Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie ogłasza przetarg
- Adres: 35036 Rzeszów, ul. Niedzielskiego
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 178 534 097 , fax. 178 534 682
- Data zamieszczenia: 2018-04-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie
ul. Niedzielskiego 2
35036 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 178 534 097, fax. 178 534 682
REGON: 69070548200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pcen.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Kurs gastronomiczny (2 części) dla uczniów przedmiotów zawodowych w ramach projektu „Zawodowcy na start” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest kurs gastronomiczny (2 części) dla uczniów przedmiotów zawodowych w ramach projektu „Zawodowcy na start” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.Część 1 zamówienia:Kurs gastronomiczny – carving dla uczniów przedmiotów zawodowych. Przedmiotem zamówienia jest zakup usługi szkoleniowej obejmującej zorganizowanie i przeprowadzenie kursu gastronomicznego - carving dla uczniów przedmiotów zawodowych. Uczestnikami kursu będą uczniowie Zespołu Szkół Agro-Technicznych w Ropczycach (18 osób) oraz Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w Ropczycach (2 osoby). Przewidywana liczba grup do przeszkolenia przez Wykonawcę: 2. Średnia liczba osób w jednej grupie: 10 (maksymalnie 10 os./gr.). Skład grup: 1 grupa: 10 uczniów Zespołu Szkół Agro-Technicznych w Ropczycach,2 grupa: 8 uczniów Zespołu Szkół Agro-Technicznych w Ropczycach oraz 2 uczniów Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego w Ropczycach.Liczba uczestników: maksymalnie 20 osób. Łączna liczba godzin kursu dla 1 grupy obejmuje 16 godzin szkoleniowych (w tym część teoretyczna – 4 godziny i praktyczna – 12 godzin); 1 godzina szkoleniowa =45 minut zegarowych.Część 2 zamówienia: Kurs gastronomiczny – sommelier dla uczniów przedmiotów zawodowych.Przedmiotem zamówienia jest zakup usługi szkoleniowej obejmującej zorganizowanie i przeprowadzenie kursu gastronomicznego - sommelier dla uczniów przedmiotów zawodowych powyżej 18 roku życia.Uczestnikami kursu będą uczniowie Zespołu Szkół Agro-Technicznych w Ropczycach (10 osób). Przewidywana liczba grup do przeszkolenia przez Wykonawcę: 1.Średnia liczba osób w jednej grupie: 10 (maksymalnie 10 os./gr.). Liczba uczestników: maksymalnie 10 osób. Łączna liczba godzin kursu dla 1 grupy obejmuje 16 godzin (w tym część teoretyczna – 8 godzin i praktyczna – 8 godzin); 1 godzina szkoleniowa =45 minut zegarowych.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa SIWZ oraz Ogólne warunki umowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80530000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa warunku w tym zakresie.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1)Oświadczenia niezbędne do przyznania punktów w innych kryteriach niż cena (zawarte w formularzu OFERTA), wymagane w celu ustalenia ilości punktów w kryterium: a)doświadczenie trenerów,2)pełnomocnictwa – jeśli są wymagane do reprezentowania Wykonawcy/ów w przypadku, gdy: a) Wykonawcę reprezentuje pełnomocnik, b) ofertę składają Wykonawcy ubiegający się wspólnie o udzielenie zamówienia publicznego o treści wymaganej w art. 23 ust. 2 Pzp (dotyczy również wspólników spółki cywilnej). Pełnomocnictwo winno być złożone w oryginale (forma pisemna) lub kopii poświadczonej przez notariusza.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zorganizowanie i przeprowadzenie kursów zawodowych w projekcie „ODPOWIEDZIALNI ZA PRZYSZŁOŚĆ” dla uczestników zrekrutowanych przez jednostki podległe PWK OHP w Rzeszowie (etap 1b)
Dodano: 2024-04-11 - Zorganizowanie i przeprowadzenie kursów zawodowych w projekcie „ODPOWIEDZIALNI ZA PRZYSZŁOŚĆ” dla uczestników zrekrutowanych przez jednostki podległe PWK OHP w Rzeszowie
Dodano: 2024-03-03 - "Kursy dla uczniów i nauczycieli umożliwiające uzyskiwanie i uzupełnianie wiedzy, umiejętności i kwalifikacji zawodowych"
Dodano: 2022-09-02 - „Usługa szkoleniowa dotycząca przeprowadzenia kursów w ramach projektu „Silne partnerstwo – lepsze kadry”
Dodano: 2020-11-16 - Zorganizowanie i przeprowadzenie 12 cykli szkoleniowo-aktywizacyjnych dla 12 grup skazanych po 12 osób każda grupa, w 7 jednostkach OISW Rzeszów
Dodano: 2020-09-14 - Zorganizowanie i przeprowadzenie w 2020r. szkolenia w postaci cykli aktywizacyjno-zawodowych dla osób osadzonych w 7 jednostkach OISW Rzeszów Numer referencyjny: OI/POWER.2230.2.2020
Dodano: 2020-05-29 - Zorganizowanie i przeprowadzenie w 2020r. szkolenia w postaci cykli aktywizacyjno-zawodowych dla osób osadzonych w 7 jednostkach OISW Rzeszów Numer referencyjny: OI/POWER.2230.2.2020
Dodano: 2020-03-09 - Zorganizowanie i przeprowadzenie w 2020r. szkolenia w postaci cykli aktywizacyjno-zawodowych dla osób osadzonych w 7 jednostkach OISW Rzeszów Numer referencyjny: OI/POWER.2230.1.2020
Dodano: 2020-01-24 - „Usługa szkoleniowa dotycząca przeprowadzenia kursów: SEP, Obsługi podnośników koszowo – nożycowych, Sterowników PLC oraz Sieci inteligentnych KNX szkolenia organizowane w ramach projektu Profesjonalny elektryk”
Dodano: 2019-11-20 - organizacja i przeprowadzenie kursu operatora koparko – ładowarki dla uczniów Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. prof. Wł. Szafera w Rzemieniu
Dodano: 2019-09-03