Przetargi.pl
Nr 2/S/2009

Zakład Karny w Opolu Lubelskim ogłasza przetarg

  • Adres: 24-300 Opole Lubelskie, ul. Owocowa 7
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2009-08-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Opolu Lubelskim
    ul. Owocowa 7 7
    24-300 Opole Lubelskie, woj. lubelskie
    REGON: 06039716600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Nr 2/S/2009
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Marmolada owocowa I kg 2100 Dżem wielosmakowy niskosłodzony niepestkowy gat.I I kg 2200 Granulat sojowy I kg 700 Kotlet sojowy a la schabowy I kg 1100 Konserwa firmowy pasztet sojowy pakowany 105g I kg 100 Rosół w proszku o smaku wędzonki I kg 210 Sos pieczarkowy w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 340 Sos myśliwski w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 180 Sos węgierski w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 330 Sos z zielonym pieprzem w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 180 Sos boloński w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 260 Sos neapolitański w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 200 Fix do potraw chińskich w proszku I kg 140 Sos do surówek typu sałatkowy w proszku I kg 140 Bulion - rosół z kury w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 2300 Żurek w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 200 Zupa ogonowa w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 180 Zupa kalafiorowa w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 180 Zupa szparagowa w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 180 Zupa porowa w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 180 Zupa brokułowa w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 180 Zupa selerowa w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 180 Zupa borowikowa w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 180 Zupa grzybowa w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 200 Cukier biały PN-A74850 klasa II I kg 7000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158300005
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający odstępuje od ustalania kwoty wadium od Wykonawców na podstawie art. 45 ust. 2 ustawy pzp.
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1.Złożenie prawidłowo wypełnionego formularza ofertowego stanowiącego załącznik Nr 2 do SIWZ. 2.Złożenie podpisanego oświadczenia stanowiącego załącznik Nr 3 do SIWZ oraz oświadczenia stanowiącego załącznika Nr 4 . 3. Złożenie aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert . 4. Złożenie w części III wraz z formularzem ofertowym (potwierdzonej za zgodność z oryginałem) kopii dokumentu potwierdzającego spełnienie przez oferowany produkt kryteriów zawartych w standardzie BRC (British Retail Consortium) Sposób dokonywania oceny spełniania warunków : spełnia/nie spełnia
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Prawidłowo wypełniony formularz ofertowy stanowiący załącznik Nr 2 do SIWZ. 2. Podpisane oświadczenie stanowiące załącznik Nr 3 do SIWZ oraz oświadczenie stanowiące załącznik Nr 4 . 3. Aktualny odpisu z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert . 4. Złożenie w części III wraz z formularzem ofertowym (potwierdzonej za zgodność z oryginałem) kopii dokumentu potwierdzającego spełnienie przez oferowany produkt kryteriów zawartych w standardzie BRC (British Retail Consortium)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/downland/siwz/siwz_zk_oplub_002_2009.doc
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach