108 Szpital Wojskowy z Przychodnią SP ZOZ ogłasza przetarg
- Adres: 19-300 Ełk, ul. Kościuszki 30
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 087 6219803 , fax. 087 6219807
- Data zamieszczenia: 2010-11-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 108 Szpital Wojskowy z Przychodnią SP ZOZ
ul. Kościuszki 30 30
19-300 Ełk, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 087 6219803, fax. 087 6219807
REGON: 79050667300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.108spzoz.elk.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Nazwa zadania: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych wg zadań - realizowana w dwóch etapach. ETAP I, Numer sprawy: 24A/2010-DZP/PNO. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych wg zadań - realizowana w dwóch etapach. Etap I: Zadanie 1 - MLEKO I WYROBY MLECZARSKIE Zadanie 3 - JAJA Zadanie 4 - RYBY 2.1 Przedmiot zamówienia w zakresie Zadania nr 1 dotyczy sukcesywnej dostawy mleka i wyrobów mleczarskich. Opis przedmiotu zamówienia w zakresie Zadania Nr 1 szczegółowo określa Załącznik Nr 1 A do SIWZ. 2.2 Przedmiot zamówienia w zakresie Zadania nr 3 dotyczy sukcesywnej dostawy jaj. Opis przedmiotu zamówienia w zakresie Zadania Nr 3 szczegółowo określa Załącznik Nr 1 C do SIWZ. 2.3 Przedmiot zamówienia w zakresie Zadania nr 4 dotyczy sukcesywnej dostawy ryb . Opis przedmiotu zamówienia w zakresie Zadania Nr 4 szczegółowo określa Załącznik Nr 1 D do SIWZ. Wymagania: Karp świeży patroszony bez głowy. Skóra i wygląd: połyskująca, opalizująca, o naturalnym zabarwieniu, czysta, zdrowa, bez zewnętrznych i wewnętrznych oznak chorobowych widocznych nie uzbrojonym okiem. Uszkodzenia: bez uszkodzeń, dopuszcza się do 10% sztuk ryb z niewielkimi uszkodzeniami skóry, płetw, bez uszkodzeń tkanki mięsnej. Zapach i smak: charakterystyczny dla danego gatunku. Barwa mięsa: charakterystyczna dla danego gatunku. Cechy dyskwalifikujące: odwodnienie tkanki mięsnej na powierzchni objawiające się białymi plamami lub odwodnienie skóry objawiające się zmatowieniem i utratą elastyczności, skóra odbarwiona. Wymagania: filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, produkt o wysokich walorach smakowych, soczysty, o delikatnej teksturze i łagodnym smaku. Barwa mięsa: tkanka mięsna jasna, biała do lekko kremowej. Cechy dyskwalifikujące: filety rozpadające się, filety o luźnej konsystencji, przebarwienia świadczące o nieświeżości filetów. Podane ilości poszczególnych asortymentów w Załącznikach Nr 1A, Nr 1C, Nr 1D są wielkościami szacunkowymi i mogą być zarówno mniejsze jak i większe, lecz ogólna ich wartość nie przekroczy kwoty określonej w umowie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155500003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.108spzoz.elk.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną