Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu ogłasza przetarg
- Adres: 30-536 Kraków, ul. Stefana Czarnieckiego 3
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 12 620 50 00 , fax. 12 4235771
- Data zamieszczenia: 2011-11-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu
ul. Stefana Czarnieckiego 3 3
30-536 Kraków, woj. małopolskie
tel. 12 620 50 00, fax. 12 4235771
REGON: 00032086800000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
I. Przedmiotem zamówienia w prowadzonym postępowaniu jest: Grupa I - Mięso drobiowe 1 Kurczak świeży kg 920 kurczak cały, wypatroszony, sprawiony, nie mrożony 2 Ćwiartka tylna z kurczaka kg 260 mięso świeże, nie mrożone, waga jednostkowa ok.350g 3 Pałka z kurczaka kg 260 mięso świeże, nie mrożone 4 Filet z kurczaka kg 180 świeży, nie mrożony, bez skóry i kości 5 Filet z indyka kg 21 świeży, nie mrożony, bez skóry i kości 6 Mięso mielone z indyka kg 510 świeże, nie mrożone 7 Wątróbka drobiowa z kurcząt kg 160 świeża, nie mrożona 8 Żołądki drobiowe z kurcząt kg 330 świeże, nie mrożone Grupa II - Wędliny drobiowe 1 Pasztet drobiowy pieczony kg 540 luz lub foremka 2 Kiełbasa drobiowa typu mielonka kg 510 - 3 Kiełbasa drobiowa typu mortadela kg 510 - 4 Szynka drobiowa mielona kg 820 bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 5 Szynka drobiowa kg 120 bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 6 Parówki drobiowe kg 560 cienkie, o jednakowej długości każda, waga jednostkowa ok.100g 7 Indyk w galarecie kg 260 krojone w kawałki mięso indycze, zalane galaretą, bez skór i podrobów 8 Keks z warzywami kg 510 pieczeń Grupa III - Mięso wieprzowe i wołowe Mięso wieprzowe i wołowe - w elementach gastronomicznych, świeże, nie mrożone 1 Karczek wieprzowy kg 42 bez skóry, z kością 2 Łopatka wieprzowa kg 960 bez skóry, z kością 3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 510 - 4 Schab b/k kg 42 bez kości 5 Mięso mielone wieprzowe kg 510 bez dodatku innych mięs 6 Kości wieprzowo/wołowe kg 1010 - 7 Mięso wołowe gulaszowe kg 190 - 8 Mięso wołowe (pieczeń) kg 42 - 9 Ozory wieprzowe kg 190 - 10 Wątroba wieprzowa kg 330 - 11 Smalec wieprzowy kg 420 - Grupa IV - Wędliny wieprzowe Wędliny świeże, nie mrożone 1 Boczek wędzony gotowany kg 240 - 2 Kiełbasa wiejska kg 260 - 3 Kiełbasa biała parzona kg 560 - 4 Kiełbasa golonkowa kg 510 - 5 Kiełbasa grillowa kg 140 - 6 Kiełbasa mortadela kg 510 - 7 Kiełbasa parówkowa kg 280 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa ok.100g 8 Kiełbasa toruńska kg 510 - 9 Kiełbasa zwyczajna kg 930 - 10 Kiełbasa żywiecka kg 130 - 11 Lancheon kg 510 - 12 Mielonka wieprzowa kg 260 - 13 Kiełbasa mortadela z papryką kg 260 - 14 Kiełbasa mortadela z pieczarkami kg 260 - 15 Parówka cienka kg 260 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa ok.100g 16 Kaszanka kg 510 - 17 Pasztetowa wieprzowa kg 260 - 18 Salceson kg 260 - 19 Szynka konserwowa mielona kg 260 - 20 Kiełbasa krakowska kg 360 - 21 Smalec topiony z cebulą 100g kg 130 pojemnik/foremka o wadze 100g Grupa V - Konserwy mięsne Konserwy z mięsa wieprzowego 1 Konserwa mięsna typu mielonka 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g 2 Konserwa mięsna typu przysmak śniadaniowy 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g 3 Konserwa mięsna typu turystyczna 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g 4 Konserwa mięsna typu mielonka 100 - 130 g kg 60 Opakowanie jednostkowe w granicach 100 - 130g 5 Konserwa mięsna typu turystyczna 100 - 130 g kg 60 Opakowanie jednostkowe w granicach 100 - 130g 6 Pasztet drobiowy-puszka 100g - 130g kg 650 opakowanie jednostkowe w granicach 100 - 130g 7 Pasztet mazowiecki 300g lub 290g kg 260 Opakowanie jednostkowe 290 g lub 300 g - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Ilość dni utrzymania ceny ofertowej (nie więcej niż 366 dni)
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę produktów żywnościowych dla SPZOZ - Szpitala im. dr. J. Dietla w Krynicy - Zdroju
Dodano: 2016-01-05 - Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę produktów żywnościowych dla SPZOZ - Szpitala im. dr. J. Dietla w Krynicy - Zdroju
Dodano: 2015-01-07 - Dostawy wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3
Dodano: 2014-11-07 - Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę żywności dla SPZOZ - Szpitala im. dr. J. Dietla w Krynicy - Zdroju.
Dodano: 2013-12-09 - Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę żywności dla SPZOZ - Szpitala im. dr J. Dietla w Krynicy - Zdroju.
Dodano: 2012-12-07 - Dostawa wędlin wieprzowych, wędlin drobiowych, wędlin podrobowych
Dodano: 2012-10-22 - Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę artykułów spożywczych dla SPZOZ - Szpitala im. dr J. Dietla w Krynicy - Zdroju
Dodano: 2011-12-12 - Dostawa produktów wędliniarskich na potrzeby Urzędu Miasta Nowego Sącza
Dodano: 2011-11-28 - Dostawa produktów do Miejskiego Przedszkola Samorządowego w Suchej Beskidzkiej.
Dodano: 2010-12-10 - Dostawa produktów wędliniarskich na potrzeby Urzędu Miasta Nowego Sącza
Dodano: 2010-12-01