Przetargi.pl
Dostawy warzyw i owoców dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego (nr sprawy: MJ.34310-07/2011)

Miejska Jadłodajnia "U Świętego Antoniego" ogłasza przetarg

  • Adres: 87-800 Włocławek, ul. Św. Antoniego 11
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 54 4110380 , fax. 54 4110380
  • Data zamieszczenia: 2011-01-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejska Jadłodajnia "U Świętego Antoniego"
    ul. Św. Antoniego 11 11
    87-800 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 54 4110380, fax. 54 4110380
    REGON: 34083363300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.jadlodajniawloclawek.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy warzyw i owoców dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego (nr sprawy: MJ.34310-07/2011)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są dostawy WARZYW I OWOCÓW dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego: Część I zamówienia (ziemniaki): a) Ziemniaki świeże, średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy od. 4 cm, i przeciętnej długości od. 6 cm, jednego gatunku, niemieszane, dopuszczalne odmiany: Irga, Sante, Irys, Bryza, Satina, Lord, Bitnia, jadalne z 2010 r., jednostka miary kilogram, ilość 30.000 kilogramów, Część II zamówienia (warzywa i owoce): a) Marchew, bez naci, świeża, oczyszczona, nieobrana, średniej długości i grubości, tzn. o średnicy od 3 cm do 4 cm i długości od 12 cm do 15 cm, jednostka miary kilogram, ilość 3.200 kilogramów, b) Kapusta czerwona świeża, w główkach, o wadze główki od 1 kg do 3 kg, jednostka miary kilogram, ilość 400 kilogramów, c) Groch łuskany, połówki, jednostka miary kilogram, ilość 750 kilogramów, d) Fasola drobna biała, jednostka miary kilogram, ilość 470 kilogramów, e) Fasola typu Jaś duża, jednostka miary kilogram, ilość 670 kilogramów, f) Cebula świeża, twarda, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6 cm do 8 cm, jednostka miary kilogram, ilość 2.100 kilogramów, g) Burak ćwikłowy średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6 cm do 10 cm lub podłużny o długości od 8 cm do 16 cm i średnicy od 6 cm do 8 cm, jednostka miary kilogram, ilość 3.600 kilogramów, h) Nać pietruszki świeża, o maksymalnej długości 20 cm i w tym o maksymalnej długości łodygi 7 cm, jednostka miary kilogram, ilość 65 kilogramów, i) Koper świeży, o maksymalnej długości 20cm lub włoski o maksymalnej długości 40 cm, jednostka miary kilogram, ilość 60 kilogramów, j) Ogórek zielony twardy, średniej wielkości, tzn. o długości od 15 cm do 19 cm i średnicy od 3 cm do 5 cm, w całości, szklarniowy, jednostka miary kilogram, ilość 80 kilogramów, k) Papryka surowa świeża, cała czerwona, jednostka miary kilogram, ilość 30 kilogramów, l) Papryka surowa świeża, cała zielona, jednostka miary kilogram, ilość 30 kilogramów, m) Papryka surowa świeża, cała żółta, jednostka miary kilogram, ilość 30 kilogramów, n) Pieczarka świeża, średniej wielkości, tzn. zamknięte kapelusze o średnicy od 3 cm do 5cm, jednostka miary kilogram, ilość 220 kilogramów, o) Pietruszka korzeń świeża, bez naci, oczyszczona, nieobrana, średniej długości i grubości, tzn. o średnicy od 3 cm do 4 cm i długości od 12 cm do 15 cm, jednostka miary kilogram, ilość 40 kilogramów, p) Pomidor świeży, twardy, nie poobijany, czerwony, cały, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 5 cm do 8 cm, szklarniowy, jednostka miary kilogram, ilość 100 kilogramów, q) Por świeży, oczyszczony, gruby, tzn. o średnicy od 2 cm do 4 cm, w całości, jednostka miary kilogram, ilość 190 kilogramów, r) Sałata świeża, cała, o średnicy główki od 18 cm do 22 cm, nie przerośnięta, szklarniowa, jednostka miary kilogram, ilość 90 kilogramów, s) Seler świeży, duży, tzn. o przeciętnej średnicy od10 cm do 12 cm, oczyszczony, bez liści, jednostka miary kilogram, ilość 1.000 kilogramów, t) Kapusta włoska świeża w główkach, o wadze główki od 2 kg do 3 kg, jednostka miary kilogram, ilość 700 kilogramów, u) Jabłka świeże, całe, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6 cm do 8 cm, jednostka miary kilogram, ilość 310 kilogramów, v) Kapusta biała świeża w główkach, o wadze główki od 1 kg do 3 kg bez liści bocznych, jednostka miary kilogram, ilość 6.400 kilogramów, w) Kapusta pekińska świeża w główkach, o minimalnej średnicy 10 cm i minimalnej długości 20 cm, jednostka miary kilogram, ilość 1.000 kilogramów, x) Czosnek w główkach, średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy od 3 cm do 5 cm, o przeciętnej wadze główki od 35 g do 50 g, jednostka miary kilogram, ilość 5 kilogramów, y) Truskawka świeża, cała, bez szypułki, średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy od 2 cm do 4 cm, jednego gatunku, nie mieszana, realizacja dostaw od 01.06.2010 r, jednostka miary kilogram, ilość 520 kilogramów, Część III zamówienia (warzywa kiszone): a) Kapusta kwaszona z marchewką, bez konserwantów, jednostka miary kilogram, ilość 4.400 kilogramów, b) Ogórek kiszony twardy, o długości od 8 cm do 10 cm i średnicy od 3 cm do 4 cm, w całości, jednostka miary kilogram, ilość 2.100 kilogramów. 2. Jakość wymienionego wyżej asortymentu nie może odbiegać od jakości towaru dostępnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport WARZYW I OWOCÓW do magazynu w siedzibie zamawiającego na własny koszt, dlatego cena oferty musi zawierać koszty transportu i rozładunku. 4. Transport WARZYW I OWOCÓW musi odbywać się w warunkach spełniających wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego przy ul. Św. Antoniego 11 we Włocławku. 6. Ilość WARZYW I OWOCÓW, o których mowa w pkt III/1 może ulec zmianie ilościowo maksimum o minus 15%. 7. Zamawiający będzie zamawiał określoną partię towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpóźniej do godziny 13:00. 8. Dostawy będą odbywać się sukcesywnie przez okres obowiązywania umowy, ilościowo według zapotrzebowania zamawiającego: - część I i II zamówienia - nie częściej niż pięć razy w tygodniu każdorazowo do godz. 8:00, - część III zamówienia - nie częściej niż dwa razy w tygodniu każdorazowo do godz. 8:00. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032211007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 5 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jadlodajniawloclawek.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach