Przetargi.pl
Mięso,wędlina,drób

Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika ogłasza przetarg

  • Adres: 75-581 Koszalin, ul. T. Chałubińskiego 7
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 94 34 88 147 , fax. 94 34 88 103
  • Data zamieszczenia: 2015-06-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika
    ul. T. Chałubińskiego 7 7
    75-581 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 94 34 88 147, fax. 94 34 88 103
    REGON: 33000629200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.swk.med.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Mięso,wędlina,drób
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Karkówka bez kości - świeża - 3 900 kg; Łopatka bez kości - świeża - 600 kg; Schab bez kości - świeży - 7 500 kg; Mięso wieprzowe od szynki bez kości - świeże - 600 kg; Schab z kością - świeży - 750 kg; Żeberka wieprzowe paski - świeże - 600 kg; Wołowina antrykot bez kości - świeża - 1 200 kg; Wołowina extra bez kości - świeża - 600 kg; Wątroba wieprzowa - świeża - 90 kg; Kiełbasa serdelek - skład: mięso wieprzowe 80% +/- 5%, kiełbaski krótkie wieprzowe średnio mielone, wędzone, parzone bez składników szkodliwych - 300 kg; Kiełbasa krakowska - skład: mięso wieprzowo-wołowe 80% +/-5% grubo rozdrobniona, wędzona, parzona, bez składników szkodliwych - 300 kg; Kiełbasa śląska - mięso wieprzowe 80% +/- 5%, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona bez składników szkodliwych - 300 kg; Kiełbasa szynkowa wieprzowa - skład: mięso wieprzowe 75% +/- 5%, grubo rozdrobniona, parzona, bez składników szkodliwych - 3 000 kg; Polędwica sopocka - skład: schab w całości, wędzony, parzony, bez składników szkodliwych - 450 kg; Szynka konserwowa wieprzowa- bez składników szkodliwych - 1 500 kg; Szynka tyrolska wieprzowa - bez składników szkodliwych -300 kg; Szynka gotowana wieprzowa - mięso od szynki 80% +/- 5%, wędzona, parzona, bez składników szkodliwych - 4 500 kg; Szynka z indyka - mięso w całości z indyka 80% +/-5%, bez składników szkodliwych - 3 000 kg; Salceson czarny lub biały - bez składników szkodliwych - 225 kg; Pasztetowa - wędzona, bez składników szkodliwych - 150 kg; Boczek wędzony parzony - bez składników szkodliwych - 375 kg ; Smalec - paczkowany po 250 g - 90 kg; Słonina - świeża - 150 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 18 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.swk.med.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach