Przetargi.pl
Dostosowanie oraz doposażenie pracowni technologiczno - gastronomicznej zgodnie ze standardami nowej formuły egzaminu zawodowego w zawodach gastronomicznych w projekcie pn.: Mistrz kuchni - profesjonalny trening umiejętności kulinarnych.

Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2 im. St. Staszica w Tomaszowie Maz. ogłasza przetarg

  • Adres: 97-200 Tomaszów Mazowiecki, ul. Św. Antoniego 57/61
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 44 724 43 36 , fax. 44 724 43 36
  • Data zamieszczenia: 2014-01-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2 im. St. Staszica w Tomaszowie Maz.
    ul. Św. Antoniego 57/61 57/61
    97-200 Tomaszów Mazowiecki, woj. łódzkie
    tel. 44 724 43 36, fax. 44 724 43 36
    REGON: 00019429400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: zsp2.nasztomaszow.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostosowanie oraz doposażenie pracowni technologiczno - gastronomicznej zgodnie ze standardami nowej formuły egzaminu zawodowego w zawodach gastronomicznych w projekcie pn.: Mistrz kuchni - profesjonalny trening umiejętności kulinarnych.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zamówienie obejmuje: Wykonanie projektu wyposażenia oraz doposażenie i montaż urządzeń zgodnie z Tabelą nr 1 i Tabelą nr 2 Doposażenie w urządzenia LP NAZWA WYMIAR ILOŚĆ j.m. 1 Ciąg roboczy ze stali nierdzewnej ze zlewem ( 40cm/40 cm)-z wycięciami na baterię i odpływ z szafką z suwanymi drzwiami , szufladami i półką 220/60/85 6 szt. x 2 Stół ze stali nierdzewnej załadowczy do zmywarek ze zlewem(40cm/40cm) z wycięciami na baterię i odpływ z szafką. 100/60/85 1 szt. x 3 Stół roboczy ze stali nierdzewnej z szafką otwartą 70/60/85 6 szt. x 4 Stół roboczy z szafką z suwanymi drzwiami, szufladami i półką 140/60/85 1 szt. x 5 Stół roboczy przyścienny ze stali nierdzewnej z półką 100/60/85 3 szt. x 6 Regał ze stali nierdzewnej 100/50/180 1 szt. x 7 Szafa ze stali nierdzewnej na środki czystości 40/50/180 1 szt. x 8 Szafa magazynowa ze stali nierdzewnej z drzwiami suwanymi 120/60/180 1 szt. x 9 Szafka wisząca ze stali nierdzewnej otwarta 100/40/60 2 szt. x 10 Szafka wisząca ze stali nierdzewnej z drzwiami suwanymi 100/40/60 2 szt. x 11 Szafka wisząca ze stali nierdzewnej z drzwiami suwanymi 80/40/60 1 szt. x 12 Stół roboczy przyścienny ze stali nierdzewnej z szafką z suwanymi drzwiami i półką 140/60/85 1 szt. x 13 Okap centralny 100/120/40 6 szt. x 14 Okap ścienny nad piec konwekcyjno parowy 76/110/40 1 szt. x 15 Pojemnik na odpady ze stali nierdzewnej - jezdny z pokrywą 60-70 l 1 szt. x 16 Waga elektroniczna kontrolna 26/28/13 6 szt. x 17 Piec konwekcyjno parowy 3-5 x GN 1/1- 65 mm z podstawą i pojemnikami GN w komplecie 62/51/36 1 szt. x 18 Zmywarka gastronomiczna do naczyń z podstawą i kompletem 3 koszy 60/60/52 1 szt. x 19 Frytkownica jednokomorowa ze stali nierdzewnej poj. 7-8 l z kranem 27/42/37 1 szt. x 20 Grill elektryczny kontaktowy z płytą ryflowaną 43/37/21 1 szt. x 21 Naświetlacz do jaj szufladowy 36/53/24,5 1 szt. x 22 Mikser planetarny z kompletem końcówek do wyrabiania i ubijania oraz przystawką do mielenia mięsa i rozdrabniania warzyw 22,3/36/1/34,9 1 szt. x 23 Chłodziarko-zamrażarka z 4 półkami, kolor stali nierdzewnej 60/60/180 1 szt. x 24 Kuchnia gazowo elektryczna z płytą szklana pod palnikami n.d. 1 szt. x 25 Projektor + ekran n.d. 1 szt. x Wszystkie urządzenia muszą być zgodne z europejskimi standardami, oznaczone symbolami CE, fabrycznie nowe w I gatunku i posiadać 24 miesięczną gwarancję Tabela nr 1 Doposażenie w drobny sprzęt gastronomiczny LP NAZWA WYMIAR ILOŚĆ 1 Baterie do zlewów n.d. 7 2 Stół roboczy przyścienny ze stali nierdzewnej z dwiema szufladami i półką 140/60/85 1 3 Stołki ze stali nierdzewnej z siedziskami z lakierowanego drewna lub innego tworzywa zmywalnego 50/50/50 18 4 Komplet 4 desek z tworzywa HACCP wraz ze stojakiem 45/30/1,3 6 5 Komplet 3 garnków satynowanych lub stalowych z pokrywami 1,7l-śr.16, 3,5l-śr.20, 5,5l-śr 24 6 6 Komplet 2 rondelków satynowanych lub stalowych z pokrywami 1,9l-śr.16, 3,3l-śr.20 6 7 Komplet 2 patelni aluminiowych powlekanych teflonem rączka epoksydowana o wytrzymałości termicznej Śr.20; śr-24 6 8 Drobny sprzęt kuchenny-komplet: n.d. 6 - rózga stalowa - 25 cm; -tłuczek stalowy do mięsa z rączką z tworzywa; -szczypce uniwersalne z rączką powlekaną-dł.25 cm; -łopatka do patelni teflonowych z tworzywa dł. 30 cm; -widelec do mięsa 13 cm; -łyżka cedzakowa metalowa dł.36cm; -obierak do warzyw ze stali nierdzewnej; -chochla bez spawów i zagięć 0,20l; -sito gęste stalowe z drucianym uchwytem śr.15 cm; -wałek do ciasta ze stali nierdzewnej dł.47cm, śr.6,5 cm 9 Komplet noży kutych: n.d. 6 - do obierania dł.ostrza 9 cm; - do mięsa dł. ostrza 20 cm; - kucharski dł.ostrza 20 cm Sprzęt gastronomiczny musi być zgodny z europejskimi standardami, oznaczony symbolami CE, jeżeli właściwe przepisy tego wymagają, fabrycznie nowy w I gatunku i posiadać 24 miesięczną gwarancję
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 391410000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga złożenia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsp2.nasztomaszow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną