Przetargi.pl
Dostawy warzyw i owoców dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie.

Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach ogłasza przetarg

  • Adres: 42-110 Popów, Kule 2
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 034 3104030 , fax. 034 3103653
  • Data zamieszczenia: 2015-04-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
    Kule 2 2
    42-110 Popów, woj. śląskie
    tel. 034 3104030, fax. 034 3103653
    REGON: 00067518100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy warzyw i owoców dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie, warzyw i owoców. 1. Przedmiotem zamówienia na zadanie nr 1 są dostawy warzyw i owoców dla OSSW w Kulach. L.P Nazwa artykułu J. m. Ilość 1 Buraki czerwone kl. I kg 1300 2 Cebula kl. I kg 1300 3. Czosnek kl. I szt. 300 4. Kapusta biała głowiasta kl. I kg 1500 5. Kapusta czerwona głowiasta kl. I kg 1000 6. Kapusta pekińska kl. I kg 700 7. Koperek natka kl. I pęczek 1000 8. Marchew korzeń kl. I kg 2000 9. Ogórek zielony kl. I kg 800 10. Papryka kl. I kg 800 11. Pietruszka korzeń kl. I kg 700 12. Pietruszka natka kl. I pęczek 1000 13. Pomidory kl. I kg 1300 14. Por zielony kl. I kg 700 15. Rzodkiewka kl. I pęczek 1000 16. Sałata zielona kl. I szt. 1500 17. Seler korzeń kl. I kg 800 18. Fasolka szparagowa kl. I kg 150 19. Szczypiorek natka kl. I pęczek 1000 20. Pieczarki kl. I kg 500 21. Kapusta włoska głowiasta kl. I kg 300 22. Bakłażany - oberżyna kl. I kg 30 23. Cukinia kl. I kg 30 24. Kabaczek kl. I kg 30 25. Kalafior kl. I szt. 100 26. Ziemniaki jadalne kl. I kg 10000 27 Ogórki małosolne kg 100 28 Botwinka pęczek 100 29 Susz grzybowy kg 1 30 Susz owocowy kg 1 31 Banany kl. I kg 1500 32 Cytryny kl. I kg 800 33 Jabłka deserowe kl. I kg 1600 34 Kiwi kl. I kg 300 35 Mandarynki kl. I kg 500 36 Pomarańcze kl. I kg 1000 37 Winogrona kl. I kg 130 38 Grapefruity kl. I kg 500 39 Truskawki kl. I kg 100 40. Nektarynki kl. I kg 150 41. Arbuzy kl. I kg 200 42. Gruszki kl. I kg 700 43. Brzoskwinia kl. I kg 100 44. Czereśnie i wiśnie kl. I kg 100 45 Śliwki kl. I kg 80 46 Por młody kl. I szt. 200 47 Seler naciowy kl.I szt. 100 48 Kapusta młoda kl. I szt. 200 Szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 6 do SIWZ. 2. Przedmiotem zamówienia na zadanie nr 2 są dostawy warzyw i owoców dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie. L.P Nazwa artykułu j. m Ilość 1 Buraki czerwone kg 400 2 Cebula kl. I kg 600 3 Czosnek kl. I kg 40 4 Kapusta biała głowiasta kl. I kg 600 5 Kapusta młoda kl. I szt. 180 6 Kapusta czerwona głowiasta kl. I kg 600 7 Kapusta pekińska kl. I kg 400 8 Koperek kl. I pęczek 1000 9 Marchew korzeń kl. I kg 1000 10 Ogórek zielony kl. I kg 600 11 Ogórek małosolny kg 100 12 Papryka kl. I kg 150 13 Pietruszka korzeń kl. I kg 300 14 Pietruszka natka kl. I pęczek 1000 15 Pomidory kl. I kg 700 16 Por zielony kl. I kg 500 17 Por młody kl. I szt. 120 18 Rzodkiewka kl. I pęczek 100 19 Sałata zielona kl. I szt. 1500 20 Seler korzeń kl. I kg 600 21 Seler naciowy kl.I szt. 120 22 Fasolka szparagowa kl. I kg 150 23 Szczypiorek natka kl. I pęczek 1000 24 Pieczarki kl. I kg 200 25 Cukinia kl. I kg 100 26 Kalafior kl. I szt. 100 27 Ziemniaki jadalne kl. I kg 8000 28 Ziemniaki młode jadalne kl. I kg 4000 29 Botwinka pęczek 200 30 Banany kl. I kg 400 31 Cytryny kl. I kg 300 32 Jabłka deserowe kl. I kg 400 33 Jabłka świeże kl. I kg 600 34 Mandarynki kl. I kg 50 35 Pomarańcze kl. I kg 50 36 Winogrona kl. I kg 50 37 Truskawki kl. I kg 100 38 Nektarynki kl. I kg 150 39 Gruszki kl. I kg 50 40 Brzoskwinia kl. I kg 150 41 Wiśnie kl. I kg 200 42 Czereśnie kl. I kg 200 43 Śliwki kl. I kg 300 Szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 6 a do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032220003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Najkrótszy czas realizacji wymiany wadliwego towaru
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach