Przetargi.pl
Dostawy warzyw i owoców dla Miejskiej Jadłodajnia U Świętego Antoniego we Włocławku ( MJ.34310-15/2011 )

Miejska Jadłodajnia "U Świętego Antoniego" ogłasza przetarg

  • Adres: 87-800 Włocławek, ul. Św. Antoniego 11
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 54 4110380 , fax. 54 4110380
  • Data zamieszczenia: 2011-05-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejska Jadłodajnia "U Świętego Antoniego"
    ul. Św. Antoniego 11 11
    87-800 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 54 4110380, fax. 54 4110380
    REGON: 34083363300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.jadlodajniawloclawek.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy warzyw i owoców dla Miejskiej Jadłodajnia U Świętego Antoniego we Włocławku ( MJ.34310-15/2011 )
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są dostawy WARZYW I OWOCÓW dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego: Część I zamówienia (ziemniaki): a) Ziemniaki, świeże, średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy od 4 cm, i przeciętnej długości od 6 cm, jednego gatunku, niemieszane, dopuszczalne odmiany: Irga, Sante, Irys, Bryza, Satina, Lord, Bitnia jadalne z 2011 r., jednostka miary kilogram, ilość 18.000 kilogramów, Część II zamówienia (warzywa i owoce): a) Marchew, bez naci, świeża, oczyszczona, nieobrana, średniej długości i grubości, tzn. o średnicy od 3cm do 4cm i długości od 12cm do 15cm, jednostka miary kilogram, ilość 1.700 kilogramów, b) Kapusta czerwona, świeża, w główkach, o wadze główki od 1 kg, jednostka miary kilogram, ilość 900 kilogramów, c) Groch, łuskany, połówki, jednostka miary kilogram, ilość 550 kilogramów, d) Fasola drobna, biała, jednostka miary kilogram, ilość 300 kilogramów, e) Fasola typu Jaś, duża, jednostka miary kilogram, ilość 500 kilogramów, f) Cebula, świeża, twarda, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6cm do 8cm, jednostka miary kilogram, ilość 1.300 kilogramów g) Burak ćwikłowy, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6cm do 10cm lub podłużny o długości od 8 cm do 16 cm i średnicy od 6 cm do 8 cm, jednostka miary kilogram, ilość 2.200 kilogramów, h) Nać pietruszki, świeża, o przeciętnej wadze pęczka ok. 100g i maksymalnej długości 15 cm, jednostka miary kilogram, ilość 95 kilogramów, i) Koper, świeży, o przeciętnej wadze pęczka ok. 100g i maksymalnej długości 25 cm, jednostka miary kilogram, ilość 80 kilogramów, j) Ogórek zielony, twardy, średniej wielkości, tzn. o długości od 15cm do 19cm i średnicy od 3cm do 5cm, w całości, szklarniowy, jednostka miary kilogram, ilość 80 kilogramów, k) Ogórek zielony, twardy, średniej wielkości, tzn. o długości od 10cm do 16cm i średnicy od 3cm do 5cm, w całości, polny, jednostka miary kilogram, ilość 700 kilogramów, l) Papryka surowa, czerwona, świeża, cała, jednostka miary kilogram, ilość 650 kilogramów, m) Pieczarka, świeża, średniej wielkości, tzn. zamknięte kapelusze o średnicy od 3 cm do 5cm, jednostka miary kilogram, ilość 220 kilogramów, n) Pietruszka korzeń, świeża, bez naci, oczyszczona, nieobrana, średniej długości i grubości, tzn. o średnicy od 3cm do 4cm i długości od 12cm do 15cm, jednostka miary kilogram, ilość 100 kilogramów, o) Pomidor, świeży, twardy, niepoobijany, czerwony, cały, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 5cm do 8cm, polny, jednostka miary kilogram, ilość 800 kilogramów, p) Pomidor, świeży, twardy, niepoobijany, czerwony, cały, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 5cm do 8cm, szklarniowy, jednostka miary kilogram, ilość 70 kilogramów, q) Por, świeży, oczyszczony, gruby, tzn. o średnicy od 2cm do 4cm, w całości, jednostka miary kilogram, ilość 190 kilogramów, r) Sałata, świeża, cała, o średnicy główki od 18cm do 22cm, nieprzerośnięta, polna, jednostka miary kilogram, ilość 300 kilogramów, s) Sałata, świeża, cała, o średnicy główki od 18cm do 22cm, nieprzerośnięta, szklarniowa, jednostka miary kilogram, ilość 50 kilogramów, t) Cukinia, twarda, nieprzerośnięta, średniej wielkości, tzn. o długości od 18cm do 22cm i średnicy od 7cm do 9cm, jednostka miary kilogram, ilość 1.100 kilogramów, u) Seler, świeży, duży, tzn. o przeciętnej średnicy od 10 cm do 12 cm, oczyszczony, bez liści, jednostka miary kilogram, ilość 600 kilogramów, v) Kapusta włoska, świeża w główkach, o wadze główki od 1,0 kg- 4,0 kg, jednostka miary kilogram, ilość 500 kilogramów, w) Jabłka, świeże, całe, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6cm do 8cm, jednostka miary kilogram, ilość 310 kilogramów, x) Kapusta biała, świeża w główkach, o wadze główki od 1,0kg do 4,0kg bez liści bocznych, jednostka miary kilogram, ilość 5.400 kilogramów, y) Kapusta pekińska, świeża w główkach, o minimalnej średnicy 9cm i minimalnej długości 20cm, jednostka miary kilogram, ilość 600 kilogramów, z) Czosnek, w główkach o średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy od 3cm do 5cm, o przeciętnej wadze główki od 35g do 50g, jednostka miary kilogram, ilość 5 kilogramów. Część III zamówienia (warzywa kiszone): a) Kapusta kwaszona z marchewką, bez konserwantów, jednostka miary kilogram, ilość 3.000 kilogramów, b) Ogórek kiszony twardy, o długości od 8 cm do 10 cm i średnicy od 3 cm do 4 cm, w całości, jednostka miary kilogram, ilość 1.500 kilogramów. 2. Jakość wymienionego wyżej asortymentu nie może odbiegać od jakości towaru dostępnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport WARZYW I OWOCÓW do magazynu w siedzibie zamawiającego na własny koszt, dlatego cena oferty musi zawierać koszty transportu i rozładunku. 4. Transport WARZYW I OWOCÓW musi odbywać się w warunkach spełniających wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego przy ul. Św. Antoniego 11 we Włocławku. 6. Ilość WARZYW I OWOCÓW, o których mowa w pkt III/1 może ulec zmianie ilościowo maksimum o minus 15%. 7. Zamawiający będzie zamawiał określoną partię towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpóźniej do godziny 13:00. 8. Dostawy będą odbywać się sukcesywnie przez okres obowiązywania umowy, ilościowo według zapotrzebowania zamawiającego: - część I i II zamówienia - nie częściej niż pięć razy w tygodniu każdorazowo do godz. 8:00, - część III zamówienia - nie częściej niż dwa razy w tygodniu każdorazowo do godz. 9:00. W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilościowych i jakościowych Wykonawca dostarczenia towar wolny od wad jakościowych i uzupełnienia braki ilościowe w terminie do dwóch godzin od momentu zgłoszenia reklamacji. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032211007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 3 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.jadlodajniawloclawek.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach