Przetargi.pl
Dostawy wędlin i konserw mięsnych

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 85-128 Bydgoszcz, ul. Wały Jagiellońskie 4
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 052 5855252, 5855303 , fax. 052 5855300
  • Data zamieszczenia: 2010-12-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Wały Jagiellońskie 4 4
    85-128 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 052 5855252, 5855303, fax. 052 5855300
    REGON: 09139321800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: sw.gov.sw
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa nieposiadajaca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy wędlin i konserw mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I - wędliny wieprzowe 1. Boczek wędzony w ilości około 1 000 kg 2. Kiełbasa piwna w ilości około 1 000 kg 3. Kiełbasa biała parzona w ilości około 100 kg 4. Kiełbasa codzienna w ilości około 2 500 kg 5. Kiełbasa jarmarczna w ilości około 2 500 kg 6. Kiełbasa parówkowa w ilości około 2 500 kg 7. Kiełbasa serdelowa w ilości około 1 000 kg 8. Kiełbasa zwyczajna w ilości około 4 000 kg 9. Kiełbasa żywiecka w ilości około 2 000 kg 10. Kiełbasa krakowska parzona w ilości około 2 000 kg 11. Metka w ilości około 2 000 kg 12. Mortadela w ilości około 3 000 kg 13. Parówki cienkie w ilości około 3 000 kg 14. Pieczeń domowa w ilości około 2 000 kg 15. Mielonka wieprzowa w ilości około 2 000 kg 16. Szynka tyrolska w ilości około 2 000 kg 17. Wędzonka prasowana (CPV 15131130-5) w ilości około 1 000 kg Część II - wędliny podrobowe 1. Głowizna w ilości około 500 kg 2. Kaszanka w ilości około 1 000 kg 3. Krupniok śląski w ilości około 1 500 kg 4. Pasztet firmowy w ilości około 1 000 kg 5. Pasztetowa w ilości około 1 500 kg 6. Salceson czarny w ilości około 1 500 kg 7. Salceson włoski w ilości około 1 500 kg Część III - wędliny drobiowe 1.Mielonka drobiowa w ilości około 4 000 kg 2. Mielonka kanapkowa drobiowa w ilości około 1 200 kg 3. Polędwica drobiowa w ilości około 1 000 kg 4. Serdelki z indyka w ilości około 4 000 kg 5. Szynka drobiowa w ilości około 1 500 kg 6. Szynka mozaikowa w ilości około 1 000 kg 7. Szynka z piersi indyka w ilości około 300 kg 8. Parówki drobiowe w ilości około 3 000 kg 9. Szynkowa z indyka w ilości około 2 000 kg Część IV - konserwy mięsne 1. Pasztet mazowiecki w ilości około 800 kg 2. Pasztet z drobiu w ilości około 3 000 kg 3. Konserwa mięsna w ilości około 3 000 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach