Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe MSWiA w Sopocie ogłasza przetarg
- Adres: 81-731 Sopot, ul. Bitwy pod Płowcami
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 58 5511228 w. 241 , fax. 58 550 70 06
- Data zamieszczenia: 2020-03-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe MSWiA w Sopocie
ul. Bitwy pod Płowcami 63/65
81-731 Sopot, woj. pomorskie
tel. 58 5511228 w. 241, fax. 58 550 70 06
REGON: 19134832100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sanatorium-helios.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy wędlin wieprzowych i drobiowych oraz pasztetów przez okres 12 miesięcy od dnia podpisania umowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131100-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Wypełniony druk oferty (załącznik nr 1 do SIWZ). 2. Wypełniony formularz cenowy (załącznik nr 2 SIWZ – dla wędlin). 3. Upoważnienie do podpisania oferty (załącznik nr 4 do SIWZ) lub stosowne pełnomocnictwo wystawione przez osobę (osoby) upoważnione w dokumentach rejestrowych do reprezentowania wykonawcy.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Zespołu Szkolno Przedszkolnego nr 11 w Gdańsku
Dodano: 2023-08-08 - CRZP/196/2020/AZP Dostawa mięsa i wędlin na statki szkoleniowe Uniwersytetu Morskiego w Gdyni w roku 2021
Dodano: 2021-02-26 - CRZP/196/2020/AZP Dostawa mięsa i wędlin na statki szkoleniowe Uniwersytetu Morskiego w Gdyni w roku 2021
Dodano: 2020-12-31 - CRZP/16/2020/AZP Dostawa mięsa i wędlin na statki szkoleniowe Uniwersytetu Morskiego w Gdyni w roku 2020
Dodano: 2020-01-22 - SUKCESYWNE DOSTAWY DROBIU I WĘDLIN DROBIOWYCH
Dodano: 2020-01-07 - Dostawy wędlin
Dodano: 2019-02-06 - sukcesywne dostawy wędlin wieprzowych, wędlin drobiowych oraz mięsa wieprzowego i drobiowego do Aresztu Śledczego w Słupsku na rok 2019/2020
Dodano: 2019-01-21 - CRZP/12/2019/AEZ Dostawa mięsa i wędlin na statki szkoleniowe Uniwersytetu Morskiego w Gdyni w roku 2019
Dodano: 2019-01-17 - CRZP/16/2018/AEZ Dostawa mięsa i wędlin na statki szkoleniowe Akademii Morskiej w Gdyni w roku 2017 - powtórne
Dodano: 2018-02-16 - CRZP/5/2018/AEZ Dostawa mięsa i wędlin na statki szkoleniowe Akademii Morskiej w Gdyni w roku 2018
Dodano: 2018-01-30