Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 44-268 Jastrzębie-Zdrój, ul. C. K. Norwida 23
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 32 4759230 , fax. 32 475 92 33
- Data zamieszczenia: 2012-11-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. C. K. Norwida 23 23
44-268 Jastrzębie-Zdrój, woj. śląskie
tel. 32 4759230, fax. 32 475 92 33
REGON: 00031980700000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy ryb i przetworów rybnych na potrzeby Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Sukcesywne dostawy ryb i przetworów rybnych na potrzeby Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju. Zamawiający ustala łączną wielkość zamówienia na : Część 1 Konserwy rybne CPV 15240000-2: 1.Konserwa Szprot w sosie pomidorowym z samootwieraczem-1109,00 kg (dowolne opakowanie o gramaturze w pełnych dziesiątkach gram np. 200g, 330g- nie dopuszcza się opakowań o wadze np. 225g, 175g, itp) 2.Konserwa Sałatka rybna typu Neptun lub równoważne z samootwieraczem-1109,00 kg (dowolne opakowanie o gramaturze w pełnych dziesiątkach gram np. 200g, 330g- nie dopuszcza się opakowań o wadze np. 225g, 175g, itp) 3.Konserwa Paprykarz szczeciński z samootwieraczem-1109,00 kg (dowolne opakowanie o gramaturze w pełnych dziesiątkach gram np. 200g, 330g- nie dopuszcza się opakowań o wadze np. 225g, 175g, itp) 4.Konserwa Śledź w sosie pomidorowym -445,00 kg (dowolne opakowanie o gramaturze w pełnych dziesiątkach gram np. 200g, 330g- nie dopuszcza się opakowań o wadze np. 225g, 175g, itp) Część 2 (Ryby mrożone) CPV 15220000-6: Filet z mintaja bez glazury mrożony w technologii shatterpack (SHP) w opakowaniach kartonowych do 25kg-2000 kg Wygląd: brak oznak rozmrożenia, filety całe bez skóry, ości i obcych zanieczyszczeń; Zapach: właściwy dla ryb mrożonych, po rozmrożeniu zapach ryby świeżej, niedopuszczalny gnilny; Tkanka mięsna: jasna o naturalnej barwie, charakterystycznej dla danego gatunku, bez plam i przebarwień; po rozmrożeniu sprężysta, nie rozpadająca się, o prawidłowym zapachu; Właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, chemicznych, brak oznak i obecności pleśni, szkodników, brak zanieczyszczeń mikrobiologicznych i bakterii chorobotwórczych. Cechy dyskwalifikujące: filety bez glazury Ryba mrożona musi posiadać co najmniej 30 dniowy termin przydatności do spożycia. Ryby muszą być dostarczane w oryginalnych, nieuszkodzonych, szczelnych , zamkniętych, prawidłowo oznakowanych w języku polskim opakowaniach, z podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, ilości, terminu ważności oraz nazwy i adresu producenta Część 3 (Kotlety rybne) CPV 15242000-6: Kotlet rybny - produkt garmażeryjny gotowy do spożycia-2000 kg Zawartość ryby nie mniej niż 40% masy mięsnej. Opakowania kartonowe do 5kg Wygląd: brak oznak uszkodzenia, kotlety bez ości i obcych zanieczyszczeń; Zapach: właściwy dla ryby świeżej, niedopuszczalny gnilny; Właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, chemicznych, brak oznak i obecności pleśni, szkodników, brak zanieczyszczeń mikrobiologicznych i bakterii chorobotwórczych. Kotlety muszą posiadać co najmniej 5 dniowy termin przydatności do spożycia Kotlety muszą być dostarczane w oryginalnych, nieuszkodzonych, szczelnych , zamkniętych, prawidłowo oznakowanych w języku polskim opakowaniach, z podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, ilości, terminu ważności oraz nazwy i adresu producenta Termin wykonania zamówienia Produkty dostarczane powinny być sukcesywnie, zgodnie z indywidualnymi zamówieniami w okresie : - od 01.12.2012 do 31.03.2013 - dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152400000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiajacy nie wymaga wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną