Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 29-100 Włoszczowa, ul. Koniecpolska 20
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. 041 3942038 , fax. 041 3942039
- Data zamieszczenia: 2010-01-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
ul. Koniecpolska 20 20
29-100 Włoszczowa, woj. świętokrzyskie
tel. 041 3942038, fax. 041 3942039
REGON: 29239839300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpswloszczowa.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
MIĘSO I WĘDLINY WIEPRZOWO-WOŁOWE - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Baleron 120 kg Bekon ( wędlina ) 12 kg Boczek surowy ( bez skóry ) 28 kg Boczek wędzony surowy 235 kg Boczek z pietruszką ( wędlina ) 42 kg Golonka surowa 50 kg Golonka w galarecie ( wędlina ) 24 kg Karczek pieczony 60 kg Kaszanka 370 kg Kiełbasa szynkowa ( gruba ) 220 kg Kiełbasa krakowska ( gruba ) 220 kg Kiełbasa głogowska ( cienka ) 150 kg Kiełbasa podwawelska ( cienka ) 280 kg Kiełbasa wiejska ( cienka ) 25 kg Kiełbasa śląska ( cienka ) 150 kg Kiełbasa starowiejska ( cienka ) 40 kg Kości schabowe, karkowe ( surowe ) 1500 kg Kiełbasa żywiecka ( gruba ) 70 kg Łopatka pieczona prasowana ( wędlina ) 230 kg Łopatka surowa bez kości 640 kg Mielonka delikatesowa wieprzowa 140 kg Żeberka wieprzowe ( surowe ) 280 kg Nogi wieprzowe 60 kg Ozorki wieprzowe 44 kg Kiełbasa grilowa ( cienka ) 40 kg Parowki winerki ( cienkie ) 430 kg Pasztet domowy 130 kg Pasztetowa 120 kg Pasztetowa grzybowa 140 kg Podgarlana 140 kg Pieczeń kujawska 240 kg Pieczeń tyrolska 120 kg Polędwica sopocka ( wędlina ) 22 kg Rolada boczkowa ( wędlina ) 180 kg Rolada schabowa 60 kg Salceson 230 kg Schab surowy z kością 330 kg Schab pieczony 21 kg Słonina bez skóry 143 kg Szynka surowa z kością bez skóry 380 kg Szynka tyrolska ( wędlina ) 70 kg Szynka wiejska 170 kg Szynka dębicka 30 kg Udziec wołowy bez kości surowy 80 kg Wątroba wieprzowa 100 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: . O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: 3) spełniają warunki udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych. 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych. 2. Ocena spełniania określonych wyżej warunków zostanie dokonana na podstawie złożonych przez wykonawcę dokumentów, w tym oświadczeń, określonych w treści siwz. Wykonawca, który nie spełnia warunków uprawniających do udziału w postępowaniu, o których mowa w pkt. 1 zostanie wykluczony z postępowania, a jego oferta zostanie uznana za odrzuconą.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenie, że wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy prawo zamówień publicznych, wykonawca składa następujące dokumenty: 1. Dokumenty wymagane: 1) formularz ofertowy z wykorzystaniem wzoru, wraz z oświadczeniami do postępowania o zamówienie publiczne z art. 22 ust. 1 ustawy prawo zamówień publicznych - załącznik nr 1 i 2; 2) dokumenty potwierdzające uprawnienia osób podpisujących ofertę, o ile nie wynikają z przepisów prawa lub innych dokumentów rejestrowych; 2. Dokumenty wymagane w przypadku oferty wspólnej: 1) umowa regulująca współpracę podmiotów występujących wspólnie; 2) oferta winna zawierać dokumenty dla każdego partnera z osobna, pozostałe dokumenty składane są wspólnie. 3. Wykonawca zamieszkały poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej:
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpswloszczowa.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Świętokrzyskiego Centrum Rehabilitacji w Czarnieckiej Górze
Dodano: 2016-07-15 - Zakup wraz z dostawą produktów żywnościowych
Dodano: 2016-07-14 - SUKCESYWNE DOSTAWY PRODUKTÓW MLECZNYCH, TŁUSZCZY ROŚLINNYCH I MAKARONU
Dodano: 2016-07-13 - Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych, warzyw i owoców dla Działu Żywienia Świętokrzyskiego Centrum Onkologii w Kielcach
Dodano: 2016-07-01 - ZAKUP WRAZ Z DOSTAWĄ PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-06-08 - Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych, warzyw i owoców oraz nabiału dla Działu Żywienia Świętokrzyskiego Centrum Onkologii w Kielcach
Dodano: 2016-06-01 - Dostawa artykułów żywnościowych na rok 2015 do stołówki w budynku internatu w Jędrzejowie, ul. Przemysłowa 9 d
Dodano: 2016-03-21 - Dostawa artykułów żywnościowych na rok 2016 do stołówki w budynku internatu w Starachowicach, ul. Hutnicza 10
Dodano: 2016-03-17 - Dostawy artykułów spożywczych do Zakładu karnego w Pińczowie
Dodano: 2016-02-15 - Przedmiotem zamówienia są : Sukcesywne dostawy w 2016 r. , do Domu Pomocy Społecznej w Mnichowie, artykułów ogólnospożywczych /(tj. artykułów spożywczych, artykułów mleczarskich, pieczywa, artykułów ciastkarskich i ciast, mięsa i wędlin, artykułów rybnych, jaj kurzych, mrożonek/.
Dodano: 2015-12-09