Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie ogłasza przetarg
- Adres: 84-120 Władysławowo, ul. Żeromskiego 52
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 058 6746314 , fax. 058 6746350
- Data zamieszczenia: 2010-10-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie
ul. Żeromskiego 52 52
84-120 Władysławowo, woj. pomorskie
tel. 058 6746314, fax. 058 6746350
REGON: 00032790700060 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.cetniewo.cos.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Budżetowy Ministerstwa Sportu i Turystyki
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy sukcesywne warzyw i owoców świeżych - ETAP IV - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawy sukcesywne warzyw i owoców świeżych - ETAP IV.Wartość szacunkowa zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. 2010 r. Nr 113 poz. 759 ze zm.). 1. Biała rzodkiew kg 100 2. Buraki ćwikłowe - kg 400 3. Cebula - kg 100 4. cebula szalotka-kg 20 5. Dynia świeża-skóra kg 100 6. Cebula czerwona - kg 15 7. Czosnek - kg 10 8. Fasola Piękny Jaś- kg 40 9. Groch łuskany- kg 20 10. Mięta świeża - szt 30 11. Kapusta biała świeża - kg 500 12. Kapusta czerwona - kg 350 13. Marchew - kg 400 14. Ogórek świeży - kg 300 15. Papryka świeża, żółta - kg 100 16. Papryka świeża, czerwona, - kg 150 17. Papryka świeża, zielona - kg 50 18. Papryka czerwona peperoni - kg 3 19. Pietruszka korzeń - kg 40 20. Pomidor - kg 2000 21. Por - kg 100 22. Melisa świeża -szt 20 23. Seler - kg 150 24. Rozmaryn świeży - szt 20 25. Bazylia świeża - szt 20 26. Tymianek świeży-szt 20 27. Kalafior - szt. 50 28. Kalarepa - szt 50 29. Kolendra świeża gat.1- szt 10 30. Koperek -pęczki 350 31. Melon Kanalupa - szt 30 32. Melon - szt 60 33. Oregano świeże . szt 20 34. Pomidory koktajlowe- kg 30 35. Rzodkiewka - pęczki 200 36. Sałata zielona- szt 800 37. Sałata dekoracyjna kolorowa szt 100 38. Sałata lodowa - szt 400 39. Seler naciowy - szt 20 40. Szczypiorek - pęczki 1000 41. Kapusta pekińska - szt 200 42. Sałata RUCOLA - szt 50 43. Pietruszka zielona - pęczki 500 44. Pietruszka dekoracyjna - pęczki 100 45. Kapusta kwaszona- kg 500 46. Bakłażan- kg 20 47. Cukinia - kg 20 48. Ogórki kwaszone- kg 350 49. Pieczarka kl I - kg 100 50. Kiełki lucerny - szt 25 51. Kiełki zielone fasoli - szt 25 52. Borowik suszony kl I -kg 4 53. Szparagi świeże/zielone lub białe/-szt 20 54. Sałata Raddicchio - szt 50 55. Ziemniaki - kg 5000 56. Arbuz - kg 300 57. Banan-kg 2000 58. Cytryny-kg 700 59. Grapefruity- kg 200 60. Gruszki- kg 1200 61. Jabłka-kg 2000 62. Jabłka zielone - kg 500 63. Mandarynki-kg 1000 64. Pomarańcze - kg 1500 65. Karambole - kg 10 66. Śliwka - kg 250 67. Winogrono o barwie żółtozielonej - kg 200 68. Winogrono o barwie ciemnofioletowej- kg 200 69. Ananasy - szt 50 70. Kiwi - szt 1000 71. Truskawka - kg 100 72. Maliny świeża-szt 50 73. Limonka - kg 15 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 3 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: NIE DOTYCZY
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cetniewo.cos.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i sukcesywna dostawa owoców i warzyw dla OKW Posejdon w Ustce.
Dodano: 2014-02-25 - Dostawa owoców i warzyw do kantyn i stołówek prowadzonych przez Zamawiającego
Dodano: 2014-02-24 - Zakup i sukcesywna dostawa owoców i warzyw dla OKW Posejdon w Ustce.
Dodano: 2014-02-14 - Dostawa owoców i warzyw do kantyn, kuchni i stołówek prowadzonych przez Zamawiającego
Dodano: 2014-02-10 - Dostawa warzyw i owoców świeżych wraz z dowozem do Ośrodka Szkoleniowo - Wypoczynkowego Leśnik w Orzechowie w 2014 roku .
Dodano: 2014-01-09 - Dostawa warzyw i owoców świeżych na potrzeby OSzW LEŚNIK w Orzechowie Morskim w 2013 roku .
Dodano: 2012-10-31 - Przetarg nieograniczony na dostawę warzyw, ziemniaków, jabłek i kiszonek
Dodano: 2012-09-21 - DZP/24/12 WARZYW I OWOCE
Dodano: 2012-03-14 - Dostawa warzyw i owoców świeżych.
Dodano: 2011-11-02 - DZP/11/11 DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW
Dodano: 2011-02-28