Gminny Zespół Ekonomiczno-Administracyjny Szkół w Zalesiu ogłasza przetarg
- Adres: 21-512 Zalesie, ul. Warszawska 34
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 83 375 75 86 , fax. 83 375 75 86
- Data zamieszczenia: 2011-12-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gminny Zespół Ekonomiczno-Administracyjny Szkół w Zalesiu
ul. Warszawska 34 34
21-512 Zalesie, woj. lubelskie
tel. 83 375 75 86, fax. 83 375 75 86
REGON: 03015268900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zalesie.bip.lublin.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dożywianie uczniów w szkołach na terenie Gminy Zalesie w roku 2012 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia obejmuje dożywianie uczniów w szkołach w okresie od dnia 01.01.2012 roku do 31.12.2012 roku od poniedziałku do piątku w dni nauki szkolnej. Łączna dzienna ilość posiłków - 310 sztuk. 1. Rodzaj posiłku: a) dwa razy w tygodniu posiłek - zupa + 2 kromki chleba (co najmniej cztery rodzaje zup nie powtarzających się w przeciągu dwóch tygodni; b) dwa razy w tygodniu - obiad drugodaniowy mięsny (danie mięsne musi występować w co najmniej czterech rodzajach nie powtarzających się w przeciągu dwóch tygodni; do dań mięsnych nie zalicza się wątróbki, kaszanki, bigosu); c) raz w tygodniu - obiad drugodaniowy z jajkiem lub rybą albo też naleśniki, placki ziemniaczane, pierogi (jajko, ryba, naleśniki, placki ziemniaczane, pierogi mają być podawane przemiennie - w każdym tygodniu inne danie). Do posiłków drugodaniowych mają być podawane przemiennie w danym tygodniu surówki i jarzyny gotowane. W tym samym tygodniu dany rodzaj surówki lub jarzyn gotowanych nie może się powtórzyć. Do posiłków drugodaniowych co najmniej dwa razy w tygodniu mają być podawane ziemniaki, w trzecim dniu może być podana kasza, ryż lub makaron (obowiązek ten nie dotyczy dni, w których podawane będą naleśniki, placki ziemniaczane, pierogi). 2. Gramatura posiłku: a) ziemniaki (kasza lub ryż lub makaron) 200 g. mięso lub ryba 80 g + surówka (jarzyny gotowane) 100g; b) naleśniki, placki ziemniaczane, pierogi od 250 g do 300 g; c) zupa 450 ml Dostawa posiłków wraz z próbkami do badań SANEPiDU (próbka dostarczana codziennie do każdej ze szkół) od poniedziałku do piątku między godziną 10:00 a 13:00 do niżej wymienionych szkół: - Szkoła Podstawowa w Dobryniu Dużym, 21-512 Zalesie - dzienna ilość posiłków - 45; - Szkoła Podstawowa w Wólce Dobryńskiej, 21-512 Zalesie - dzienna ilość posiłków - 65; - Zespół Szkół w Zalesiu, ul. Szkolna 10, 21-512 Zalesie - dzienna ilość posiłków - 200. Ilość posiłków określona została szacunkowo na podstawie danych z roku 2011 i może ulec zmianie. Posiłki Wykonawca dostarczać będzie własnym transportem, w specjalistycznych termosach gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych potraw oraz wydawał je za pomocą własnego personelu. O czystość termosów zadba dostawca. Wykonawca będzie przygotowywał, dostarczał i wydawał posiłki zachowując wymogi sanitarno-epidemiologiczne w zakresie personelu i warunków produkcji oraz weźmie odpowiedzialność za ich przestrzeganie - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zalesie.bip.lublin.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- KOMPLEKSOWA OBSŁUGA GASTRONOMICZNA DOŻYWIANIE DZIECI I MŁODZIEŻY ORAZ W PRZYPADKU DORAŹNYCH POTRZEB ZAPEWNIENIE GORĄCEGO POSIŁKU DLA OSÓB DOROSŁYCH W ZAKRESIE ZADAŃ WŁASNYCH GMINY
Dodano: 2016-07-13 - Usługa dożywiania uczniów w szkołach w Gminie Izbica
Dodano: 2016-06-14 - Świadczenia kompleksowych usług w zakresie sporządzania i dystrybucji posiłków w Wojewódzkim Szpitalu Specjalistycznym w Białej Podlaskiej wraz z najmem pomieszczeń i wyposażenia, sprawa ZP.3521/6/16
Dodano: 2016-05-23 - Organizacja seminarium i konferencji w ramach realizacji projektów finansowanych ze źródeł zewnętrznych
Dodano: 2016-05-17 - Usługi przygotowywania posiłków - przygotowywanie i dostawę posiłków na rzecz Powiatowego Centrum Zdrowia Sp. z o. o z siedzibą w Opolu Lubelskim dla potrzeb hospitalizowanych w Szpitalu w Opolu Lubelskim i w Poniatowej.
Dodano: 2016-05-06 - Usługa dożywiania uczniów w szkołach w Gminie Izbica
Dodano: 2016-04-06 - Świadczenie usługi żywienia osób zatrzymanych w pomieszczeniach dla osób zatrzymanych oraz policjantów: KMP w Białej Podlaskiej, KPP w Janowie Lubelskim, KPP we Włodawie, KPP w Radzyniu Podlaskim, KPP w Łukowie, KPP w Lubartowie, KPP w Tomaszowie Lubelskim, KMP w Lublinie i KMP w Zamościu
Dodano: 2016-02-24 - ZP/Ż/2/2016
Dodano: 2016-02-23 - Usługi przygotowywania posiłków.
Dodano: 2016-01-04 - Przetarg nieograniczony na prowadzenie stołówki szkolnej oraz dzierżawę pomieszczeń kuchennych i magazynowych w Zespole Szkół Ogólnokształcących nr 5 w Lublinie w okresie od 01.01.2016r. do 30.06.2018r.
Dodano: 2015-12-14