Lotników Polskich
    ul. Żeromskiego 41 41
    64-920 Piła, woj. wielkopolskie
    tel. 067 2132140, fax. 067 2132143
    REGON: 57203683900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Gminna Samorządowa Jednostka Organizacyjna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Nr. PN/ZP/2/ 2010.Sukcesywna dostawa do stołowki szkolnej artykułów żywnościowych określanych we Wspólnym Słowniku Zamówień /CPV/ 15000000-8 .
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa do stołówki szkolnej artykułów żywnościowych okreslanych we Współnym Słowniku Zamówień /CPV/15000000-8; z możliwością składania ofert częściowych. Każda ze wskazanych części zamówienia określana będzie mianem zadanie: łącznie 7 zadań ; każde stanowi oddzielne postępowanie. Zadanie I :/CPV/03000000-2 Produkty Rolnictwa i Ogrodnictwa; Zadanie II: /CPV/031142500-3 Jaja ; Zadanie III :/CPV/15100000-9 Mięso i Produkty Mięsne; Zadanie IV :/ CPV/15220000-6 Ryby Mrożone,Filety Rybne i Pozostałe Mięso Ryb i /CPV/15300000-1 mrożonki ; Zadanie V :/CPV/15500000-3 Produkty Mleczarskie; Zadanie VI :CPV/15800000-6/ Różne Produkty Spożywcze, CPV/15400000-2 Oleje, Tłuszcze Zwierzęce i Roślinne; i /CPV/15600000-4 Produkty wytwarzane z przemiału Ziarna, Skrobi i produktów Skrobiowych;Zadanie VII:CPV/15600000-4 Pieczywo Świeże, Wyroby Piekarnicze i Ciastkarskie. Szczegółówy wykaz asortymentu i ilości zawiera formularz ofertowo-ilościowy będący integralną częścią Specyfikacji- Załącznik NR 1/ wg zadań od I do VII/. Wytwarzanie towarui jego jakości, sposób opakowania i transportu muszą spełniać wymagania obowiązujących krajowych i unijnych przepisów prawa żywnościowego: 1/ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia/tekst jednolit;Dz.z 2010r Nr 136, poz.914;2/Rozporzadzenia(WE)Nr 178/2002r Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 28 stycznia 2002r ustanawiajacego ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego, powołujace Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności(Dz.Urz.WE L z 01.02.2002r) ze zm. 3/ Rozporzadzenia (WE) Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r w sprawie higieny środków spożywczych(Dz.Urz.UE L 139 z 30.04.2004r) z póź. zm.i Nr 853/2004 w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zs3.pila.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach