Przetargi.pl
Dostawy sukcesywne warzyw i owoców świeżych - ETAP IV

Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie ogłasza przetarg

  • Adres: 84-120 Władysławowo, ul. Żeromskiego 52
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 058 6746314 , fax. 058 6746350
  • Data zamieszczenia: 2010-10-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie
    ul. Żeromskiego 52 52
    84-120 Władysławowo, woj. pomorskie
    tel. 058 6746314, fax. 058 6746350
    REGON: 00032790700060
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cetniewo.cos.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Budżetowy Ministerstwa Sportu i Turystyki

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy sukcesywne warzyw i owoców świeżych - ETAP IV
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawy sukcesywne warzyw i owoców świeżych - ETAP IV.Wartość szacunkowa zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. 2010 r. Nr 113 poz. 759 ze zm.). 1. Biała rzodkiew kg 100 2. Buraki ćwikłowe - kg 400 3. Cebula - kg 100 4. cebula szalotka-kg 20 5. Dynia świeża-skóra kg 100 6. Cebula czerwona - kg 15 7. Czosnek - kg 10 8. Fasola Piękny Jaś- kg 40 9. Groch łuskany- kg 20 10. Mięta świeża - szt 30 11. Kapusta biała świeża - kg 500 12. Kapusta czerwona - kg 350 13. Marchew - kg 400 14. Ogórek świeży - kg 300 15. Papryka świeża, żółta - kg 100 16. Papryka świeża, czerwona, - kg 150 17. Papryka świeża, zielona - kg 50 18. Papryka czerwona peperoni - kg 3 19. Pietruszka korzeń - kg 40 20. Pomidor - kg 2000 21. Por - kg 100 22. Melisa świeża -szt 20 23. Seler - kg 150 24. Rozmaryn świeży - szt 20 25. Bazylia świeża - szt 20 26. Tymianek świeży-szt 20 27. Kalafior - szt. 50 28. Kalarepa - szt 50 29. Kolendra świeża gat.1- szt 10 30. Koperek -pęczki 350 31. Melon Kanalupa - szt 30 32. Melon - szt 60 33. Oregano świeże . szt 20 34. Pomidory koktajlowe- kg 30 35. Rzodkiewka - pęczki 200 36. Sałata zielona- szt 800 37. Sałata dekoracyjna kolorowa szt 100 38. Sałata lodowa - szt 400 39. Seler naciowy - szt 20 40. Szczypiorek - pęczki 1000 41. Kapusta pekińska - szt 200 42. Sałata RUCOLA - szt 50 43. Pietruszka zielona - pęczki 500 44. Pietruszka dekoracyjna - pęczki 100 45. Kapusta kwaszona- kg 500 46. Bakłażan- kg 20 47. Cukinia - kg 20 48. Ogórki kwaszone- kg 350 49. Pieczarka kl I - kg 100 50. Kiełki lucerny - szt 25 51. Kiełki zielone fasoli - szt 25 52. Borowik suszony kl I -kg 4 53. Szparagi świeże/zielone lub białe/-szt 20 54. Sałata Raddicchio - szt 50 55. Ziemniaki - kg 5000 56. Arbuz - kg 300 57. Banan-kg 2000 58. Cytryny-kg 700 59. Grapefruity- kg 200 60. Gruszki- kg 1200 61. Jabłka-kg 2000 62. Jabłka zielone - kg 500 63. Mandarynki-kg 1000 64. Pomarańcze - kg 1500 65. Karambole - kg 10 66. Śliwka - kg 250 67. Winogrono o barwie żółtozielonej - kg 200 68. Winogrono o barwie ciemnofioletowej- kg 200 69. Ananasy - szt 50 70. Kiwi - szt 1000 71. Truskawka - kg 100 72. Maliny świeża-szt 50 73. Limonka - kg 15
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 3 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: NIE DOTYCZY

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cetniewo.cos.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach