Przetargi.pl
Dostawy świeżych warzyw i owoców

Zakład Karny w Bydgoszczy - Fordonie ogłasza przetarg

  • Adres: 85-790 Bydgoszcz, Rynek 8
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 052 3467090 , fax. 052 3472098
  • Data zamieszczenia: 2010-10-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Bydgoszczy - Fordonie
    Rynek 8 8
    85-790 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 052 3467090, fax. 052 3472098
    REGON: 00031961200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka budżetowa (zakład karny)

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy świeżych warzyw i owoców
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa do siedziby zamawiającego poniższych świeżych warzyw i owoców: Przedmiot zamówienia Część nr 1 1.Marchew świeża, CPV: 03221112-4, 18 000kg 2.Pomidor, CPV: 03221240-0, CPV: 100kg 3.Cebula, CPV: 03221113-1, CPV: 12 000kg 4.Kapusta świeża biała, 03221410-6, CPV: 12 000kg 5.Kapusta świeża czerwona, 03221410-6, CPV: 3 000kg 6.Buraki czerwone, CPV: 03221111-7, 10 000kg 7.Pietruszka, CPV: 03221110-0, 2 500kg 8.Seler, CPV: 03221110-0, 5 000kg 9.Ogórek świeży, CPV: 03221270-9, 800kg Część nr 2 1,Jabłka, CPV: 03222321-9, 6 000kg Część nr 3 1.Ziemniaki, 03212100-1, 80 000kg Warunki szczegółowe: 1). Ilości szacunkowe dostarczanych artykułów mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczne ilości zamawianych artykułów, będą wynikały z faktycznych potrzeb Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. 2) Dostawy artykułów określonych powyżej, będą realizowane do magazynu Zamawiającego, zlokalizowanego w Zakładzie Karnym w Bydgoszczy - Fordonie. 3) Wykonawca dostarczać będzie artykuły określone w tabeli własnym transportem, na swój koszt. 4) Transport do siedziby Zamawiającego, powinien być realizowany środkami transportowymi dostosowanymi do przewozu żywności, w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej jakości. 5) Realizacja dostaw odbywać się będzie w uzgodnionych terminach, w godz. 7:00-11:00. 6) Termin płatności: 30 dni, forma płatności: przelew. 7) Artykuły określone w tabeli, nie mogą wykazywać oznak nieświeżości lub zepsucia. Mają być świeże i o dobrym smaku. 8) Dopuszczalne opakowania transportowe to: cebula , buraki, marchew, ziemniaki, kapusta św., kalafior: worki 10-30kg. jabłka, ogórek św., pomidor: skrzynie drewniane bądź z tworzywa sztucznego 15 - 25kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach