Przetargi.pl
Dostawy warzyw i owoców (znak sprawy 12/2010/GP)

Gospodarstwo Pomocnicze przy Zakładzie Karnym w Potulicach ogłasza przetarg

  • Adres: 89-120 Potulice, Al. Parkowa 1
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-52 3864168 , fax. 0-52 3864168
  • Data zamieszczenia: 2010-09-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gospodarstwo Pomocnicze przy Zakładzie Karnym w Potulicach
    Al. Parkowa 1 1
    89-120 Potulice, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 0-52 3864168, fax. 0-52 3864168
    REGON: 00031963500026
  • Adres strony internetowej zamawiającego: nie posiada
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: gospodarstwo pomocnicze

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy warzyw i owoców (znak sprawy 12/2010/GP)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Ziemniaki jadalne- świeże, średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy ok. 6cm, przeciętnej długości ok. 8cm, jednego gatunku, niemieszane, dopuszczalne odmiany: Irga, Sante, Irys, Bryza, Satina, Lord, jadalne, , jednostka miary kilogram, CPV:032 12100-6 ilość 600kg, 2)Marchew - bez naci, świeża, oczyszczona, nieobrana, średniej długości i grubości, tzn. o średnicy od 3cm do 4cm i długości od 12cm do 15cm, jednostka miary kilogram,CPV 032 21112-4 ilość 100kg, 3) Kapusta czerwona - świeża, w główkach, o minimalnej wadze główki 2,50kg, jednostka miary kilogram, CPV: 03221410-3 ilość 100kg, 4) Groch łuskany, połówki, jednostka miary kilogram, CPV: 032 21220-4 ilość 100kg, 5)Fasola typu Jaś, duża, jednostka miary kilogram,CPV: 032 21210-1 ilość 100kg, 6) Cebula - świeża, średniej wielkości,, jednostka miary kilogram, CPV: 032 21112-1 ilość 200kg, 7) Burak ćwikłowy - średniej wielkości, jednostka miary kilogram, CPV: 032 21111-7 ilość 200kg 8) Nać pietruszki - świeża, o przeciętnej wadze pęczka ok. 100g i maksymalnej długości 15cm jednostka miary kilogram, CPV: 03221300-9 ilość 50kg, 9) Koper - świeży, o przeciętnej wadze pęczka ok. 100g i maksymalnej długości 15cm, jednostka miary kilogram,CPV: 03221300-9 ilość 50kg, 10) Ogórek zielony - twardy, średniej wielkości, w całości, polny, jednostka miary kilogram, CPV: 032 21270-9 ilość 300kg, 11)Papryka surowa - czerwona, świeża, cała , jednostka miary kilogram,CPV:03221230-7 ilość 200kg, 12) Pieczarka - świeża, średniej wielkości, tzn. zamknięte kapelusze o średnicy od 3cm do 5cm, jednostka miary kilogram,CPV:03221260-6 ilość 200kg, 13)Pietruszka korzeń, świeża, bez naci, oczyszczona, nieobrana, średniej długości i grubości, tzn. o średnicy od 3cm do 4cm i dług od 12cm do 15cm, jednostka miary kilogram, CPV: 03221100-7 ilość 30kg, 14)Pomidor - świeży, czerwony, cały, średniej wielkości,polny, jednostka miary kilogram, CPV: 032 21240-0 ilość 600kg, 15) Por - świeży, oczyszczony, gruby, w całości, jednostka miary kilogram, CPV: 032 22230-4 ilość 30kg, 16)Cytryny, jednostka miary kilogram,CPV:03222210-8 ilość 500 kg, 17) Seler - świeży, duży, oczyszczony, bez liści, jednostka miary kilogram, CPV: 03221100-7 ilość 20kg, 18)Kapusta włoska - świeża w główkach, o wadze główki od 1,8kg do 4,0kg, jednostka miary kilogram, CPV: 03221410-3 ilość 100kg, 19) Jabłka - świeże, całe, średniej wielkości, jednostka miary kilogram,CPV: 032 22321-9 ilość 2000kg, 20) Kapusta biała, świeża, w główkach, o wadze główki od 2kg do 4kg, jednostka miary kilogram,CPV: 03221410-3 ilość 100kg, 21)Kapusta pekińska - świeża, w główkach, o minimalnej średnicy 10cm i minimalnej długości 20cm, jednostka miary kilogram,CPV:03221410-3 , ilość 100kg, 22) Czosnek - w główkach, średniej wielkości, o przeciętnej wadze główki od 35g do 50g, jednostka miary kilogram,CPV: 03221100-7 ilość 5kg, 23) Kapusta kwaszona - z marchewką, bez konserwantów, jednostka miary kilogram, CPV: 03221410-3 ,ilość 100 kg, 24)Banan, -świeży ,jednostka miary kg, CPV: 03222111-4 ,ilość 800 kg 25)Grejprut -świeży ,jednostka miary kg ,CPV: 032 22230-4 ,ilość 500 kg 26)Winogrono zielone,jednostka miary kg , CPV: 032222340-8 ilość 400 kg 27)Winogrono fioletowe,jednostka miary kg,CPV: 032222340-8 ilość 400 kg 28)Gruszki,jednostka miary kg ,CPV: 03222322-6 ilość 400 kg 29)Kiwi,jednostka miary kg ,CPV: 03222118-3 ilość 50 kg 30)Pomarańcze jednostka miary kg ,CPV: 0322220-1 ilość 2000 kg 31)Mandarynki, jednostka miary kg,CPV:03222240-7,ilość 3000 kg 32)Rzodkiewka,jednostka miary szt ,CPV:03221100-7,ilość 500 szt 33)Sałata głowiasta kl.I , jednostka miary szt ,CPV:03221310-2 ,ilość 150 szt 1.Zamawiający informuje, że ilość szacunkowa dostarczanych warzyw i owoców może ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczna ilość zamawianych warzyw i owoców będzie wynikała z faktycznych potrzeb zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. 2.Miejsce, sposób, terminy dostaw oraz forma i termin płatności. 1)Dostawy warzyw i owoców do Kantyny Zamawiającego zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Potulicach. 2)Wykonawca dostarcza warzywa i owoce własnym transportem, na swój koszt, zgodnie z wymogami sanitarnymi, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych. 3)Realizacja dostaw w uzgodnionych terminach, w godzinach 8:00 - 12:00. 4)Termin 30 dni, forma płatności przelew. II.1.4) WSPÓLNY SŁOWNIK ZAMÓWIEŃ (CPV) :032 12100-6 , 032 21112-4, 03221410-3, 032 21220-4 ,032 21210-1,032 21112-1,03221111-7, 03221000-6 , 032 21270-9, 03221230-7, 03221260-6 ,03221100-7 ,032 21240-0 , 032 22230-4, 03222210-8, 03221100-7 , 03221410-3 ,032 22321-9 , 03222111-4, 032 22230-4, 03222340-8, 03222322-6, 03222118-3, 0322220-1 03222240-7,03221310-2,0322313-0,03221100-7,03222330-5 II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: NIE II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej NIE II. 1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: NIE II.3) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA Data zakończenia 31.03.2011 r
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032121100
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną