Przetargi.pl
Dostawy różnych artykułów spożywczych oraz ryb konserwowanych, przetworzonych mrożonych, przetworzonych - śledź"

Zakład Karny w Nysie ogłasza przetarg

  • Adres: 48-300 Nysa, ul. Kościuszki
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 774 332 471
  • Data zamieszczenia: 2020-01-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Nysie
    ul. Kościuszki
    48-300 Nysa, woj. opolskie
    tel. 774 332 471
    REGON: 32020700000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka sektora finansów publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy różnych artykułów spożywczych oraz ryb konserwowanych, przetworzonych mrożonych, przetworzonych - śledź"
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy różnych artykułów spożywczych oraz ryb konserwowanych, przetworzonych mrożonych, przetworzonych-śledź" do Zakładu Karnego w Nysie i Oddziału Zewnętrznego w Prudniku. Przedmiot zamówienia podzielono na 17 części. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na jedną lub kilka części, na które zostały podzielone produkty stanowiące przedmiot zamówienia, jednakże oferta musi obejmować pełny asortyment produktów zawartych w poszczególnych częściach. Część 1 Cukier biały 1. Cukier biały* Gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat.I kg 13500 Część 2 Koncentrat pomidorowy 1. Koncentrat pomidorowy 30%* Gramatura jednostkowa 0,90kg - 5 kg zg. z PN kl./gat.I kg 3400 Część 3 Warzywa przetworzone - soja 1. Kotlet sojowy * Skład: odtłuszczona mąka sojowa niemodyfikowana genetycznie, produkt 100% roślinny wolny od surowców pochodzenia zwierzęcego, bez konserwantów. Opakowanie papierowe (grube) wewnątrz pokryte workiem foliowym od 5-20 kg. zg. z PN kl./gat.I kg 80 2. Kostka sojowa* Skład: odtłuszczona mąka sojowa niemodyfikowana genetycznie, produkt 100% roślinny wolny od surowców pochodzenia zwierzęcego, bez konserwantów. Opakowanie papierowe (grube) wewnątrz pokryte workiem foliowym od 5-20 kg. zg. z PN kl./gat.I kg 400 Część 4 Warzywa strączkowe suszone 1. Fasola suszona – JAS średni* Opakowanie: worki do 25 kg Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, ziarno z roślin nie modyfikowanych genetycznie. zg. z PN kl./gat.I kg 2800 2. Groch suchy łuskany - połówki* Opakowanie: worki do 25 kg Wymagania jakościowe suchego ziarna: barwa charakterystyczna, brak zanieczyszczeń, suche, nieuszkodzone przez szkodniki i choroby, ziarno nie może być stęchłe ani spleśniałe, ziarno z roślin nie modyfikowanych genetycznie. zg. z PN kl./gat.I kg 1100 Część 5 Ryby konserwowane 1. Sałatka rybna* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, olej, warzywa, przyprawy zg. z PN kl./gat.I kg 2700 2. Ryba w pomidorach* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, koncentrat pomidorowy, warzywa, przyprawy. zg. z PN kl./gat.I kg 1500 3. Paprykarz szczeciński* Opakowanie: puszka metalowa- konserwa w opakowaniu jednostkowym 200g, 300g, 330g. Wieczko łatwo otwierane bez użycia otwieracza. Skład: ryba, ryż, cebula, koncentrat pomidorowy, olej, przyprawy zg. z PN kl./gat.I kg 2700 Część 6 Ryby przetworzone mrożone 1. Burger rybny z warzywami* Mielone mięso ryby, (ryba min. 28%) bez ości, łusek i skóry, płatki ziemniaczane, marchew, groszek zielony, olej roślinny, sól, przyprawy. Panier winien zawierać skrobię ziemniaczaną, sól, drożdże, paprykę. Burgery pakowane luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 2 kg do 15 kg. Zawartość glazury max. 5% zg. z PN kl./gat I kg 2400 2. Filet mrożony z mintaja* Filet z mintaja, bez ości, łusek i skóry. Ryba pakowana luzem w karton, warstwy przełożone folią. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Zawartość glazury max. 10%. Opakowanie jednostkowe od 5 kg do 10kg. zg. z PN kl./gat I kg 1400 Część 7 Ryby przetworzone - śledź 1. Śledź matjas* Śledź matjas lekko solony w wiaderkach. Na opakowaniu musi znajdować się informacja o producencie, nazwa towaru i data ważności. Opakowanie jednostkowe od 4 kg do 10 kg. zg. z PN kl./gat I kg 2100 Część 8 Jaja świeże -kurze 1. Jaja kurze* Jaja kurze konsumpcyjne, świeże* klasa A, grupa wagowa M (waga 53 – 63 gram/ szt.) Opakowanie: wytłoczki papierowe lub plastikowe zawierające od 10 do 30 jaj. Opakowania zbiorcze 360 szt. jednorazowe zg. z PN kl./gat I szt. 66000 Część 9 Tłuszcze roślinne 1. Margaryna do smarowania pieczywa / masło roślinne o zawartości tłuszczu roślinnego od 60% do 80% oraz witamin A, D, E, kostka 250g w papierze pergaminowym lub folii aluminiowej, zg. z PN kl./gat I kg 9000 2. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek – gramatura jednostkowa 1,3,5l zg. z PN kl./gat I 2800 Część 10 Mąka - kasze 1. Kasza jęczmienna średnia - gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 2400 2. Kasza gryczana - gramatura jednostkowa od 0.2 do 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 1700 3. Kasza manna- gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 60 4. Mąka pszenna typ 500– gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 3900 5. Płatki kukurydziane - gramatura jednostkowa od 0,1 do 10kg zg. z PN kl./gat I kg 40 6. Płatki owsiane – gramatura jednostkowa od 1do 25 kg zg. z PN kl./gat I kg 40 7. Ryż biały długoziarnisty - gramatura jednostkowa od 1do 50 kg zg. z PN kl./gat I kg 4600 8. Wafle ryżowe bezglutenowe niesłodzone bez konserwantów – gramatura jednostkowa od 0,09 do 0,15 kg zg. z PN kl./gat I kg 25 Część 11 Makarony 1. Makaron bez jajeczny nitki - gramatura jednostkowa min. od 5 do15 kg, zg. z PN kl./gat I kg 1200 2. Makaron bez jajeczny świder – mały - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN kl./gat I kg 5100 Część 12 Zupy 1. Rosół drobiowy – koncentrat, baza, wydajność min. 40 l z 1 kg -gramatura jednostkowa od 1do 2 kg W proszku, o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, zg. z PN kl./gat I kg 850 2. Zupa brokułowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg 500 3. Zupa kalafiorowa - koncentrat, baza,wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg 500 4. Zupa pieczarkowa - koncentrat, baza,wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 500 5. Zupa szparagowa - koncentrat, baza, wydajność min. 10 l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 500 6. Żurek w proszku – koncentrat, baza. Półprodukt do sporządzania żurku wydajność min. 16,5 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN kl./gat I kg 500 Część 13 Warzywa suszone 1. Koper suszony mielony- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 90 2. Natka pietruszki suszona- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 120 Część 14 Warzywa przetworzone 1. Chrzan tarty- gramatura jednostkowa od 0,25 do 0,9 kg zg. z PN kl./gat I kg 120 2. Fasolka szparagowa konserwowa- gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 600 3. Groszek konserwowy - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 1600 4. Kukurydza konserwowa- gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 900 5. Ogórki konserwowe - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 2700 6. Pasztet sojowy różne smaki - gramatura jednostkowa od 0,09 do 0.113 kg zg. z PN kl./gat I kg 150 7. Sałatka szwedzka - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 4800 8. Sałatka wielowarzywna- min 3 składnikowa - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 4800 9. Leczo - min 5 składnikowe w tym pieczarki - gramatura jednostkowa od 0,9 do 4 kg zg. z PN kl./gat I kg 2800 Część 15 Przyprawy 1. Cynamon mielony - gramatura jednostkowa od 0,1 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 20 2. Czosnek granulowany - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 120 3. Liść laurowy - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 30 4. Majeranek - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 80 5. Ocet spirytusowy 10% - gramatura jednostkowa od 0,5 l do 1 l zg. z PN kl./gat I l 300 6. Papryka czerwona słodka / przyprawa mielona/- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 40 7. Pieprz czarny prawdziwy, mielony- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 180 8. Przyprawa do bigosu - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 25 9. Przyprawa do drobiu– gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 30 10. Przyprawa do fasoli - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 15 11. Przyprawa do mięsa mielonego - gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 25 12. Przyprawa w płynie do zup– gramatura jednostkowa 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 1400 13. Przyprawa warzywna do zup i potraw - w proszku /sypka/ - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg zg. z PN kl./gat I kg 1100 14. Sól spożywcza jodowana warzona – gramatura jednostkowa 1 kg zg. z PN kl./gat I kg 1000 15. Ziele angielskie- gramatura jednostkowa od 0,5 do 2 kg zg. z PN kl./gat I kg 30 Część 16 Różne artykuły spożywcze 1. Dżem wieloowocowy/różne smaki/ - gramatura jednostkowa od 0,3 do 15zg. z PN kl./gat I kg 2400 2. Ketchup – gramatura jednostkowa od 0,50 do 5 kg Powinien mieć jednolitą półpłynną masę o barwie pomarańczowo czerwonej o łagodnym smaku. zg. z PN kl./gat I kg 1800 3. Majonez – gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg. Powinien mieć jednolitą gładką konsystencję o jasnokremowej barwie, zapach charakterystyczny dla majonezu. zg. z PN kl./gat I kg 1600 4. Marmolada wieloowocowa - gramatura jednostkowa od 0,3 do 15 kg zg. z PN kl./gat I kg 2400 5. Musztarda – gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg Powinna mieć jednolitą półpłynną masę o barwie żółtej do jasnobrunatnej, o smaku lekko piekącym i zapachu octu. zg. z PN kl./gat I kg 1800 Część 17 Napoje 1. Herbata czarna w saszetkach – gramatura jednostkowa od 0,1 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ zg. z PN kl./gat I kg 270 2. Herbata owocowa w saszetkach – gramatura jednostkowa od 0,1 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ zg. z PN kl./gat I kg 500 3. Kawa zbożowa rozpuszczalna konfekcjonowana – gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg. Opakowania papierowe/folia/ zg. z PN kl./gat I kg 1000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03100000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie dokonuje określenia warunków w tym zakresie.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach