Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika ogłasza przetarg
- Adres: 75-581 Koszalin, ul. T. Chałubińskiego 7
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 94 34 88 147 , fax. 94 34 88 103
- Data zamieszczenia: 2015-06-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika
ul. T. Chałubińskiego 7 7
75-581 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
tel. 94 34 88 147, fax. 94 34 88 103
REGON: 33000629200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.swk.med.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Mięso,wędlina,drób - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Karkówka bez kości - świeża - 3 900 kg; Łopatka bez kości - świeża - 600 kg; Schab bez kości - świeży - 7 500 kg; Mięso wieprzowe od szynki bez kości - świeże - 600 kg; Schab z kością - świeży - 750 kg; Żeberka wieprzowe paski - świeże - 600 kg; Wołowina antrykot bez kości - świeża - 1 200 kg; Wołowina extra bez kości - świeża - 600 kg; Wątroba wieprzowa - świeża - 90 kg; Kiełbasa serdelek - skład: mięso wieprzowe 80% +/- 5%, kiełbaski krótkie wieprzowe średnio mielone, wędzone, parzone bez składników szkodliwych - 300 kg; Kiełbasa krakowska - skład: mięso wieprzowo-wołowe 80% +/-5% grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, bez składników szkodliwych - 300 kg; Kiełbasa śląska - mięso wieprzowe 80% +/- 5%, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona bez składników szkodliwych - 300 kg; Kiełbasa szynkowa wieprzowa - skład: mięso wieprzowe 75% +/- 5%, grubo rozdrobniona, parzona, bez składników szkodliwych - 3 000 kg; Polędwica sopocka - skład: schab w całości, wędzony, parzony, bez składników szkodliwych - 450 kg; Szynka konserwowa wieprzowa- bez składników szkodliwych - 1 500 kg; Szynka tyrolska wieprzowa - bez składników szkodliwych -300 kg; Szynka gotowana wieprzowa - mięso od szynki 80% +/- 5%, wędzona, parzona, bez składników szkodliwych - 4 500 kg; Szynka z indyka - mięso w całości z indyka 80% +/-5%, bez składników szkodliwych - 3 000 kg; Salceson czarny lub biały - bez składników szkodliwych - 225 kg; Pasztetowa - wędzona, bez składników szkodliwych - 150 kg; Boczek wędzony parzony - bez składników szkodliwych - 375 kg ; Smalec - paczkowany po 250 g - 90 kg; Słonina - świeża - 150 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 18 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.swk.med.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy produktów żywnościowych do stołówki Internatu Zespołu Szkół nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej w Szczecinku.
Dodano: 2016-05-10 - OFERTA NA DOSTAWĘ MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH DLA SP ZOZ W CHOSZCZNIE
Dodano: 2016-04-15 - Dostawa mięsa i przetworów mięsnych
Dodano: 2016-04-11 - Zakup i dostawa artykułów spożywczych dla Centrum Opieki nad Dzieckiem im. Konstantego Maciejewicza w Szczecinie
Dodano: 2016-03-24 - dostawa mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2016-03-22 - OFERTA NA DOSTAWĘ MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH DLA SP ZOZ W CHOSZCZNIE
Dodano: 2016-02-05 - SPRZEDAŻ I DOSTAWĘ PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH, MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH
Dodano: 2016-01-28 - Dostawy żywności do pracowni gastronomicznej w Zespole Szkół im. Ignacego Łukasiewicza w Policach oraz CEIiR w Podgrodziu (z podziałem na części)
Dodano: 2015-12-14 - SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA ORAZ WĘDLIN DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ PRZY SZKOLE PODSTAWOWEJ IM. KORNELA MAKUSZYŃSKIEGO W KALISZU POMORSKIM
Dodano: 2015-12-03 - SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA ORAZ WĘDLIN DO PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO BAJKOLANDIA W KALISZU POMORSKIM
Dodano: 2015-12-02