Przetargi.pl
Mięso i wędliny

22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ ogłasza przetarg

  • Adres: 87-720 Ciechocinek, ul. Wojska Polskiego 5
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 54 2837200 , fax. 54 2837320
  • Data zamieszczenia: 2012-04-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ
    ul. Wojska Polskiego 5 5
    87-720 Ciechocinek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 54 2837200, fax. 54 2837320
    REGON: 91051403900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.22wszur.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Mięso i wędliny
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa nw ilości mięsa i wędlin , których szczegółowy opis jest zapisany w zał. 2 do niniejszej specyfikacji. Karkówka bk; - 900, Schab bk mięso - 2500, Łopatka bk - 800, Polędwiczki wp.- 273, Szynka wp bez kości - 800, Wołowina bk - 450, Wołowina zk - 150, Mięso wieprzowe gulaszowe kawałki mięsa z łopatki i szynki - 800, Boczek surowy bez kości -150, Golonka wp. bk - 250, Nogi wp.- -200, Żeberka - 700, Ozory wp.- 600, Wątroba wp.- 50, Słonina - 200, Smalec baton- 600, Kości - 997. Szynka .gotowana - 1000, Szynka wiejska- 100, Szynka konserwowa - 150, Polędwica sopocka - 800, Filet z indyka wędzony - 400, Kiełbasa krak. sucha w naturalnej osłonce - 360, Kiełbasa żywiecka wnaturalnej osłonce - 80, Kiełbasa szynkowa -700, Kiełbasa biała - 300, Parówki cielęce cienkie - 100, Ogonówka - 700, Kiełbasa podlaska - 800, Kiełb. jałowcowa - 500, Kabanosy - 200, Salceson biały ozorkowy - 80, Salceson czarny - 80, Pasztetowa wędzona - 80, Kaszanka jęczmienna - 100, Galaretka wieprzowa mięsna - 80, Boczek wędzony surowy 250, Boczek wędzony bez kości parzony-100,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.22wszur.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach