Przetargi.pl
Dostawy wędlin, mięs i podrobów

Zakład Karny w Przytułach Starych ogłasza przetarg

  • Adres: 07-411 Rzekuń, Przytuły Stare 13A
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 29 764 42 22 , fax. 29 764 89 29
  • Data zamieszczenia: 2014-06-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Przytułach Starych
    Przytuły Stare 13A 13A
    07-411 Rzekuń, woj. mazowieckie
    tel. 29 764 42 22, fax. 29 764 89 29
    REGON: 14628308000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy wędlin, mięs i podrobów
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1 LP NAZWA ILOŚĆ SZACUNKOWA w kg KOD CPV NORMA PN 1 Kiełbasa biała parzona 2500 15131133-6 PN-A-82007 2 Kiełbasa kanapkowa 2400 15131133-6 PN-A-82007 3 Kiełbasa mortadela 2500 15131133-6 PN-A-82007 4 Kiełbasa parówkowa 2500 15131133-6 PN-A-82007 5 Kiełbasa wiejska 700 15131133-6 PN-A-82007 6 Kiełbasa bukowa 1000 15131133-6 PN-A-82007 7 Kiełbasa żywiecka 700 15131133-6 PN-A-82007 8 Kiełbasa śląska 250 15131133-6 PN-A-82007 9 Kiełbasa serdelowa 2400 15131133-6 PN-A-82007 10 Kiełbasa zwyczajna 5000 15131133-6 PN-A-82007 11 Kiełbasa luncheon 2400 15131133-6 PN-A-82007 12 Kaszanka gryczana 3000 15131134-3 PN-A-82007 13 Kiełbasa targowa 4800 15131133-6 PN-A-82007 14 Kiełbasa krakowska 800 15131133-6 PN-A-82007 15 Pachwina wędzona wieprzowa 2000 15113000-3 PN-A-82007 16 Parówki cienkie 1500 15131133-6 PN-A-82007 17 Salceson biały 2500 15131133-6 PN-A-82007 18 Salceson czarny 2500 15131133-6 PN-A-82007 19 Pieczeń myśliwska 5000 15131133-6 PN-A-82012 20 Pasztetowa wieprzowa 2400 15131131-2 PN-A-82007 21 Mielonka familijna 4800 15131133-6 PN-A-82007 22 Szynka tyrolska 5000 15131133-6 PN-A-82007 23 Parówki drobiowe 1500 15131135-0 PN-A-86526 24 Serdelki drobiowe 2600 15131135-0 PN-A-86526 25 Blok drobiowy 2600 15131135-0 PN-A-86526 26 Szynka śniadaniowa drobiowa 1000 15131135-0 PN-A-86526 27 Wątroba wieprzowa 2500 15113000-3 PN-A-82000 28 Kości wieprzowe 5000 15131400-9 PN-A-82000 29 Smalec 900 15412100-0 PN-90/A-85802 30 Szynka mielona 1700 15131133-6 PN-A-82007 31 Serca wieprzowe 2000 15113000-3 PN-A-82000 Część 2 1 Mięso wołowe z łopatki bez kości 800 15111000-9 PN-A-89000 2 Mięso wieprzowe 7700 15113000-3 PN-A-82000 3 Karkówka wieprzowa bez kości 200 15113000-3 PN-A-82000 Część 3 1 Kurczak surowy 2000 15112100-7 PN-A-86520 2 Żołądki drobiowe 500 15114000-0 PN-A-86524:1994 3 Ćwiartka z kurczaka 500 15112210-1 PN-A-86524 4 Korpusy z kurczaka 1000 15112210-1 PN-A-86524 Ilości szacunkowe dostarczanych artykułów mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczna ilość zamawianych artykułów będzie wynikała z faktycznych potrzeb zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. A. Podane szacunkowe potrzeby są zbliżone ilościami do planowanych potrzeb. Służyć one będą wyłącznie do porównania ofert i wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania. Oznacza to, że wielkości te nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia, w wyniku czego nie mogą stanowić podstaw do zgłaszania roszczeń z tytułu niezrealizowanych dostaw albo podstawy do odmowy realizacji dostaw. B. Dostawy będą zamawiane sukcesywnie. C. Wykonawca zobowiązuje się zrealizować dostawy opisane w istotnych postanowieniach umowy, na warunkach w nich określonych. Zamawiający zastrzega sobie prawo do dokonywania korekt zamawianych ilości poszczególnych asortymentów w zależności od bieżących potrzeb. Wykonawcy nie przysługują roszczenia z tego tytułu. D. Zamówienia będą składane telefonicznie lub pisemnie (faxem) u Wykonawcy z odpowiednim wyprzedzeniem uwzględniającym czas na przygotowanie dostawy w ilościach podanych przez Zamawiającego. E. Korekta zamówień dokonywana będzie nie później niż 24 godziny przed realizacją zamówienia. Dostawy częściowe realizowane będą zgodnie z zamówieniem do siedziby zamawiającego w terminie do 2 dni roboczych od dnia złożenia zamówienia. F. Transport towaru Wykonawca będzie realizował do Zamawiającego od poniedziałku do czwartku w godzinach od 7,30.00 do 12.00 w ilościach określonych przez Zamawiającego, z częstotliwością nie rzadziej niż dwa razy w tygodniu, w szczególnych przypadkach dopuszcza się za zgodą Zamawiającego dostawy w dni wolne i świąteczne.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311336
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach