Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej im. Dra Janusza Daaba ogłasza przetarg
- Adres: 41-940 Piekary Śląskie, ul. Bytomska
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 323 934 100 , fax. 323 934 141
- Data zamieszczenia: 2021-02-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej im. Dra Janusza Daaba
ul. Bytomska 62
41-940 Piekary Śląskie, woj. śląskie
tel. 323 934 100, fax. 323 934 141
REGON: 86830700000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.urazowka.piekary.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: SP ZOZ
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy warzyw, owoców, mrożonek - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy warzyw, owoców, mrożonek szczegółowo opisanych w załącznikach: a) nr 4 do SIWZ - Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (załącznik cenowy); b) nr 2 do SIWZ Istotne postanowienia umowne. Przedmiot zamówienia podzielono na 4 części. Oferty można składać w odniesieniu do wszystkich całych części. 3.2. Podział zamówienia: Przedmiot zamówienia został podzielony na dwie części dalej zwane „Pakietami”: Pakiet nr 1 – Sukcesywne dostawy mrożonek do Samodzielnego Publicznego Wojewódzkiego Szpitala Chirurgii Urazowej im. dr. Janusza Daaba w Piekarach Śląskich z siedzibą w Piekarach Śląskich przy ul. Bytomskiej 62, wraz z dzierżawą zamrażarek. Pakiet nr 3 – Sukcesywne dostawy warzyw i owoców do Samodzielnego Publicznego Wojewódzkiego Szpitala Chirurgii Urazowej im. dr. Janusza Daaba w Piekarach Śląskich z siedzibą w Piekarach Śląskich przy ul. Bytomskiej 62. Wymagania szczegółowe w ramach Pakietu nr 1 i 3: 1) Towar I gatunku, dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi normami, atestami, terminami przydatności do spożycia, z nienaruszonymi cechami pierwotnymi opakowania - w tym szczególnie towar spełniający wymogi Polskiej Normy, wymogi określone w ustawie z 25.08.2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( Dz.U. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn.zm.) oraz zgodny z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 10.07.2007 w sprawie znakowania środków spożywczych( Dz.U z 2007r.Nr 137,poz. 966 z późn. zm. ). Każdy oferowany artykuł powinien być oznakowany etykietą zawierającą następujące dane: a) nazwa środka spożywczego b) wykaz składników występujących w środku spożywczym c) termin przydatności do spożycia. 2) Dostawy: Pakiet 1 i 3 do magazynów Kuchni Centralnej S.P. Wojewódzkiego Szpitala Chirurgii Urazowej w Piekarach Śląskich ul. Bytomska 62 41-940 Piekary Śląskie. - w miejsce wskazane przez pracownika magazynu 3) Dostawa transportem i na koszt Wykonawcy. 4) Dostawy: Pakiet nr 1 - na zamówienie zamawiającego; - dostawy w godzinach rannych od 7:00 do 8:30 Pakiet nr 3 - na zamówienie zamawiającego; - dostawy w godzinach rannych od 7:30 do 8:00 5) Zamówienie składane na jeden dzień przed dostawą: - telefoniczne, 6) Dostawa towaru partiami, stosownie do potrzeb i zamówień Zamawiającego. 7) Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia ilości asortymentu objętego zamówieniem. Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości i zmiany asortymentu objętego umową, do wysokości kwoty określonej w załączniku nr 4 do siwz. 8) W związku z obowiązującym w Szpitalu systemem ISO 22 000: 2005 i HACCP należy przedstawić odpowiednie dokumenty. 9) Umożliwienie kontroli: - środka transportu pod kątem czystości i właściwej temperatury - pojemników pod kątem ich czystości Pakiet nr 2 – Sukcesywne dostawy mrożonek do Oddziału zamiejscowego Zamawiającego znajdującego się w Kochcicach przy ul. Zamkowej 1. Pakiet nr 4 – Sukcesywne dostawy warzyw i owoców do Oddziału zamiejscowego Zamawiającego znajdującego się w Kochcicach przy ul. Zamkowej 1. Wymagania szczegółowe w ramach Pakietu nr 2 i 4: 1) Towar I gatunku, dopuszczony do obrotu zgodnie z obowiązującymi normami, atestami, terminami przydatności do spożycia, z nienaruszonymi cechami pierwotnymi opakowania - w tym szczególnie towar spełniający wymogi Polskiej Normy, wymogi określone w ustawie z 25.08.2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( Dz.U. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn.zm.) oraz zgodny z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 10.07.2007 w sprawie znakowania środków spożywczych( Dz.U z 2007r.Nr 137,poz. 966 z późn. zm. ). Każdy oferowany artykuł powinien być oznakowany etykietą zawierającą następujące dane: a) nazwa środka spożywczego b) wykaz składników występujących w środku spożywczym c) termin przydatności do spożycia. 2) Dostawy: Pakiet 2 i 4 do magazynów Kuchni Centralnej Oddziału zamiejscowego: ODDZIAŁY REHABILITACYJNE – KOCHCICE, 42 - 713 Kochanowice Kochcice, ul. Zamkowa 1, - w miejsce wskazane przez pracownika magazynu 3) Dostawa transportem i na koszt Wykonawcy. 4) Dostawy: Pakiet nr 2 - na zamówienie zamawiającego; - dostawy w godzinach rannych od 7:00 do 8:30 Pakiet nr 4 - na zamówienie zamawiającego; - dostawy w godzinach rannych od 7:30 do 8:00 5) Zamówienie składane na jeden dzień przed dostawą: - telefoniczne, 6) Dostawa towaru partiami, stosownie do potrzeb i zamówień Zamawiającego. 7) Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia ilości asortymentu objętego zamówieniem. Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości i zmiany asortymentu objętego umową, do wysokości kwoty określonej w załączniku nr 4 do siwz. 8) W związku z obowiązującym w Szpitalu systemem ISO 22 000: 2005 i HACCP należy przedstawić odpowiednie dokumenty. 9) Umożliwienie kontroli: - środka transportu pod kątem czystości i właściwej temperatury - pojemników pod kątem ich czystości - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15896000-5
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup wraz z sukcesywną dostawą mrożonek i konserwantów w 2023
Dodano: 2023-04-17 - Zakup wraz z sukcesywną dostawą mrożonek i konserwantów w 2023
Dodano: 2022-12-14 - Zakup wraz z sukcesywną dostawą mrożonek i konserwantów w 2023
Dodano: 2022-11-17 - Mrożonki
Dodano: 2021-02-18 - Dostawy warzyw, owoców, mrożonek
Dodano: 2020-12-16 - Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą mrożonek i konserwantów na rzecz DPS „Dom Kombatanta” im. św. Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr E. Cyrana 10 dla zamówienia o szacunkowej wartości poniżej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy – Prawo zamówień publicznych
Dodano: 2020-11-09 - Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą mrożonek i konserwantów na rzecz DPS „Dom Kombatanta” im. św. Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr E. Cyrana 10 dla zamówienia o szacunkowej wartości poniżej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy – Prawo zamówień publicznych
Dodano: 2020-05-12 - Dostawa artykułów spożywczych - mrozonki i lody dla Domu Pomocy Społecznej w Mysłowicach od 01.01.2020 do 31.12.2020
Dodano: 2019-12-09 - Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą mrożonek i konserwantów na rzecz DPS „Dom Kombatanta” im. św. Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr E. Cyrana 10 dla zamówienia o szacunkowej wartości poniżej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy – Prawo zamówień publicznych
Dodano: 2019-11-13 - Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą mrożonek i konserwantów na rzecz DPS „Dom Kombatanta” im. św. Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr E. Cyrana 10 dla zamówienia o szacunkowej wartości poniżej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy – Prawo zamówień publicznych
Dodano: 2019-05-20