Przetargi.pl
Mięso i wędliny

22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ ogłasza przetarg

  • Adres: 87-720 Ciechocinek, ul. Wojska Polskiego 5
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 054 28 332 11 , fax. 054 283 3211 w. 3202
  • Data zamieszczenia: 2010-04-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ
    ul. Wojska Polskiego 5 5
    87-720 Ciechocinek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 054 28 332 11, fax. 054 283 3211 w. 3202
    REGON: 91051403900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.22wszur.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Mięso i wędliny
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wędlin wyszczególnionego w zał. nr 2 do specyfikacji. MIĘSO Lp Asortyment Ilość kg/l/rocznie 1 2 3 1 Karkówka b/k 1000 2 Schab b/k 4300 3 Łopatka b/k 900 4 Polędwiczki wp. 200 5 Szynka wp bez kości 900 6 Wołowina b/k pieczeniowa 300 7 Wołowina z/k antrykot 70 8 Polędwica wolowa 30 9 Cielęcina - górka 30 10 Mięso wieprzowe gulaszowe 1400 11 Boczek surowy bez kości 70 12 Boczek wędzony surowy 500 13 Boczek wędzony bez kości parzony 150 14 Golonka wp. b/k 200 15 Nogi wp. 100 16 Żeberka 150 17 Ozory wp. 800 18 Wątroba wp. 20 19 Słonina 200 20 Smalec luzem 900 WĘDLINY Lp Asortyment Ilość kg/l/rocznie 1 2 3 1 Szynka wp. got. 2200 2 Szynka wiejska 100 3 Polędwica sopocka 600 5 Polędwica z indyka 900 6 Kiełbasa krak. Sucha 300 7 Kiełbasa żywiecka 500 8 Kiełbasa szynkóweczka. 1300 9 Kiełbasa parówkowa podwędzana 600 10 Kiełbasa biała wp. 200 11 Parówki cielęce cienkie. 150 12 Ogonówka wędzona surowa 1440 13 Kiełbasa podlaska 900 14 Kiełb. Jałowcowa 120 15 Wędzonka krotoszyńska 500 16 Kabanosy drobiowe 300 17 Salceson biały ozorkowy 50 18 Salceson czarny ozorkowy 50 19 Pasztetowa wędzona 100 20 Kaszanka jęczmienna 50 21 Galaretka wp. 350
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.22wszur.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach