Przetargi.pl
Kurs gastronomiczny (2 części) dla uczniów przedmiotów zawodowych w ramach projektu „Zawodowcy na start” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie ogłasza przetarg

  • Adres: 35036 Rzeszów, ul. Niedzielskiego
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 178 534 097 , fax. 178 534 682
  • Data zamieszczenia: 2017-06-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie
    ul. Niedzielskiego 2
    35036 Rzeszów, woj. podkarpackie
    tel. 178 534 097, fax. 178 534 682
    REGON: 69070548200000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna administracji samorządowej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Kurs gastronomiczny (2 części) dla uczniów przedmiotów zawodowych w ramach projektu „Zawodowcy na start” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia został podzielony na dwie części: 1) Opis, zakres i przedmiot części: Kurs gastronomiczny – carving dla uczniów przedmiotów zawodowych. 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup usługi szkoleniowej obejmującej zorganizowanie i przeprowadzenie kursu gastronomicznego - carving dla uczniów przedmiotów zawodowych. 2. Celem kursu jest dostarczenie uczestnikom wiedzy, umiejętności i kompetencji niezbędnych w branży gastronomicznej, nauka rzeźbienia w warzywach i owocach, zdobycie wiedzy teoretycznej i umiejętności praktycznych niezbędnych do podjęcia pracy w zakresie zdobnictwa potraw metodą carvingu oraz zachęcenie do ćwiczenia nowych umiejętności, które mogą zapewnić dalszy rozwój oraz zwiększyć ich szanse na rynku pracy, a także dostarczenie uczestnikom certyfikatów o ukończeniu kursu potwierdzających ich kompetencje. 3. Uczestnikami kursu będą uczniowie z Zespołu Szkół w Czudcu. 4. Przewidywana liczba grup do przeszkolenia przez Wykonawcę: 1 5. Średnia liczba osób w jednej grupie: 10 (maksymalnie 10 os./gr.) 6. Liczba uczestników: maksymalnie 10 osób. 7. Łączna liczba godzin kursu dla 1 grupy obejmuje 16 godzin (w tym część teoretyczna – 4 godziny i praktyczna – 12 godzin). Część 2 zamówienia: Kurs gastronomiczny – sommelier dla uczniów przedmiotów zawodowych. Przedmiotem zamówienia jest zakup usługi szkoleniowej obejmującej zorganizowanie i przeprowadzenie kursu gastronomicznego - sommelier dla uczniów przedmiotów zawodowych powyżej 18 lat. 2. Celem kursu jest dostarczenie uczestnikom wiedzy, umiejętności i kompetencji niezbędnych w branży gastronomicznej, zapoznanie z wiedzą na temat właściwej postawy kelnera - sommeliera, nabycie umiejętności prawidłowej obsługi gości przy stole, wykształcenie umiejętności zasad serwowania win oraz poznanie zasad właściwego ich doboru, przekazanie wiedzy praktycznej jak i teoretycznej oraz zachęcenie do ćwiczenia nowych umiejętności, które mogą zapewnić dalszy rozwój oraz zwiększyć ich szanse na rynku pracy, a także dostarczenie uczestnikom certyfikatów o ukończeniu kursu potwierdzających ich kompetencje. 3. Uczestnikami kursu będą uczniowie z następujących szkół zawodowych: a) Zespół Szkół Agro-Technicznych w Ropczycach b) Zespół Szkół im. dr J. Zwierza w Ropczycach 4. Przewidywana liczba grup do przeszkolenia przez Wykonawcę: 2 5. Średnia liczba osób w jednej grupie: 8 - 12 (maksymalnie 12 os./gr.) 6. Liczba uczestników: maksymalnie 20 osób. 7. Łączna liczba godzin kursu dla 1 grupy obejmuje 16 godzin (w tym część teoretyczna – 8 godzin i praktyczna – 8 godzin).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80530000-8

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach