Przetargi.pl
Mleko i jego przetwory

22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ ogłasza przetarg

  • Adres: 87-720 Ciechocinek, ul. Wojska Polskiego 5
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 54 2837200 , fax. 54 2837320
  • Data zamieszczenia: 2015-11-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ
    ul. Wojska Polskiego 5 5
    87-720 Ciechocinek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 54 2837200, fax. 54 2837320
    REGON: 91051403900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.22wszur.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Mleko i jego przetwory
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa mleka i produktów mlecznych. Nazwa towaru Mleko 2 % worek 5l Mleko 0 % karton 1 litr Maślanka karton 1 litr Śmietana 30 % litr, worek 5l Jogurt naturalny 5 kg , opakowanie wiaderko plastikowe Jogurt naturalny 150 ml , opakowanie kubek plastikowy Tłuszcz do smarowania stołowy śmietankowy 74% tł. bez dodatku tł. roślinnych 0,2kg Kefir opak. 0,35-0,4 , butelka plastikowa Kefir 200 ml- , kubek plastikowy Ser twardy kg , zawartość białka minimum 26g/100 g produktu, np. edamski, gouda, tylżycki, królewski, wędzony Ser topiony porcjowy / trójkąt 200g 8 porcji/ wartość odżywcza minimum: tłuszcz 19g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 13g, węglowodany 6,7 g w tym cukry 6,3g , białko 11g, sól-2,5g Ser topiony porcjowy 100g , wartość odżywcza minimum: tłuszcz 27g w tym kwasy nasycone 16,1g, węglowodany-6g w tym cukry 6g, białko 8g, sól 2g Serek typu grani 0,5-1kg, wartość odżywcza minimum: tłuszcz4g w tym kwasy nasycone 2,8g, węglowodany 2,4g w tym cukry 2,0g,białko 11g , sól 0,7g Ser twaróg półtłusty -luz, kg Ser feta 0,27kg Ser pleśniowy LAZUR 200g Ser camembert porcjowy 0,024 kg Ser mozarella w zalewie opak. Worek foliowy 0,125 kg. Wartość odżywcza minimum: tłuszcz 19g, w tym kwasy nasycone12,9g, węglowodany1,5g, w tym cukry1,5, białko 17,5g, sól0,6g Śmietanka do kawy UHT 10% tł. 10g
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155100006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin płatności- 30dni 5%, 60 dni 10%
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.22wszur.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach