Przetargi.pl
Mięso, wędliny, drób

Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika ogłasza przetarg

  • Adres: 75-581 Koszalin, ul. T. Chałubińskiego 7
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. (094) 3488103 , fax. (094) 3488103
  • Data zamieszczenia: 2014-06-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika
    ul. T. Chałubińskiego 7 7
    75-581 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
    tel. (094) 3488103, fax. (094) 3488103
    REGON: 33000629200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.swk.med.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Mięso, wędliny, drób
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    I. MIĘSO WIEPRZOWE: 1) Karkówka b/k - 2 500 kg; 2) Łopatka b/k - 400 kg; 3) Schab b/k - 5 500 kg; 4) Mięso wieprzowe od szynki b/k - 400 kg; II. MIĘSO WOŁOWE: 5) Wołowina antrykot b/k - 800 kg; 6) Wołowina b/k extra - 400 kg; III. PODROBY: 7) Wątroba wieprzowa - 60 kg; IV. WĘDLINY: 8) Kiełbasa serdelek - 300 kg; 9) Kiełbasa krakowska parzona - 200 kg; 10) Kiełbasa śląska - 200 kg; 11) Kiełbasa szynkowa wieprzowa - 2 000 kg; 12) Polędwica sopocka - 300 kg; 13) Szynka konserwowa wieprzowa - 1 000 kg; 14) Szynka tyrolska wieprzowa - 200 kg; 15) Szynka gotowana wieprzowa - 3 000 kg; 16) Szynka z indyka - 2 000 kg; 17) Salceson czarny lub biały - 100 kg; 18) Pasztetowa - 100 kg; 19) Boczek wędzony parzony - 250 kg; 20) Smalec - 100 kg; 21) Słonina - 100 kg; 22) Kaszanka - 300 kg; 23) Filet z piersi indyka wędzony - 200 kg; 24) Schab pieczony biały - 400 kg; V. DRÓB ŚWIEŻY: 25) Kurczaki - 3 500 kg; 26) Filet z kurczaka - 2 800 kg; 27) Żołądki drobiowe - 500 kg; 28) Wątróbka drobiowa - 400 kg; 29) Porcje rosołowe - 3 500 kg; 30) Udka z kurczaka 250-300g - 3 500 kg; 31) Pasztet drobiowy 100g - 300 kg;
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wykonawca przystępując do przetargu nie wnosi wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.swk.med.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach