Przetargi.pl
DOSTAWY WĘDLIN, MIĘSA WIEPRZOWEGO, WOŁOWEGO ORAZ DROBIU I WYROBÓW DROBIOWYCH

Areszt Śledczy w Hajnówce ogłasza przetarg

  • Adres: 17200 Hajnówka, ul. Warszawska
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 0-85 6832007 w.120, 6832008 , fax. 0-85 6832978
  • Data zamieszczenia: 2017-12-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Hajnówce
    ul. Warszawska 67
    17200 Hajnówka, woj. podlaskie
    tel. 0-85 6832007 w.120, 6832008, fax. 0-85 6832978
    REGON: 125205700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka Penitencjarna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWY WĘDLIN, MIĘSA WIEPRZOWEGO, WOŁOWEGO ORAZ DROBIU I WYROBÓW DROBIOWYCH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są cykliczne dostawy do Aresztu Śledczego w Hajnówce WĘDLIN, MIĘSA WIEPRZOWEGO, WOŁOWEGO ORAZ DROBIU I WYROBÓW DROBIOWYCH wraz z transportem i rozładunkiem podzielonych na części: ZADANIE I - dostawa wędlin, mięsa wieprzowego i wołowego (ilości podano w kg.) 1 Kiełbasa biała parzona 2500 2 Kiełbasa krakowska parzona 1360 3 Kiełbasa mortadela 3650 4 Kiełbasa parówkowa 3570 5 Kiełbasa podwawelska 3200 6 Kiełbasa szynkowa wieprzowa 730 7 Kiełbasa szynkowa wołowa 400 8 Kiełbasa zwyczajna 3600 9 Kiełbaski cienkie 1600 10 Pasztetowa 1800 11 Klops 1600 12 Mielonka 1600 13 Parówki cienkie 2000 14 Pasztet mięsny 1800 15 Salceson biały 1800 16 Salceson czarny 1800 17 Pieczeń 1600 18 Kaszanka 1800 19 Mięso wieprzowe do kiełbas kl. II 4000 20 Boczek surowy 600 21 Podgardle wieprzowe 600 22 Mięso wołowe do kiełbas kl. II 1500 23 Wątroba wieprzowa 2000 24 Serca wieprzowe 2000 ZADANIE II - dostawa drobiu i wyrobów drobiowych (iloci podano w kg.) 1 Ćwiartka z kurczaka 3500 2 Mortadeli drobiowej 1500 3 Pasztetu drobiowego 1500 4 Piersi kurczaka 250 5 Skrzydełek kurczaka 650 6 Parówki drobiowe 1200 Podana ilość przedmiotu zamówienia jest ilością szacunkową w ciągu trwania umowy. Ostateczna ilość dostarczonych WĘDLIN, MIĘSA WIEPRZOWEGO, WOŁOWEGO ORAZ DROBIU I WYROBÓW DROBIOWYCH może ulec zmniejszeniu, będzie ona wynikała z faktycznych potrzeb Zamawiającego, przy czym będzie to wielkość nie mniejsza niż 70 % wielkości całego zamówienia. W związku z zmniejszeniem danej ilości Zamawiający nie poniesie żadnych skutków prawnych i finansowych. Zamawiany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot pleśni, fragmenty obcych ciał), o terminie przydatności do spożycia pozwalającym na przechowywanie go przez okres nie krótszy niż 10 dni od dnia dostawy do siedziby Zamawiającego. Wszystkie artykuły w klasie I jakości handlowej z wyjątkiem mięsa wołowego do kiełbas kl. II oraz mięsa wieprzowego do kiełbas kl. II. Towar należy dostarczać w opakowaniach plastikowych - pojemnikach EURO – stosowanych jako opakowanie zbiorcze (materiał opakowaniowy stykający się z mięsem) - folia dopuszczona do kontaktu z żywnością, zamknięte pokrywą. Do każdego pojemnika należy załączyć etykietę z opisem jego zawartości. Każdy produkt powinien być dostarczany w oddzielnym pojemniku. Dopuszcza się pakowanie produktów w opakowania typu vacum. Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: - nazwę środka spożywczego, - dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, - datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, - dane identyfikujące producenta środka spożywczego, - zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu, - warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, - oznaczenie partii produkcji, - klasę jakości handlowej, - waga brutto
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określił warunków w tym zakresie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach