Przetargi.pl
Dostawy różnych art. spożywczych, konserw, dżemu marmolady i powidła

Zakład Karny w Tarnowie ogłasza przetarg

  • Adres: 33100 Tarnów, ul. St. Konarskiego
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 0-14 623-51-00 wew. 231 , fax. 146 215 677
  • Data zamieszczenia: 2016-11-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Tarnowie
    ul. St. Konarskiego 2
    33100 Tarnów, woj. małopolskie
    tel. 0-14 623-51-00 wew. 231, fax. 146 215 677
    REGON: 32000600000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy różnych art. spożywczych, konserw, dżemu marmolady i powidła
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy różnych art. spożywczych, konserw, dżemu marmolady i powidła sklasyfikowanych w grupie CPV 15890000-3, 15131000-5, 15240000-2, 15330000-0 dla Zakładu Karnego w Tarnowie w szacunkowych ilościach (ilości za cały okres obowiązywania umowy): Część I - Sosy w proszku, zupy w proszku i napój w proszku Napój owocowy w proszku z witaminą C 2 130 kg Sos biały 160 kg Sos drobiowy 180 kg Sos myśliwski 150 kg Sos z grzybów leśnych 260 kg Zupa barszcz biały 280 kg Zupa barszcz czerwony 420 kg Zupa bieszczadzka 120 kg Zupa borowikowa 410 kg Zupa brokułowa 120 kg Zupa jarzynowa 860 kg Zupa kalafiorowa 370 kg Zupa krupnik 410 kg Zupa ogonowa 60 kg Zupa pieczarkowa 370 kg Zupa pomidorowa 330 kg Zupa porowa 400 kg Zupa selerowa 360 kg Zupa szparagowa 110 kg Zupa żurek 440 kg Opakowania w/w artykułów nie większe niż 10 kg. Wymagany termin przydatności do spożycia to minimum 3 m-ce od daty dostarczenia do Zamawiającego. Część II - Przyprawy, herbata, koncentrat pomidorowy, chrzan tarty Koperek suszony opakowanie do 10 kg 50 kg Mieszanka warzyw suszonych bez cebuli (opakowanie do 10 kg) 370 kg Cynamon opakowanie do 10 kg 18 kg Czosnek mielony opakowanie do 10 kg 57 kg Fix do gulaszu opakowanie do 10 kg 115 kg Fix do mięsa mielonego opakowanie do 10 kg 80 kg Kminek opakowanie do 10 kg 20 kg Liść laurowy opakowanie do 10 kg 35 kg Majeranek opakowanie do 10 kg 28 kg Musztarda pakowana 0,8-1kg 2 250 kg Ocet winny pakowany 0,5 l 290 l Papryka mielona opakowanie do 10 kg 65 kg Pieprz mielony opakowanie do 10 kg 70 kg Przyprawa do zupy typu maga pakowana 0,8 –1 litr 2 100 l Rosół z kury w proszku opakowanie do 10 kg 260 kg Sól ważona, jodowana, spożywcza, pakowana 0,5 – 1 kg 1 660 kg Przyprawa w typie Vegety opakowanie do 10 kg 490 kg Ziele angielskie opakowanie do 10 kg 24 kg Herbata granulowana pakowana 80-200g 750 kg Koncentrat pomidorowy 25-30% opakowanie do 10 kg 2 200 kg Chrzan tarty (słoiki) opakowanie 500 g - 1000 g 450 kg Granulat sojowy opakowanie do 15 kg 800 kg (Zamawiający nie dopuszcza pakowania koncentratu w puszki bez funkcji samootwierania) (Chrzan tarty – kremowobiała, gęsta masa z dobrze wyczuwalnymi włóknistymi drobinami, zapach i smak ostry, charakterystyczny dla świeżo startego chrzanu; gatunek 1) Wymagany termin przydatności do spożycia to minimum 3 m-ce od daty dostarczenia do Zamawiającego. Część III - Konserwy Konserwa mięsna 130 g samootwieralna 4 000 kg Konserwa mięsna 300 g samootwieralna 4 200 kg Pasztet drobiowy 130 g samootwieralny 1 800 kg Pasztet sojowy 100g – 150 g samootwieralny 520 kg Konserwa rybna 300g lub 330 g samootwieralna 2 100 kg Paprykarz 300 g lub 330 g samootwieralny 2 050 kg Wymagany termin przydatności do spożycia to minimum 3 m-ce od daty dostarczenia do Zamawiającego Część IV – Dżem, marmolada i powidło Dżem pakowany 200 lub 400 g 2 850 kg Marmolada pakowana 200 lub 400 g 2 550 kg Powidło pakowane 200 lub 400 g 1 500 kg Okres przydatności do spożycia min. 60 dni od daty dostarczenia do Zamawiającego. Uwaga: Przedmiot zamówienia musi odpowiadać Polskim normom przenoszącym normy europejskie lub normom innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy, lub parametrom odnoszącym się do tych norm Zamawiający nie gwarantuje realizacji całości przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilości przedmiotu zamówienia dostarczone przez Wykonawcę w okresie obowiązywania umowy będę uzależnione od bieżących potrzeb Zamawiającego. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć przedmiot zamówienia w ilościach i terminach określonych przez zamawiającego wraz z oryginałem faktury lub rachunku. Termin wykonania zamówienia to okres od dnia 01.01.2017 r. do 31.12.2017 r., Dostawy winny odbywać się partiami zgodnie z sukcesywnie składanymi zamówieniami własnym transportem i na własny koszt Wykonawcy do siedziby i w miejsce wskazane przez Zamawiającego średnio ok. 2-3 razy raz w miesiącu w zależności od potrzeb, w dni robocze poniedziałek – czwartek w godzinach 7.30 – 12.00. Dopuszcza się możliwości zmiany godzin dostaw określonych w umowie z przyczyn organizacyjnych po stronie Zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15890000-3

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach