Przetargi.pl
dostawy sukcesywne artykułów żywnościowych

Powiatowa Bursa dla Młodzieży Szkolnej ogłasza przetarg

  • Adres: 89-620 Chojnice, ul. Świętopełka
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 0-52 3972996 , fax. 0-52 3972996
  • Data zamieszczenia: 2019-11-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiatowa Bursa dla Młodzieży Szkolnej
    ul. Świętopełka 1
    89-620 Chojnice, woj. pomorskie
    tel. 0-52 3972996, fax. 0-52 3972996
    REGON: 20109800000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: bursa.chojnice.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawy sukcesywne artykułów żywnościowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1 boczek surowy kg 55,00 2 boczek wędzony paski kg 130,00 3 kości kg 20,00 4 porcje rosołowe kg 50,00 5 " karkówka wiep. b/k 100% mięso" kg 250,00 6 " łopatka wieprzowa b/k 100% mieso" kg 200,00 7 " karkówka wiep. z/k 100% mięso" kg 20,00 8 "mięso wieprzowe b/k szynka myszka 100% mięso" kg 200,00 9 wątroba wieprzowa kg 5,00 10 łopatka mielona kg 250,00 11 " wołowina extra 100% mieso" kg 10,00 12 " schab wieprzowy z/k 100% mięso" kg 30,00 13 " schab wieprzowy b/k 100% mieso" kg 450,00 14 kurczaki świeże kg 240,00 15 udziec z kurczaka kg 200,00 16 udka z kurczaka kg 120,00 17 "filet z indyka piersi 100% mięso" kg 30,00 18 " filety z kurczaka-piersi 100% mięso" kg 850,00 19 skrzydełko z kurczaka kg 320,00 20 szynka z kurczaka kons. kg 80,00 21 "kiełbasa zwyczajna (zawartość mięsa 70%)" kg 100,00 22 "kiełbasa podwawelska (zawartość mięsa min 90%)" kg 50,00 23 szynka wieprzowa pieczona kg 50,00 24 "pasztetowa wieprzowa mięso wieprzowe min 30%" kg 20,00 25 "pasztet pieczony zawartość mięsa i podrobów 100%" kg 50,00 26 pasztet z dodatkami 100% kg 25,00 27 szynkówka 30,00 28 "szynkówka wieprzowa zawart. mięsa min 70%" kg 25,00 29 "tatrzańska min. 65% mięsa" kg 15,00 30 "tatrzańska min.90% mięsa" kg 25,00 31 kiełbasa biała parzona 30,00 32 "filet gotowany z indyka (zawartość mięsa min 95%)" kg 40,00 33 "filet wędzony z indyka 100% mięso" kg 60,00 34 "kurczak pieczony (zawartość mięsa 90%)" kg 20,00 35 metka łososiowa kg 25,00 36 "serdelki wieprzowe zawart. mięsa min. 40%" kg 20,00 37 "parówki cienkie zawartość mięsa min 80%" kg 140,00 38 "indyk pieczony (zawartość mięsa 100%)" kg 30,00 39 piwna 25,00 40 ogonówka parzona kg 20,00 41 "żywiecka min. 65% mięsa" kg 50,00 42 "żywiecka min 100g mięsa na 100g gotowego produktu" kg 20,00 43 "kiełbasa krakowska sucha (100% bez dodatków E)" 70,00 44 "kurczak gotowany (zawartość mięsa min 85%)" kg 40,00 45 polędwica sopocka kg 70,00 46 szynkowa z indyka kg 30,00 47 szynka gotowana w siatce kg 60,00 48 "szynka delikatna z fileta (zawart. mięsa min 85%)" kg 50,00 49 kiełbasa jałowcowa kg 10,00 50 szynka w galarecie kg 5,00 51 szynka ze spiżarni kg 25,00 52 szynka wiejska kg 30,00 53 schab w przyprawach kg 35,00 54 szynka cygańska kg 25,00 55 łopatka z przyprawami kg 35,00 56 szynkówka drobiowa kg 30,00 57 szynka konserwowa wiep. kg 40,00 58 salami kg 15,00 59 salami w przyprawach kg 30,00 1 Jogurt z kawałkami owoców 150g szt 200,00 2 Jogurt owocowy 150g szt 500,00 3 Jogurt naturalny 150g szt 100,00 4 "Mleko krowie UHTsterylizowane 1000ml o zawrt. tłuszczu 2%" litr 6 000,00 5 "Masło ekstra bez dodatków roślinnych zawartość tłuszczu min 82% tłuszczu 200g, bez konserwantów i sztucznych barwników, przeciwutleniaczy, stabilizatorów" szt 2 300,00 6 "Ser żółty, Salami podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 280,00 7 "Ser żółty, Edamski podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 40,00 8 "Ser żółty, Królewski podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 100,00 9 "Ser topiony (kostka) skład: ser dojrzewający min 45% Produkt nie jest produktem seropodobnym topionym w bloczkach" kg 130,00 10 Serek homogenizowany 150g szt 300,00 11 Serek twarożkowy 200g szt 180,00 12 Ser twardy wędzony kg 50,00 13 "ser topiony zegar 200g skład: ser dojrzewający min 45%" szt 300,00 14 "Serek kanapkowy twarogowy z dodatkami 150g" szt 100,00 15 "Wyrób seropodobny dobrze topiący się" kg 30,00 16 "Ser żółty, Dziurawiec podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 40,00 17 "Ser żółty, Gouda podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 150,00 18 "ser topiony plastry 150g sery min. 45% Produkt nie będący produktem seropodobnym topionym w plastrach." szt 350,00 19 ser twarogowy plastry 150g szt 220,00 20 "Ser żółty, Mazdamer podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 50,00 21 "Ser żółty, Tylżycki podpuszczkowy dojrzewający, typu holenderskiego i holendersko-szwajcarskiego, pełnotłusty (zawartość tłuszczu w s.m. min 45% " kg 30,00 22 "Ser sałatkowo-kanapkowy (typu feta, 150g)" szt 30,00 23 "Ser twarogowy topiony 136g Produkt nie będący produktem seropodobnym" szt 100,00 24 Śmietanka 18% 200ml szt 800,00 25 Śmietanka 30% 500ml szt 80,00 26 "Śmietana jogurtowa 200ml zawartość tłuszczu max 10%" szt 30,00 27 Śmietanka UHT 18% 500ml szt 200,00 28 Twaróg półtłusty kostka 250g szt 500,00 29 Twaróg półtłusty kg 250,00 30 Twarożek grani 200g szt 200,00 1 Bułka wrocławska 2100 2 Bułki grahamki 300 3 Bułki wieloziarnista 210 4 Bułka tarta 110 5 Chleb (krojony) 700 6 Chleb wiejski (krojony) 250 7 Chleb słonecznikowy (krojony) 800 8 Bułka podłużna do zapiekanki 120 9 "Chleb z dodatkami (krojony) typu: wieloziarnisty, 7 ziaren, z soją, z ziołami" 720 10 " Chleb z pełnego ziarna (krojony) typu: razowy, graham" 120 11 Pączek 20 12 Drożdżówka - sznek 80 1 arbuz kg 30 2 buraki kg 250 3 brukiew kg 40 4 brokuły szt 15 5 banany kg 700 6 brzoskwinie kg 150 7 cebula kg 300 8 cytryna kg 45 9 czereśnia kg 70 10 czosnek główka szt 20 11 fasola szparagowa kg 20 12 gruszki kg 220 13 jabłka kg 1300 14 Kapusta świeża kg 350 15 kapusta pekińska kg 300 16 kapusta włoska kg 40 17 kapusta biała-młoda szt 100 18 kapusta czerwona kg 150 19 kalafior szt 30 20 koper pęczek 700 21 koper kg 5 22 kapusta kiszona kg 280 23 kiwi kg 280 24 marchew płukana kg 1200 25 mandarynka kg 200 26 nektarynki kg 200 27 ogórek kiszony kg 450 28 ogórek małosolny kg 150 29 ogórek świeży kg 800 30 pietruszka korzeń płukana kg 130 31 pietruszka nać pęczek 170 32 por kg 220 33 Por młody szt 80 34 pomidor kg 800 35 pieczarki kg 450 36 pomarańcz kg 400 37 papryka świeża kg 400 38 rzodkiew biała kg 70 39 rzodkiewka pęczek 600 40 seler płukany kg 350 41 szczypior pęczki 80 42 sałata szt 600 43 sałata lodowa szt 10 44 śliwki kg 50 1 "brukselka gatunek I mrożona" kg 110 2 "brokuły różyczki gatunek I mrożone" kg 160 3 "fasolka szparagowa żółta gatunek I mrożona" kg 150 4 "frytki - proste min 10 mm - do piekarnika" kg 40 5 "groszek zielony gatunek I mrożony" kg 130 6 "kukurydza gatunek I mrożona" kg 80 7 "kalafior różyczki gatunek I mrożony" kg 120 8 "marchew mini gatunek I mrożona" kg 100 9 "mieszanka warzywna - leczo gatunek I mrożona" szt 60 10 "miesznka warzywna - CHIŃSKA gatunek I mrożona" kg 20 11 "mieszanka kompotowa gatunek I mrożona" szt 100 12 "wiśnie b/p gatunek I mrożone " szt 60 13 "sałatka pik. z makreli z otwieraczem zawartość makreli min 20% bez konserwantów i sztucznych zagęstników" szt 300 14 makrela wędzona – tuszki kg 75 15 kostka z mintaja kg 100 16 śledź Bismarck kg 50 17 śledź Matyjas kg 10 18 kotlet rybny – mrożony kg 100 19 delfinki – mrożone kg 50 20 panga mrożona kg 100 21 śledź - filet w pomidorze szt 40 22 kostka z morszczuka kg 100 23 kostka z mintaja panierowana kg 100 24 dorsz czerniak - filet (szaterpak) kg 70 25 "miruna ze skórą 200+, filet (szaterpak)" kg 160 26 tilapia filet - glazura max 15% kg 100 27 filet rybny zapiekany z serem kg 120 28 szpinak siakany szt 30 1 Ananasy konserwowe plastry szt 220 2 Budyń szt 30 3 Batonik z orzeszkami w czekoladzie szt 500 4 Batonik toffi w czekoladzie szt 400 5 Brzoskwinia konserwowa połówki szt 20 6 Cukier biały „kryształ” szt 240 7 Cukier waniliowy szt 300 8 Cukier puder szt 25 9 Cukierki owocowe różne smaki kg 5 10 "Czekolada z dodatkami Skład: masa kakaowa minimum 30%, masa mleczna minimum 15%" szt 130 11 Cukierki czekoladowe z nadzieniem różne smaki kg 25 12 Wafel przekładany kremem kakaowym w czekoladzie paczkowany, czekolada 28,5 % szt 150 13 Ciastka kruche różne kształty i smaki kg 10 14 Cukierki toffi różne smaki kg 5 15 "Czekolada gorzka Skład:masa kakaowa minimum 45%" szt 10 16 Chrzan tarty szt 15 17 Cynamon szt 30 18 "Dżem truskawkowy zawartość owoców min 40g bez konserwantów " szt 450 19 "Dżem wiśniowy zawartość owoców min 40g bez konserwantów " szt 450 20 "Dżem czarna porzeczka zawartość owoców min 40g bez konserwantów " szt 500 21 Marmolada wieloowocowa - twarda szt 10 22 Drożdże szt 40 23 Masło czekoladowe do pieczywa szt 30 24 "Dżem brzoskwiniowy zawartość owoców min 40g bez konserwantów" szt 400 25 "Dżem malinowy 100% z owoców, słodzony sokiem jabłkowym zagęszczany pektynami" szt 100 26 "Dżem truskawkowy 100% z owoców, słodzony sokiem jabłkowym zagęszczany pektynami" szt 100 27 "Dżem brzoskwiniowy 100% z owoców, słodzony sokiem jabłkowym zagęszczany pektynami" szt 100 28 "Dżem wiśniowy 100% z owoców, słodzony sokiem jabłkowym zagęszczany pektynami" szt 100 29 Fasola sucha szt 90 30 Fasolka konserwowa w słoiku szt 10 31 Fasolka konserwowa czerwona szt 100 32 Groch suchy szt 35 33 "Groch konserwowy Skład: groszek zielony, woda, sól" szt 50 34 Galaretka owocowa (różne smaki) szt 60 35 "Herbata czarna ekspresowa 100% naturalnych składników, bez sztucznych dodatków" szt 100 36 herbata czarna liściasta szt 80 37 "herbata miętowa ekspresowa 100%naturalnych składników" szt 150 38 "Herbata czarna, w saszetkach, dwukomorowa z zawieszką (starannie dobrana kompozycja wysokiej jakości czarnych herbat o klasycznym smaku i aromacie) 100%naturalnych składników, bez sztucznych dodatków" szt 10 39 herbata ekspresowa malina i cytryna. Owocowa herbata w skład której wchodzi: owoc maliny co najmniej (50%). Herbatka owocowa nie zawiera kofeiny ani teiny. 100% naturalnych składników. szt 100 40 herbata ekspresowa owoce leśne. Herbatka owocowa nie zawiera kofeiny ani teiny. 100% naturalnych składników. szt 100 41 Jajka kurze (klasa L)* szt 7 200 42 Kawa inka szt 30 43 "Kasza jęczmienna z zastosowaniem do zup i II dań" szt 80 44 Koncentrat pomidorowy 30% pomidorów szt 350 45 "Ketchup Skład: pomidory, cukier, ocet spirytusowy, sól, przyprawy, bez zagęstników oraz dodatków ""E""" szt 250 46 Kompot agrestowy szt 5 47 Kwasek cytrynowy szt 100 48 "Kakao ciemne niskotłuszczowe zawierające nie więcej niż 10g tłuszczu na 100g produktu" szt 250 49 Kukurydza konserwowa szt 30 50 Kasza manna szt 35 51 Koper susz szt 30 52 Kawa naturalna - drobno mielona z wyselekcjonowanych ziaren arabiki o delikatnym smaku i przyjemnym aromacie szt 15 53 Kawa rozpuszczalna - kawa liofilizowana z 100% kawy naturalnej szt 15 54 Kasza jaglana szt 10 55 Liść laurowy szt 75 56 "Margaryna do pieczywa z masłem zawartość tłuszczu min 60% z niską zawartością soli, niearomatyzowana " szt 20 57 "Margaryna do pieczenia, bez konserwantów zawart. tłuszczu min 72%" szt 70 58 "Makaron, po ugotowaniu nie lepiący się, odpowiednio twardy, sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor Skład: mąka z pszenicy durum " szt 420 59 "Makaron pełnoziarnisty, po ugotowaniu nie lepiący się, odpowiednio twardy, sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor Skład: mąka makaronowa pszenna pełnoziarnista " szt 120 60 "Mąka pszenna typ 500 Zastosowanie: jako zawiesina do zup i sosów do pieczenia ciast" szt 400 61 "Mąka ziemniaczana Skład: skrobia ziemniaczana" szt 120 62 "Musztarda Skład: woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy bez konserwantów" szt 120 63 Majeranek szt 200 64 "Majonez olej,musztarda(woda,ocet,gorczyca,cukier,sól,zioła)woda,żółtka bez syntetycznych przeciwutleniaczy i konserwantów " szt 180 65 Miód sztuczny szt 10 66 Miód pszczeli naturalny szt 20 67 Ocet szt 50 68 "Olej uniwersalny rafinowany o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów wielonienasyconych poniżej 40% " szt 250 69 Ogórki konserwowe szt 50 70 Pieprz mielony szt 550 71 Pieprz ziarnisty szt 80 72 Przyprawa pieprz biały szt 20 73 "Przyprawa w płynie do zup i sosów Skład: woda, sól, substancja wzmacniająca smak i zapach:glutaminian sodu:barwnik: karmel E150c: regulator kwasowości: kwas cytrynowy: ekstrakt z lubczyka, aromat" szt 10 74 Przyprawa cząber szt 20 75 Przyprawa estragon szt 20 76 Przyprawa szałwia szt 20 77 Przyprawa do kurczaka szt 20 78 "Przyprawa warzywna Skład: warzywa suszone, sól, bez konserwantów" szt 10 79 Papryka sucha szt 400 80 Przyprawa bazylia szt 220 81 Przyprawa oregano szt 250 82 Przyprawa curry szt 30 83 Przyprawa jarzynka szt 20 84 Przyprawa do gyrosa szt 20 85 Przyprawa kurkuma mielona szt 15 86 Przyprawa do potraw meksykańskich szt 20 87 Przyprawa do chińszczyzny szt 20 88 Czosnek granulowany szt 70 89 Przyprawa chilli szt 35 90 Przyprawa lubczyk szt 200 91 Przyprawa rozmaryn szt 30 92 "Przyprawa cebula suszona bez zawartosci soli" szt 170 93 Przyprawa kmin rzymski szt 50 94 Przyprawa kolendra szt 50 95 Przyprawa zioła prowansalskie szt 80 96 Przyprawa gałka muszkatułowa szt 15 97 Przyprawa imbir szt 20 98 Natka pietruszki suszona b/soli szt 50 99 Przyprawa tymianek szt 30 100 Gorczyca szt 30 101 Pomidor konserwowy krojony szt 200 102 Proszek do pieczenia szt 250 103 Papryka konserwowa szt 80 104 "Płatki kukurydziane Skład:kukurydza 98%" szt 40 105 Płatki sniadaniowe w różnych smakach z pełnego ziarna szt 40 106 "Zagęszczacz do śmietany pozwalający utrzymać właściwą konsystencję bitej śmietany" szt 40 107 Słonecznik łuskany szt 30 108 Wiórki kokosowe szt 30 109 Masa krówkowa o smaku tradycyjnym w puszce szt 15 110 Żelatyna spożywcza szt 10 111 Płatki jęczmienne błyskawiczne szt 20 112 Ryż biały długoziarnisty szt 520 113 Rodzynki szt 100 114 Rodzynki w czekoladzie szt 120 115 Sól szt 40 116 "Sól o obniżonej zawartości sodu (sodowo-potasowa)" szt 20 117 "Syrop do napojów wytworzony na bazie naturalnego zagęszczonego soku owocowego z dodatkiem wit. C Skład: cukier, syrop glukozowy-fruktozowy, woda, zagęszczony sok, kwas cytrynowy, aromat, kwas askorbinowy, przeciwutleniacz nie barwiący szklanek" szt 200 118 "Sok owocowy 100% - jabłko bez dodatku cukru" szt 1 800 119 "Sok owocowy 100% - pomarańcz bez dodatku cukru" szt 1 500 120 Sos pieczarkowy w proszku szt 10 121 Sos pieczeniowy „ciemny” w proszku szt 10 122 Sos sałatkowy (różne smaki) szt 30 123 Sos słodko-kwaśny w słoikach szt 20 124 Sos do spaghetti w słoikach szt 10 125 Sosy w różnych smakach w słoikach szt 10 126 Sałatka szwedzka szt 10 127 Soczewica czerwona szt 30 128 "Woda mineralna naturalna niegazowana nisko lub średniomineralizowana 1500 ml" szt 200 129 "Woda mineralna naturalna niegazowana nisko lub średniomineralizowana 500 ml" szt 250 130 "Żur naturalny zagęszczany Skład: woda, mąka żytnia żurkowa (zawiera gluten) mąka pszenna, zakwas, czosnek, produkt naturalny otrzymany na drodze fermentacji mlekowej, pasteryzowany," szt 150 131 Zupa pieczarkowa w proszku szt 30 132 Ziele angielskie szt 70 1 Ziemniaki jadalne od stycznia do końca marca 2020 Kg 3 500 1 Ziemniaki jadalne od kwietnia do końca czerwca 2020 Kg 3 000 1 Ziemniaki jadalne od lipca do końca sierpnia 2020 Kg 700 1 Ziemniaki jadalne od września do końca grudnia 2020 Kg 4 000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Określenie warunków: Zamawiający nie określa tego warunku. Zamawiający uzna warunek za spełniony na podstawie oświadczenia o spełnianiu warunków z art. 22 ust. 1, 1a i 1b ustawy PZP, zgodnie z ZAŁĄCZNIKIEM NR 11 do SIWZ:

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach