Przetargi.pl
Dostawy przypraw, serów, konserw do ZK Pińczów

Zakład Karny w Pińczowie ogłasza przetarg

  • Adres: 28-400 Pińczów, ul. 3-go Maja 34
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel. 041 3577372 , fax. 041 3577373
  • Data zamieszczenia: 2012-09-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Pińczowie
    ul. 3-go Maja 34 34
    28-400 Pińczów, woj. świętokrzyskie
    tel. 041 3577372, fax. 041 3577373
    REGON: 00032081600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wieziennictwo.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy przypraw, serów, konserw do ZK Pińczów
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część A zamówienia: herbata czarna granulowana - kod CPV 15863000-5, spełniająca wymagania normy PN-ISO 3720:1997 - opakowaniu zbiorcze 5kg lub mniejsze, ilość około 60kg, żurek w proszku- kod CPV 15891100-0, spełniający wymagania normy PN-A-94050:1996 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze, ilość około 400kg, cukier biały - kod CPV 15831200-4:, spełniający wymagania normy PN-A-74850- opakowanie zbiorcze 50kg lub mniejsze, ilość około 10 000kg, barszcz czerwony w proszku - kod CPV 15891000-0:, spełniający wymagania normy PN-A-94050:1996 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze, ilość około 500kg, bulion mięsny w proszku - kod CPV 15891500-5:, spełniający wymagania normy PN-A-94050:1996 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze, ilość około 780kg, przyprawa Typu: jarzynka w proszku - kod CPV 15870000-7: opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze, ilość około 1000kg, kwasek cytrynowy - kod CPV 15870000-7:, spełniający wymagania normy PN-81A-79734 opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze, ilość około 35kg, liść laurowy - kod CPV 15871000-7:, spełniający wymagania normy PN-R-870022 opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze, ilość około 60kg, majeranek - kod CPV 15871000-7:, spełniający wymagania normy PN-86958:1997AZ1:2002 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze, ilość około 30kg, papryka czerwona mielona ostra - kod CPV 15870000-7:, spełniająca wymagania normy PN-A-86955:1997AZ1:2002 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze, ilość około 30kg, pieprz mielony czarny - kod CPV 15872100-2: spełniający wymagania normy PN-A-869651997AZ1;2002 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze, ilość około 100kg, przyprawa do zup w płynie - kod CPV 15870000-4:, spełniająca wymagania normy PN-A-94052 - butelki o pojemności 1 litra, ilość około 700litrów, sól kuchenna - kod CPV 15872400-5:, spełniająca wymagania normy PN-C-84081-2:1998 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze, ilość około 1000kg, ziele angielskie - kod CPV 15870000-4:, spełniające wymagania normy PN-97A-86966 opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze, ilość około 55kg, zupa pieczarkowa w proszku - kod CPV 15891100-0:, spełniająca wymagania normy PN-A-94050:1996 - opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze, ilość około 300kg, soja - kostka - kod CPV 15890000-3 :, spełniająca wymagania normy ZN-197 lub równoważną, opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze, ilość około 600kg, granulat sojowy kod CPV 15890000-3:, spełniająca wymagania normy ZN-197 lub równoważną, opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze, ilość około 700kg. kotlet sojowy a la Schabowy kod CPV 15890000-3:, spełniająca wymagania normy ZN-1 97 lub równoważną, opakowanie zbiorcze 10kg lub mniejsze, ilość około 50kg. musztarda stołowa- skład: woda, ocet spirytusowy, gorczyca, cukier, sól, przyprawy, kod CPV-15871250-1, w opakowaniach do 10kg lub mniejsze, ilość 500kg. Część B zamówienia: serek topiony tłusty -zawartość tłuszczu: nie mniej niż 16%, kod CPV 15540000-5, ilość około 3200kg (waga 1szt.-100g), serek typu Fromage (100g-szt.)- ilość około 100kg, kod CPV 15540000-5 o smaku: z czosnkiem, z warzywami, ze szczypiorkiem, naturalny bez dodatków smakowych. Część C zamówienia: Konserwa turystyczna - waga 1 puszki 130g-szt. kod CPV -15131000-5, ilość około 1600kg, Konserwa wieprzowa mięsna z otwieraczem - waga 1 puszki 300g-szt. kod CPV -15131000-5, ilość około 2300kg, Pasztet drobiowy w puszce - waga 1 puszki 130g-szt. kod CPV -15131000-5, ilość około 2000kg,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający wymaga wniesienia wadium: część A zamówienia: 1900,00zł, część B zamówienia: 1000,00zł, część C zamówienia: 1000,00zł.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach