AMW REWITA Sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 03-310 Warszawa, ul. św. J. Odrowąża
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 2709550 , fax. 22 2702143
- Data zamieszczenia: 2017-11-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: AMW REWITA Sp. z o.o.
ul. św. J. Odrowąża 15
03-310 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 2709550, fax. 22 2702143
REGON: 142990254 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.rewita.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy ryb świeżych, mrożonych i przetworzonych dla Oddziałów Spółki AMW Rewita Sp. z o.o. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa ryb świeżych, mrożonych i przetworzonych dla Oddziałów Spółki AMW Rewita Sp. z o.o. w ilościach i asortymencie określonym w 13 częściach: część Nr 1-Dostawa ryb świeżych, mrożonych i przetworzonych dla Oddziału Rewita Jurata; część Nr 2- Dostawa ryb świeżych, mrożonych i przetworzonych dla Oddziału Rewita Mielno; część Nr 3- Dostawa ryb świeżych, mrożonych i przetworzonych dla Oddziału Rewita Międzyzdroje; część Nr 4- Dostawa ryb świeżych, mrożonych i przetworzonych dla Oddziału Rewita Rogowo; część Nr 5-Dostawa ryb świeżych, mrożonych i przetworzonych dla Oddziału Rewita Sopot; część Nr 6- Dostawa ryb świeżych, mrożonych i przetworzonych dla Oddziału Rewita Rynia; część Nr 7- Dostawa ryb świeżych, mrożonych i przetworzonych dla Oddziału Rewita Pieczyska; część Nr 8- Dostawa ryb świeżych, mrożonych i przetworzonych dla Oddziału Rewita Solina; część Nr 9- Dostawa ryb świeżych, mrożonych i przetworzonych dla Oddziału Rewita Zakopane; część Nr 10- Dostawa ryb świeżych dla Oddziału Rewita Waplewo; część Nr 11- Dostawa ryb mrożonych dla Oddziału Rewita Waplewo; część Nr 12- Dostawa ryb przetworzonych słodkowodnych dla Oddziału Rewita Waplewo; część Nr 13- Dostawa ryb przetworzonych morskich dla Oddziału Rewita Waplewo. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz z zapotrzebowaniem ilościowym stanowi Załącznik 6-18 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03310000-5
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium przed upływem terminu składania ofert w następujących wysokościach: część 1- 2 900,00 PLN, część 2- 1 500,00 PLN, część 3- 1 600,00 PLN, część 4- 2 600,00 PLN, część 5- 3 800,00 PLN, część 11- 1 200,00 PLN. W zakresie części Nr 6, 7, 8, 9, 10, 12 i 13 Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże, że prowadzi wewnętrzną kontrolę jakości zdrowotnej żywności i przestrzegania zasad higieny w procesie produkcji z uwzględnieniem zasad systemu GMP/GHP/HACCP- zgodnie z art. 73 ust. 1 pkt.1 lit. c ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia – (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 z późn. zm).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną