Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 4 ogłasza przetarg
- Adres: 71-246 Szczecin, ul. Romera 2
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-91 43 94 052 , fax. 0-91 43 94 047
- Data zamieszczenia: 2009-11-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 4
ul. Romera 2 2
71-246 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
tel. 0-91 43 94 052, fax. 0-91 43 94 047
REGON: 00022179300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zso4.szczecin.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: placówka oświatowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy produktów żywnościowych do stołówki ZSO Nr 4 w Szczecinie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Produkty mleczne CPV:15500000-3, szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik nr 1 a do SIWZ. Warzywa i owoce CPV: 03200000-3, szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik nr 1 b do SIZW. Ziemniaki CPV: 03212100-1, Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik nr 1 c do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Złożenie pisemnej oferty według formularza zawartego w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia w terminie do dnia 02 grudnia 2009 r do godz. 10.00 w sekretariaci ZSO Nr 4 Szczecin ul. Romera 2, pok. 112
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zgodnie z Siwz
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zso4.szczecin.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy pieczywa i ciasta
Dodano: 2016-07-27 - Dostawa sukcesywna artykułów spożywczych na potrzeby jednostek organizacyjnych Akademii Morskiej w Szczecinie AG/BZ/272-22/2016
Dodano: 2016-07-21 - DOSTAWY ARTYKUŁÓW OGÓLNOSPOŻYWCZYCH
Dodano: 2016-07-20 - Dostawa żywności i opakowań jednorazowych dla SPZZOZ w Gryficach - powtórzenie
Dodano: 2016-07-14 - Dostawy wędlin
Dodano: 2016-07-12 - Dostawy mięsa
Dodano: 2016-07-12 - Dostawa żywności i opakowań jednorazowych dla SPZZOZ w Gryficach
Dodano: 2016-06-22 - Dostawa produktów żywnościowych.
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa produktów mleczarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Modrzewcu
Dodano: 2016-05-17 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Pyrzycach z siedzibą w Żabowie
Dodano: 2016-04-21