Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Rościszewie ogłasza przetarg
- Adres: 09-204 Rościszewo, Ul. Armii Krajowej 13
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 24 276 40 83 , fax. 24 276 40 79
- Data zamieszczenia: 2012-12-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Rościszewie
Ul. Armii Krajowej 13 13
09-204 Rościszewo, woj. mazowieckie
tel. 24 276 40 83, fax. 24 276 40 79
REGON: 61000658800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.rosciszewo.bip.org.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dożywianie dzieci w szkołach podstawowych i gimnazjum z terenu gminy w formie kanapki - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiot Zamówienia obejmuje świadczenie usług w zakresie sporządzania kanapki wraz z dostarczeniem do niżej wymienionych szkół w następujących ilościach; 1) Szkoła Podstawowa w Rościszewie 94 szt. 2) Gimnazjum w Rościszewie 49 szt. 3) Szkoła Podstawowa w Łukomiu 27 szt. Ogółem: 170 szt. 2. Łącznie dożywianiem objętych zostanie 170 dzieci z tereny gminy Rościszewo w dniach zajęć szkolnych. 3. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości dostarczanych posiłków w zależności od faktycznie istniejących potrzeb. 4. Posiłek musi być dostarczony do szkoły najpóźniej przed rozpoczęciem długiej przerwy lekcyjnej i wydany w czasie dużej przerwy lekcyjnej - godziny przerw należy uzgodnić z Dyrektorami szkół. 5. Jednorazowa cena posiłku brutto powinna zawierać koszt wsadu, sporządzenia, opakowania i dostarczenia do szkoły i wydania uczniom. 6. Posiłek powinien być przygotowany z zasadami racjonalnego żywienia. 7. Za jakość posiłku i fachowość usług odpowiada wykonawca. 8. W skład kanapki powinno wchodzić 8.1 Bułka zwykła minimum -100 g 8.2. Masło extra - 15 g 8.3. Wędlina - 40 g /z wyłączeniem mielonek i konserw mięsnych./ 8.4. Warzywa - poniedziałek - sałata, wtorek - pomidor, środa - ogórek kwaszony, czwartek - ogórek zielony, (warzywa powinny zajmować minimum 2/3 powierzchni bułki krojone w plasterki) 9. W Piątki zamiast kanapki - słodka bułka. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555340009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie przewiduje się wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.rosciszewo.bip.org.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną