Przetargi.pl
Dostawy warzyw i owoców dla Gospodarstwa Pomocniczego przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku (nr sprawy: GP.3431-05/2010)

Gospodarstwo Pomocnicze przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku ogłasza przetarg

  • Adres: 87-800 Włocławek, ul. Św. Antoniego 11
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 054 4110380 , fax. 054 4110380
  • Data zamieszczenia: 2010-04-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gospodarstwo Pomocnicze przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku
    ul. Św. Antoniego 11 11
    87-800 Włocławek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 054 4110380, fax. 054 4110380
    REGON: 00587102400023
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.jadlodajniawloclawek.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy warzyw i owoców dla Gospodarstwa Pomocniczego przy Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie we Włocławku (nr sprawy: GP.3431-05/2010)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są dostawy WARZYW I OWOCÓW dla Gospodarstwa Pomocniczego przy MOPR: Część I zamówienia ( ziemniaki): a) Ziemniaki - świeże, średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy ok. 6cm, przeciętnej długości ok. 8cm, jednego gatunku, niemieszane, dopuszczalne odmiany: Irga, Sante, Irys, Bryza, Satina, Lord, jadalne, z 2009r., realizacja dostaw do 15.06.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 3.300 kg, b) Ziemniaki - świeże, średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy od 4cm, przeciętnej długości od 6cm, jednego gatunku, niemieszane, dopuszczalne odmiany: Irga, Sante, Irys, Bryza, Satina, Lord, jadalne, z 2009r., realizacja dostaw od 16.06.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 16.700kg. Część II zamówienia ( warzywa i owoce): a) Marchew - bez naci, świeża, oczyszczona, nieobrana, średniej długości i grubości, tzn. o średnicy od 3cm do 4cm i długości od 12cm do 15cm, jednostka miary kilogram, ilość 2.200kg, b) Kapusta czerwona - świeża, w główkach, o minimalnej wadze główki 2,50kg, jednostka miary kilogram, ilość 400kg, c) Groch łuskany, połówki, jednostka miary kilogram, ilość 300kg, d) Fasola drobna - biała, jednostka miary kilogram, ilość 250kg, e) Fasola typu Jaś, duża, jednostka miary kilogram, ilość 300kg, f) Cebula - świeża, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6cm do 8cm, jednostka miary kilogram, ilość 1.300kg, g) Burak ćwikłowy - średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6cm do 10cm, jednostka miary kilogram, ilość 2.000kg h) Nać pietruszki - świeża, o przeciętnej wadze pęczka ok. 100g i maksymalnej długości 15cm jednostka miary kilogram, ilość 110kg, i) Koper - świeży, o przeciętnej wadze pęczka ok. 100g i maksymalnej długości 15cm, jednostka miary kilogram, ilość 200kg, j) Ogórek zielony - twardy, średniej wielkości, tzn. o długości od 12cm do 15cm i średnicy od 3cm do 5cm, w całości, polny, realizacja dostaw w okresie od 16.07.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 500kg, k) Ogórek zielony - twardy, średniej wielkości, tzn. o długości od 15cm do 19cm i średnicy od 3cm do 5cm, w całości, szklarniowy, realizacja dostaw w okresie do 15.07.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 40kg, l) Papryka surowa - czerwona, świeża, cała, jednostka miary kilogram, ilość 70kg, m) Pieczarka - świeża, średniej wielkości, tzn. zamknięte kapelusze o średnicy od 3cm do 5cm, jednostka miary kilogram, ilość 170kg, n) Pietruszka korzeń, świeża, bez naci, oczyszczona, nieobrana, średniej długości i grubości, tzn. o średnicy od 3cm do 4cm i długości od 12cm do 15cm, jednostka miary kilogram, ilość 40kg, o) Pomidor - świeży, czerwony, cały, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 4cm do 7cm, polny, realizacja dostaw od 02.08.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 200kg, p) Pomidor - świeży, czerwony, cały, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 5cm do 8cm, szklarniowy, realizacja dostaw do 30.07.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 40kg, q) Por - świeży, oczyszczony, gruby, tzn. o średnicy od 2cm do 4cm, w całości, jednostka miary kilogram, ilość 130kg, r) Sałata - świeża, cała, o średnicy główki od 18cm do 22cm, nie przerośnięta, szklarniowa, jednostka miary kilogram, ilość 50kg, s) Seler - świeży, duży, tzn. o średnicy od 10cm do 12cm, oczyszczony, bez liści, jednostka miary kilogram, ilość 610kg, t) Kapusta włoska - świeża w główkach, o wadze główki od 1,8kg do 4,0kg, jednostka miary kilogram, ilość 370kg, u) Jabłka - świeże, całe, średniej wielkości, tzn. o średnicy od 6cm do 8cm, jednostka miary kilogram, ilość 280kg, v) Kapusta biała, świeża, w główkach, o wadze główki od 2kg do 4kg, jednostka miary kilogram, ilość 4.600kg, w) Kapusta pekińska - świeża, w główkach, o minimalnej średnicy 10cm i minimalnej długości 20cm, jednostka miary kilogram, ilość 700kg, x) Czosnek - w główkach, średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy od 3cm do 5cm, o przeciętnej wadze główki od 35g do 50g, jednostka miary kilogram, ilość 3kg, y) Truskawka - świeża, cała, bez szypuł, średniej wielkości, tzn. o przeciętnej średnicy od 3 cm do 4 cm, jednego gatunku, nie mieszana, realizacja dostaw od 01.06.2010r., jednostka miary kilogram, ilość 820kg. Część III zamówienia ( warzywa kiszone): a) Kapusta kwaszona - z marchewką, bez konserwantów, jednostka miary kilogram, ilość 1.800kg, b) Ogórek kiszony - twardy, o długości od 8cm do 10cm i średnicy od 3cm do 4cm, w całości, jednostka miary kilogram, ilość 1.000kg. 3.Jakość wymienionego wyżej asortymentu nie może odbiegać od jakości towaru dostępnego w ogólnej sieci handlowej. 4. Wykonawca zapewnia transport WARZYW I OWOCÓW do siedziby zamawiającego na własny koszt, dlatego cena oferty musi zawierać koszty transportu. 5. Transport WARZYW I OWOCÓW musi odbywać się w warunkach spełniających wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 6. Miejscem dostaw jest Jadłodajnia przy ul. Św. Antoniego 11 we Włocławku. 7. Ilość WARZYW I OWOCÓW, o których mowa w pkt III/1 może ulec zmianie ilościowo maksimum o minus 15%. 8. Zamawiający będzie zamawiał określoną partię towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpóźniej do godziny 13:00. 9. Dostawy będą odbywać się sukcesywnie przez okres obowiązywania umowy, ilościowo według zapotrzebowania zamawiającego: - w części I i II zamówienia - nie częściej niż pięć razy w tygodniu każdorazowo do godz. 8:00. - w części III zamówienia - nie częściej niż dwa razy w tygodniu każdorazowo do godz. 8:00 10. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym określonym przez zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032211007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 3 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jadlodajniawloclawek.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach