Przetargi.pl
,,DOSTAWY PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI INTERNATU ZESPOŁU SZKÓŁ TECHNICZNYCH W SZCZECINKU ”.

Zespół Szkół Technicznych w Szczecinku ogłasza przetarg

  • Adres: 78-400 Szczecinek, Koszalińska 81
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 943740441
  • Data zamieszczenia: 2022-10-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Technicznych w Szczecinku
    Koszalińska 81
    78-400 Szczecinek, woj. zachodniopomorskie
    tel. 943740441
    REGON: 331096185
  • Adres strony internetowej zamawiającego: zstszczecinek.edupage.org

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ,,DOSTAWY PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI INTERNATU ZESPOŁU SZKÓŁ TECHNICZNYCH W SZCZECINKU ”.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów żywnościowych do stołówki internatu Zespołu Szkół Technicznych w Szczecinku Część I – Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskiePrzedmiotem zamówienia są dostawy produktów żywnościowych do stołówki internatu Zespołu Szkół Technicznych w Szczecinku. Część II Mięso i produkty mięsne (mięso wołowe i wieprzowe, wyroby mięsne i wędliny; mięso drobiowe, wyroby drobiowe i wędliny)1. Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów żywnościowych do stołówki internatu Zespołu Szkół Technicznych w Szczecinku. Część III Produkty ogólnospożywcze (artykuły sypkie, makarony, przyprawy, soki, woda) CPV 15800000-61. Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów żywnościowych do stołówki internatu Zespołu Szkół Technicznych w Szczecinku. Część IV Ryby i mrożonki1. Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów żywnościowych do stołówki internatu Zespołu Szkół Technicznych w Szczecinku. Część V - Produkty mleczarskie (mleko, masło, jogurty owocowe, sery żółte, twaróg, śmietana)Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów żywnościowych do stołówki internatu Zespołu Szkół Technicznych w Szczecinku. Część VI - Owoce i warzywa, Jaja kurze
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15810000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W odniesieniu do sytuacji ekonomicznej lub finansowej – warunek zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że posiada aktualne ubezpieczenie od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówieniaW odniesieniu do zdolności technicznej lub zawodowej – warunek zostanie spełniony jeżeli Wykonawca wykaże, że w okresie 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wykonał zamówienia dotyczące co najmniej dwóch dostaw w zakresie zgodnym z przedmiotem zamówienia
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-10-12

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach