Przetargi.pl
Dostawy warzyw i owoców dla Gospodarstwa Pomocniczego przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku w likwidacji (nr sprawy GP.3431-10/2010)

Gospodarstwo Pomocnicze przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku w likwidacji ogłasza przetarg

  • Adres: 87-800 Włocławek, ul. Św. Antoniego 11
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 054 4110380 , fax. 54 4110380
  • Data zamieszczenia: 2010-07-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gospodarstwo Pomocnicze przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku w likwidacji
    ul. Św. Antoniego 11 11
    87-800 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 054 4110380, fax. 54 4110380
    REGON: 00587102400023
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.jadlodajniawloclawek.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy warzyw i owoców dla Gospodarstwa Pomocniczego przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku w likwidacji (nr sprawy GP.3431-10/2010)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są dostawy niżej wymienionych WARZYW I OWOCÓW dla Gospodarstwa Pomocniczego przy MOPR: Część I zamówienia (ziemniaki): 1) Ziemniaki - świeże, średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy od. 4 cm, i przeciętnej długości od 6 cm, jednego gatunku, niemieszane, dopuszczalne odmiany: Irga, Sante, Irys, Bryza, Satina, Lord, jadalne, z 2010 r., jednostka miary kilogram, ilość 32.000 kg. Część II zamówienia (warzywa i owoce): 1) Marchew - bez naci, świeża, oczyszczona, nieobrana, średniej długości i grubości, tzn o średnicy od 3cm do 4cm i długości od 12cm do 15cm, jednostka miary kilogram, ilość 2.500 kg, 2) Kapusta czerwona - świeża, w główkach, o minimalnej wadze główki 2,50kg, jednostka miary kilogram, ilość 1.000 kg, 3) Groch - łuskany, połówki, jednostka miary kilogram, ilość 700 kg, 4) Fasola drobna - biała, jednostka miary kilogram, ilość 480 kg, 5) Fasola typu Jaś - duża, jednostka miary kilogram, ilość 700 kg, 6) Cebula - świeża, twarda średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6cm do 8cm, jednostka miary kilogram, ilość 2.000 kg, 7) Burak ćwikłowy - średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6cm do 10cm lub podłużny o długości od 8 cm do 16 cm i średnicy od 6 cm do 8 cm, jednostka miary kilogram, ilość 2.000 kg, 8) Nać pietruszki - świeża, o przeciętnej wadze pęczka około 100g i maksymalnej długości 15cm, jednostka miary kilogram, ilość 100 kg, 9) Koper - świeży, o przeciętnej wadze pęczka około 100g i maksymalnej długości 15cm, jednostka miary kilogram, ilość 120 kg, 10) Ogórek zielony - twardy, średniej wielkości, tzn. o długości od 12cm do 15cm i średnicy od 3cm do 5cm, w całości, polny, realizacja dostaw w okresie do 30.09.2010 r., jednostka miary kilogram, ilość 500 kg, 11) Ogórek zielony - twardy, średniej wielkości, tzn. o długości od 15cm do 19cm i średnicy od 3cm do 5cm, w całości, szklarniowy, realizacja dostaw w okresie od 01.10.2010 r., jednostka miary kilogram, ilość 100 kg, 12) Papryka surowa - czerwona, świeża, cała. Realizacja dostaw w okresie do 30.11.2010 r., jednostka miary kilogram, ilość 500 kg, 13) Papryka surowa - czerwona, świeża, cała. Realizacja dostaw w okresie od 01.12.2010 r., jednostka miary kilogram, ilość 200 kg, 14) Pieczarka - świeża, średniej wielkości, tzn. zamknięte kapelusze o średnicy od 3 do 5cm, jednostka miary kilogram, ilość 420 kg, 15) Pietruszka korzeń - świeża, bez naci, oczyszczona, nieobrana, średniej długości i grubości, tzn. o średnicy od 3cm do 4cm i długości od 12cm do 15cm, jednostka miary kilogram, ilość 50 kg, 16) Pomidor - świeży, twardy, nie poobijany, czerwony, cały, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 4cm do 7cm, polny, realizacja dostaw do 30.09.2010 r., jednostka miary kilogram, ilość 410 kg, 17) Pomidor - świeży, twardy, nie poobijany, czerwony, cały, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 5cm do 8cm, szklarniowy, realizacja dostaw od 01.10.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 100 kg, 18) Por - świeży, oczyszczony, gruby, tzn. o średnicy od 2cm do 4cm, w całości, jednostka miary kilogram, ilość 150 kg, 19) Sałata - świeża, cała, o średnicy główki od 18 cm do 22cm, nie przerośnięta, szklarniowa. Realizacja dostaw od 19.10.2010 r., jednostka miary kilogram, ilość 100 kg, 20) Sałata - świeża, cała, o średnicy główki od 18 cm do 22 cm , nie przerośnięta, szklarniowa . Realizacja dostaw do 18.10.2010 r., jednostka miary kilogram, ilość 160 kg, 21) Seler - świeży, duży, tzn. o średnicy od 10 do 12cm, oczyszczony, bez liści, jednostka miary kilogram, ilość 730 kg, 22) Kapusta włoska - świeża w główkach, o wadze główki od 1,8kg do 4,0kg, jednostka miary kilogram, ilość 1200 kg, 23) Jabłka - świeże, całe, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6cm do 8cm, jednostka miary kilogram, ilość 380 kg, 24) Kapusta biała - świeża w główkach, o wadze główki od 2kg do 4kg, jednostka miary kilogram, ilość 4.500 kg, 25) Kapusta pekińska - świeża w główkach, o minimalnej średnicy 10cm i minimalnej długości 20cm, jednostka miary kilogram, ilość 570 kg, 26) Czosnek - w główkach o średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy od 3cm do 5cm, o przeciętnej wadze główki od 35g do 50g, jednostka miary kilogram, ilość 8 kg, 27) Cukinia - twarda, średniej wielkości tzn o długości od 18 cm do 22 cm i średnicy od 7 cm do 9 cm realizacja dostaw do 30.11.2010 r., jednostka miary kilogram, ilość 600 kg, Część III zamówienia (warzywa kiszone): 1) Kapusta kwaszona z marchewką, bez konserwantów, jednostka miary kilogram, ilość 3.300 kg, 2) Ogórek kiszony - twardy, o długości od 8cm do 10cm i średnicy od 3cm do 4cm, w całości, jednostka miary kilogram, ilość 1.300 kg. 2. Jakość wymienionego wyżej asortymentu nie może odbiegać od jakości towaru dostępnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport WARZYW I OWOCÓW do siedziby zamawiającego na własny koszt, dlatego cena oferty musi zawierać koszty transportu. 4. Transport WARZYW I OWOCÓW musi odbywać się w warunkach spełniających wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest Jadłodajnia przy ul. Św. Antoniego 11 we Włocławku. 6. Ilość WARZYW I OWOCÓW, o których mowa w pkt III/1 może ulec zmianie ilościowo maksimum o minus 15%. 7. Zamawiający będzie zamawiał określoną partię towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpóźniej do godziny 13:00. 8. Dostawy będą odbywać się sukcesywnie przez okres obowiązywania umowy, ilościowo według zapotrzebowania zamawiającego: - część I i II zamówienia - nie częściej niż pięć razy w tygodniu każdorazowo do godz. 8:00, - część III zamówienia - nie częściej niż dwa razy w tygodniu każdorazowo do godz. 8:00. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032211007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 128 dni

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jadlodajniawloclawek.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach