Przetargi.pl
Dostawy przetworów owocowo - warzywnych, przypraw, zup, koncentratów spożywczych, herbaty do Zakładu Karnego w Łowiczu

Zakład Karny w Łowiczu ogłasza przetarg

  • Adres: 99-400 Łowicz, ul. Wiejska 3
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 046 8309740
  • Data zamieszczenia: 2014-08-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Łowiczu
    ul. Wiejska 3 3
    99-400 Łowicz, woj. łódzkie
    tel. 046 8309740
    REGON: 00078294200015
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy przetworów owocowo - warzywnych, przypraw, zup, koncentratów spożywczych, herbaty do Zakładu Karnego w Łowiczu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostarczone produkty muszą posiadać etykiety z informacją zawierającą nazwę asortymentową zgodną ze specyfikacją oraz fakturą VAT, numer partii oraz datę przydatności do spożycia. Część I - przyprawy, herbata, sól 1. pieprz naturalny mielony op. jednostkowe 1 - 4kg PN-A-86952:1997Az1:2002, 50 kg 2. pieprz ziołowy mielony op. jednostkowe 1 - 4kg, PN-A-86952:1997Az1:2002, 50 kg 3. papryka ostra mielona op. jednostkowe 1 - 4kg, PN-A-86955:1997Az1:2002, 50 kg 4. liść laurowy op. jednostkowe 1 - 4kg, BN-678132-10, 45 kg 5. majeranek op. jednostkowe 1 - 4kg, PN-A-86958, 45 kg 6. koper suszony op. jednostkowe 1 - 4kg, PN-72A-77603, 50 kg 7. przyprawa uniw. typu JARZYNKA lub równoważne op. jed. 1 - 4kg, PN-A-79008, 400 kg 8. przyprawa do bigosu op. jednostkowe 1 - 4kg, PN-A-86967:1998Az1:2002 120kg 9. przyprawa do drobiu op. jednostkowe 1 - 4kg, PN-A-86967:1998Az1:2002 120 kg 10. przyprawa do gulaszu op. jednostkowe 1 - 4 kg, PN-A-86967:1998/Az1:2002 150 kg 11. przyprawa do zup w płynie op. jednostkowe 1 - 5kg, PN-A-86967:1998Az1:2002 750 kg 12. ocet op. jednostkowe 0,5 - 1 l, PN-A-79733:1996Az1:1999, 500 l 13. musztarda op. jednostkowe 5 kg, PN-A-86964:2002 1 800 kg 14. sól op. jednostkowe 25 kg, PN-C-84081-2:1998, 1 350 kg 15. herbata granulowana op. jednostkowe 25 kg, PN-ISO 3720, 550 kg część II - zupy i buliony bulion drobiowy op. jednostkowe 5 -10 kg PN-A-75980:1997, 700 kg zupa bieszczadzka op. jednostkowe 5 -10 kg PN-A-75980:1997, 280 kg zupa biały barszcz op. jednostkowe 5 -10 kg PN-A-75980:1997, 280 kg zupa grzybowa op. jednostkowe 5 -10 kg PN-A-75980:1997, 280 kg zupa kalafiorowa op. jednostkowe 5 -10 kg PN-A-75980:1997, 200 kg zupa ogonowa op. jednostkowe 5 -10 kg PN-A-75980:1997, 280 kg zupa pieczarkowa op. jednostkowe 5 -10 kg PN-A-75980:1997, 280 kg zupa selerowa op. jednostkowe 5 -10 kg PN-A-75980:1997, 280 kg zupa żurek op. jednostkowe 5 -10 kg PN-A-75980:1997, 280 kG zupa cebulowa op. jednostkowe 5 -10 kg PN-A-75980:1997, 220 kg zupa szparagowa op. jednostkowe 5 -10 kg PN-A-75980:1997, 220 kg zupa porowa op. jednostkowe 5 -10 kg PN-A-75980:1997, 220 kg bulion wołowy op. jednostkowe 5 -10 kg PN-A-75980:1997, 700 kg Część III- przetwory warzywne leczo pieczarkowe op. Jednostkowe 0,9-10 kg PN-A-75032A1:1996, 2050 kg szczaw konserwowy op. Jednostkowe 0,9-5 kg PN-A-77807:1997, 600 kg Przecier ogórkowy op. Jednostkowe 0,9-5 kg PN-A-77701:1997, 600 kg konc. pomidorowy 30% op. Jednostkowe 0,9-5 kg PN-75A-77601, 1800 kg Wskazane ilości poszczególnych artykułów są ilościami przewidywanymi, które posłużą do określenia wartości przedmiotu zamówienia wg poszczególnych ofert. W trakcie realizacji zamówienia - faktyczne ilości poszczególnych artykułów mogą odbiegać od określonych powyżej, jednakże łączna wartość realizowanej umowy nie przekroczy wartości określonej ofertą wykonawcy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158700007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną