Przetargi.pl
DOSTAWY WĘDLIN, MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO ORAZ DROBIU I WYROBÓW DROBIOWYCH

Areszt Śledczy w Hajnówce ogłasza przetarg

  • Adres: 17200 Hajnówka, ul. Warszawska
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 0-85 6832007 w.120, 6832008 , fax. 0-85 6832978
  • Data zamieszczenia: 2016-12-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Hajnówce
    ul. Warszawska 67
    17200 Hajnówka, woj. podlaskie
    tel. 0-85 6832007 w.120, 6832008, fax. 0-85 6832978
    REGON: 125205700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWY WĘDLIN, MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO ORAZ DROBIU I WYROBÓW DROBIOWYCH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są cykliczne dostawy do Aresztu Śledczego w Hajnówce WĘDLIN, MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO ORAZ DROBIU I WYROBÓW DROBIOWYCH wraz z transportem i rozładunkiem podzielonych na części ZADANIE I - dostawa wędlin, mięsa wieprzowego i wołowego 1 Kiełbasa biała parzona 1680 kg 2 Kiełbasa krakowska parzona 735 kg 3 Kiełbasa mortadela 3150 kg 4 Kiełbasa parówkowa 3570 kg 5 Kiełbasa podwawelska 735 kg 6 Kiełbasa szynkowa wieprzowa 630 kg 7 Kiełbasa szynkowa wołowa 315 kg 8 Kiełbasa zwyczajna 2100 kg 9 kiełbasa jarmarczna 1050 kg 10 Kiełbasa toruńska 1050 kg 11 Kiełbasa żywiecka parzona 525 kg 12 Kiełbaski cienkie 1260 kg 13 Pasztetowa 1680 kg 14 Klops 1260 kg 15 Mielonka 2730 kg 16 Parówki cienkie 1890 kg 17 Pasztet mięsny 1680 kg 18 Salceson biały 1680 kg 19 Salceson czarny 1680 kg 20 Pieczeń 1260 kg 21 Kaszanka 1680 kg 22 Mięso wieprzowe do kiełbas kl. II 1680 kg 23 Mięso wieprzowe do kiełbas kl. III 420 kg 24 Mięso wieprzowe z łopatki bez kości 2100 kg 25 Boczek wieprzowy surowy 735 kg 26 Podgardle wieprzowe 735 kg 27 Mięso wołowe do kiełbas kl. II 1260 kg 28 Mięso wołowe antrykot 420 kg 29 Wątroba wieprzowa 3360 kg 30 Serca wieprzowe 840 kg ZADANIE II - dostawa drobiu i wyrobów drobiowych 1 Udka z kurczaka/ćwiartki 2520kg 2 Mortadela drobiowa 1260kg 3 Pasztet drobiowy 1260kg 4 Piersi z kurczaka 190kg 5 Skrzydełka z kurczaka 630kg Podana ilość przedmiotu zamówienia jest ilością szacunkową w ciągu trwania umowy. Ostateczna ilość dostarczonych WĘDLIN, MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO ORAZ DROBIU I WYROBÓW DROBIOWYCH może ulec zmniejszeniu, będzie ona wynikała z faktycznych potrzeb Zamawiającego, przy czym będzie to wielkość nie mniejsza niż 70 % wielkości całego zamówienia. W związku z zmniejszeniem danej ilości Zamawiający nie poniesie żadnych skutków prawnych i finansowych. Zamawiany asortyment musi być świeży, dobrej jakości, wolny od wad (obce posmaki, zapachy, nalot pleśni, fragmenty obcych ciał), o terminie przydatności do spożycia pozwalającym na przechowywanie go przez okres co najmniej 10 dni od dnia dostawy do siedziby Zamawiającego. Wszystkie artykuły w klasie I jakości handlowej z wyjątkiem mięsa wołowego do kiełbas kl. II oraz mięsa wieprzowego do kiełbas kl. II i III. Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: - nazwę środka spożywczego, - dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, - datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, - dane identyfikujące producenta środka spożywczego, - zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu, - warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, - oznaczenie partii produkcji, - klasę jakości handlowej, - waga brutto
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach