Zakład Karny w Opolu Lubelskim ogłasza przetarg
- Adres: 24-300 Opole Lubelskie, ul. Owocowa 7
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2009-08-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Opolu Lubelskim
ul. Owocowa 7 7
24-300 Opole Lubelskie, woj. lubelskie
REGON: 06039716600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka Budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Nr 2/S/2009 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Marmolada owocowa I kg 2100 Dżem wielosmakowy niskosłodzony niepestkowy gat.I I kg 2200 Granulat sojowy I kg 700 Kotlet sojowy a la schabowy I kg 1100 Konserwa firmowy pasztet sojowy pakowany 105g I kg 100 Rosół w proszku o smaku wędzonki I kg 210 Sos pieczarkowy w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 340 Sos myśliwski w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 180 Sos węgierski w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 330 Sos z zielonym pieprzem w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 180 Sos boloński w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 260 Sos neapolitański w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 200 Fix do potraw chińskich w proszku I kg 140 Sos do surówek typu sałatkowy w proszku I kg 140 Bulion - rosół z kury w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 2300 Żurek w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 200 Zupa ogonowa w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 180 Zupa kalafiorowa w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 180 Zupa szparagowa w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 180 Zupa porowa w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 180 Zupa brokułowa w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 180 Zupa selerowa w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 180 Zupa borowikowa w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 180 Zupa grzybowa w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 200 Cukier biały PN-A74850 klasa II I kg 7000 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158300005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający odstępuje od ustalania kwoty wadium od Wykonawców na podstawie art. 45 ust. 2 ustawy pzp.
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1.Złożenie prawidłowo wypełnionego formularza ofertowego stanowiącego załącznik Nr 2 do SIWZ. 2.Złożenie podpisanego oświadczenia stanowiącego załącznik Nr 3 do SIWZ oraz oświadczenia stanowiącego załącznika Nr 4 . 3. Złożenie aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert . 4. Złożenie w części III wraz z formularzem ofertowym (potwierdzonej za zgodność z oryginałem) kopii dokumentu potwierdzającego spełnienie przez oferowany produkt kryteriów zawartych w standardzie BRC (British Retail Consortium) Sposób dokonywania oceny spełniania warunków : spełnia/nie spełnia
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Prawidłowo wypełniony formularz ofertowy stanowiący załącznik Nr 2 do SIWZ. 2. Podpisane oświadczenie stanowiące załącznik Nr 3 do SIWZ oraz oświadczenie stanowiące załącznik Nr 4 . 3. Aktualny odpisu z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert . 4. Złożenie w części III wraz z formularzem ofertowym (potwierdzonej za zgodność z oryginałem) kopii dokumentu potwierdzającego spełnienie przez oferowany produkt kryteriów zawartych w standardzie BRC (British Retail Consortium)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/downland/siwz/siwz_zk_oplub_002_2009.doc
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną