Przetargi.pl
na prowadzenie zajęć zawodowych w sporządzaniu potraw kuchni śródziemnomorskiej, parzeniu kawy, obsłudze pilarki i kasy fiskalnej oraz ze sztuki barmańskiej w ramach projektu Młodzi, zdolni zawodowcy

Zespół Szkół ogłasza przetarg

  • Adres: 23-300 Janów Lubelski, ul. J. Zamoyskiego 68
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 15 87-20-843 , fax. 15 87-20-843
  • Data zamieszczenia: 2013-01-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół
    ul. J. Zamoyskiego 68 68
    23-300 Janów Lubelski, woj. lubelskie
    tel. 15 87-20-843, fax. 15 87-20-843
    REGON: 83018472400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mzz.zsjanow.fc.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    na prowadzenie zajęć zawodowych w sporządzaniu potraw kuchni śródziemnomorskiej, parzeniu kawy, obsłudze pilarki i kasy fiskalnej oraz ze sztuki barmańskiej w ramach projektu Młodzi, zdolni zawodowcy
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Opracowywanie narzędzi diagnostycznych do oceny postępów w nauce uczestników zajęć. Opracowanie szczegółowego programu nauczania dla każdej grupy zawodowej oraz poziomu uczestników zajęć. Realizacja zajęć zgodnie z opracowanym programem nauczania oraz harmonogramem. Opracowanie materiałów dydaktycznych wykorzystywanych podczas zajęć (zgodnie ze wskazówkami Zamawiającego dotyczącymi grafiki i informacji o źródłach finansowania projektu oraz powielenie i dostarczenie ich każdemu uczestnikowi jak też Zamawiającemu). Przeprowadzenie w trakcie realizacji zajęć i na ich zakończenie badań ewaluacyjnych zleconych przez Zamawiającego. Prowadzenie dokumentacji zajęć, w szczególności: dzienników zajęć, ewidencji obecności uczestników oraz list potwierdzających otrzymane materiały dydaktyczne. Zachowanie należytej staranności i rzetelności w prowadzeniu zajęć. Przestrzeganie zasad BHP i ppoż. podczas prowadzonych zajęć. Część I - zajęcia zawodowe z zakresu profesjonalnego parzenia i zdobienia kawy dla uczniów technikum organizacji usług gastronomicznych 4 grupy x 20 godz. = 80 godz. realizowanych wg harmonogramu w formie kilkugodzinnych spotkań w okresie od 01.02.2013 do 31.12.2013 r. Zajęcia odbywać się będą w grupach 10 osobowych. Część II - zajęcia zawodowe w sporządzaniu potraw w kuchni śródziemnomorskiej dla uczniów technikum organizacji usług gastronomicznych 2 grupy x 20 godz. = 40 godz. realizowanych wg harmonogramu w formie kilkugodzinnych spotkań w okresie od 01.02.2013 do 31.12.2013 r. Zajęcia odbywać się będą w grupach 10 osobowych. Część III - zajęcia zawodowe ze sztuki barmańskiej dla uczniów technikum organizacji usług gastronomicznych 4 x 40 godz. = 160 godz. realizowanych wg harmonogramu w formie kilkugodzinnych spotkań w okresie od 01.02.2013 do 31.12.2013 r. Zajęcia odbywać się będą w grupach 10 osobowych. Część IV - zajęcia zawodowe w obsłudze pilarki dla uczniów technikum leśnego 1grupa x 140 godz. = 140 godz. w tym 70 godz. zajęć praktycznych w terenie realizowanych wg harmonogramu w formie kilkugodzinnych spotkań w okresie od 01.02.2013 do 31.12.2013 r. Zajęcia odbywać się będą w grupie 10 osobowej. Część V - zajęcia zawodowe w obsłudze kasy fiskalnej 4 grupy x 30 godz. = 120 godz. realizowanych wg harmonogramu w formie kilkugodzinnych spotkań w okresie od 01.02.2013 do 31.12.2013 r. Zajęcia odbywać się będą w grupach 10 osobowych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 802000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mzz.zsjanow.fc.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach