Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie ogłasza przetarg
- Adres: 35036 Rzeszów, ul. Niedzielskiego
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 178 534 097 , fax. 178 534 682
- Data zamieszczenia: 2017-06-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie
ul. Niedzielskiego 2
35036 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 178 534 097, fax. 178 534 682
REGON: 69070548200000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna administracji samorządowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Kurs gastronomiczny (2 części) dla uczniów przedmiotów zawodowych w ramach projektu „Zawodowcy na start” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. - II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia został podzielony na dwie części: 1) Opis, zakres i przedmiot części: Kurs gastronomiczny – carving dla uczniów przedmiotów zawodowych. 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup usługi szkoleniowej obejmującej zorganizowanie i przeprowadzenie kursu gastronomicznego - carving dla uczniów przedmiotów zawodowych. 2. Celem kursu jest dostarczenie uczestnikom wiedzy, umiejętności i kompetencji niezbędnych w branży gastronomicznej, nauka rzeźbienia w warzywach i owocach, zdobycie wiedzy teoretycznej i umiejętności praktycznych niezbędnych do podjęcia pracy w zakresie zdobnictwa potraw metodą carvingu oraz zachęcenie do ćwiczenia nowych umiejętności, które mogą zapewnić dalszy rozwój oraz zwiększyć ich szanse na rynku pracy, a także dostarczenie uczestnikom certyfikatów o ukończeniu kursu potwierdzających ich kompetencje. 3. Uczestnikami kursu będą uczniowie z Zespołu Szkół w Czudcu. 4. Przewidywana liczba grup do przeszkolenia przez Wykonawcę: 1 5. Średnia liczba osób w jednej grupie: 10 (maksymalnie 10 os./gr.) 6. Liczba uczestników: maksymalnie 10 osób. 7. Łączna liczba godzin kursu dla 1 grupy obejmuje 16 godzin (w tym część teoretyczna – 4 godziny i praktyczna – 12 godzin). Część 2 zamówienia: Kurs gastronomiczny – sommelier dla uczniów przedmiotów zawodowych. Przedmiotem zamówienia jest zakup usługi szkoleniowej obejmującej zorganizowanie i przeprowadzenie kursu gastronomicznego - sommelier dla uczniów przedmiotów zawodowych powyżej 18 lat. 2. Celem kursu jest dostarczenie uczestnikom wiedzy, umiejętności i kompetencji niezbędnych w branży gastronomicznej, zapoznanie z wiedzą na temat właściwej postawy kelnera - sommeliera, nabycie umiejętności prawidłowej obsługi gości przy stole, wykształcenie umiejętności zasad serwowania win oraz poznanie zasad właściwego ich doboru, przekazanie wiedzy praktycznej jak i teoretycznej oraz zachęcenie do ćwiczenia nowych umiejętności, które mogą zapewnić dalszy rozwój oraz zwiększyć ich szanse na rynku pracy, a także dostarczenie uczestnikom certyfikatów o ukończeniu kursu potwierdzających ich kompetencje. 3. Uczestnikami kursu będą uczniowie z następujących szkół zawodowych: a) Zespół Szkół Agro-Technicznych w Ropczycach b) Zespół Szkół im. dr J. Zwierza w Ropczycach 4. Przewidywana liczba grup do przeszkolenia przez Wykonawcę: 2 5. Średnia liczba osób w jednej grupie: 8 - 12 (maksymalnie 12 os./gr.) 6. Liczba uczestników: maksymalnie 20 osób. 7. Łączna liczba godzin kursu dla 1 grupy obejmuje 16 godzin (w tym część teoretyczna – 8 godzin i praktyczna – 8 godzin). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80530000-8
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zorganizowanie i przeprowadzenie kursów zawodowych w projekcie „ODPOWIEDZIALNI ZA PRZYSZŁOŚĆ” dla uczestników zrekrutowanych przez jednostki podległe PWK OHP w Rzeszowie (etap 1b)
Dodano: 2024-04-11 - Zorganizowanie i przeprowadzenie kursów zawodowych w projekcie „ODPOWIEDZIALNI ZA PRZYSZŁOŚĆ” dla uczestników zrekrutowanych przez jednostki podległe PWK OHP w Rzeszowie
Dodano: 2024-03-03 - "Kursy dla uczniów i nauczycieli umożliwiające uzyskiwanie i uzupełnianie wiedzy, umiejętności i kwalifikacji zawodowych"
Dodano: 2022-09-02 - „Usługa szkoleniowa dotycząca przeprowadzenia kursów w ramach projektu „Silne partnerstwo – lepsze kadry”
Dodano: 2020-11-16 - Zorganizowanie i przeprowadzenie 12 cykli szkoleniowo-aktywizacyjnych dla 12 grup skazanych po 12 osób każda grupa, w 7 jednostkach OISW Rzeszów
Dodano: 2020-09-14 - Zorganizowanie i przeprowadzenie w 2020r. szkolenia w postaci cykli aktywizacyjno-zawodowych dla osób osadzonych w 7 jednostkach OISW Rzeszów Numer referencyjny: OI/POWER.2230.2.2020
Dodano: 2020-05-29 - Zorganizowanie i przeprowadzenie w 2020r. szkolenia w postaci cykli aktywizacyjno-zawodowych dla osób osadzonych w 7 jednostkach OISW Rzeszów Numer referencyjny: OI/POWER.2230.2.2020
Dodano: 2020-03-09 - Zorganizowanie i przeprowadzenie w 2020r. szkolenia w postaci cykli aktywizacyjno-zawodowych dla osób osadzonych w 7 jednostkach OISW Rzeszów Numer referencyjny: OI/POWER.2230.1.2020
Dodano: 2020-01-24 - „Usługa szkoleniowa dotycząca przeprowadzenia kursów: SEP, Obsługi podnośników koszowo – nożycowych, Sterowników PLC oraz Sieci inteligentnych KNX szkolenia organizowane w ramach projektu Profesjonalny elektryk”
Dodano: 2019-11-20 - organizacja i przeprowadzenie kursu operatora koparko – ładowarki dla uczniów Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. prof. Wł. Szafera w Rzemieniu
Dodano: 2019-09-03